Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK-gėris mulčas. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

IK tai kokį ten mišką išretinote smile.gif kad tokie šakų kiekiai biggrin.gif Aš irgi po truputį užsiimu genejimu, ūgliu sočiai bet lyginant ju seniais metais, jų vis mažiau, nors galėtų dar mažiau būt smile.gif....Liko lazdynai ir kelios slyvos pereit. Turiu tokia itin skanią bluefree slyva , derlinga kokia buvo... pernai vos atsigaivelejo, dalis apdžiuvo šaku kazin šiemet parodys gyvybę ar jau jai kaput aplamai ...šalia kitos augo nei kam ko, o va ji dar gana jauna apie 6 m ir liūdi jau mirksiukas.gif
Atsakyti
Lyžuka, kas keli metai praeiname griovius prie laukų, iš jų pjauname. Kitaip galutinai drenažas žus. Dar visokios palaukės. Mūsų gamybiniame dvare seni medžiai, tai per audrą koks vienas ar kitas lūžta. Kadangi ten storuliai klevai perimetru, jie labai bijo vasaros audrų, tuoj prilaužo šakų.
Reikėtų šiemet dar liepas pragenėti, šakos žeme valkiojasi, lazdynų daugybė.
Mes tuos čipsus kūrename, kasdien po kokius 100 litrų į pečių ant malkų. O malkų vis sunkiau gauti. Rudenį statysime oras - vanduo pečių, nes elektros prigaminsime į valias. Bet šaltomis dienomis nepavilks tas oras , teks perjungti į kieto kuro.
Atsakyti
Nežinau, kaip reiks ryt prisiduoti į polikliniką, bet kažkaip reiks. Šįryt gulint galva svaigo ratais. Nieko neveikia tas prirašytas kavintonas. Pagal mane kaltos ataugos sprande. O nuo jų nepabėgsi. Masažams nėra finansų.
Aš nemulčiuoju, nes įtariu palengvinčiau gyvenimą ispaniniams šliužams. Kol kas dar nesimato, šalta jiems. Tai ir nuodų kol kas nebarstau.
Užsimaniau frezijų wub.gif
Atsakyti