Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(IngridaB @ 2017 03 21, 17:02)
Mano Kruopa išėjo į šunų rojų..........................
Negaliu ašaros rieda.Prasikankinome abi lygiai savaitę.Šiandien iš viso nieko dirbti negalėjau ištisai priepuoliai.
Viskas mb pasakiau jokių šuniukų,kačiukų.Nebent anūkai užsimanytu.Per daug skaudu skirtis.Ir žinojau,kad kažkada bus,bet vistiek negaliu.Juk visa savaitė abi be miego.

Uzuojauta,sunku,gyvunas tampa seimos nariu,gaila buna,o sergancio dar gailiau. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ingrida, 4u.gif Bet ko gero, lengviau bus abiems. Jai šunų rojuje, tau šioje žemėje.
Nežinau, gal aš kietaširdė, bet nugaišusį paglostau paskutinį kartą ir organizuoju užkasimą. Na, trūksta lyg kažko kelias dienas, bet kad dėl to gyvūnų nelaikyti, tai neaaa.

Oi, šiandien dar kelias įstaigas aplėkiau, dar pas draugę. Visur draugės, tai kažkaip atsipūtėme ir iš širdies paliežuvavome. biggrin.gif Myliu kartais šitą užsiėmimą. yahoo.gif Ai, dar kavos ir vyno šen ten prisprogau. Visai gyvenimas šviesus patapo.
Atsakyti
Ingridėl 4u.gif

pas mane šitas ciuckis irgi paskutinis,ne dėl to,kad gaila atsisveikint,o dėl to,kad esam labai priklausomi nuo gyvūnų,norisi turėt laisvas rankas,o čia vežiok,nešiok,jei nėra kur palikt kažkas namuose sėdi dėl šunų,negalim visi išeit kažkur ilgesniam laikui,be to kai išeis ir sūnus nebus kam vedžiot,man noro visai nėra,užteko paskui vaikus lakstymo,o paskui šunį...,tiek to

Laba 4u.gif
prisigastroliavom,dar vakarienės pakvietė,pavalgėm skaniai,laisvas vakaras

atsakymą gavau iš ligoninės,viskas gerai,nepiktas darinys

liko dar keli tyrimai,tikiuosi ir tie be siurprizų bus unsure.gif

vėjuota,saulės tik vos vos,bet jau žada gražesnį orą,gal pamatysim pavasarį ir mes?

kažkas skrandžiui nepatinka,nesvarbu valgius ar ne,jausmas lyg po gero baliaus,svoris dar pakrito,o vaizdas nesikeičia,išsipūtus kaip rupūžė ražienoj

nesugalvoju ką tokio nuveikt nieko neveikiant? biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Ačiū mergaitės.Jau atrodo apsiraminųsi buvau ir vėl ašaros rieda,niekas ryte neatbėga,neatšlepsi.Šiandien dar lbaiau ašaros rieda.Tai gi ir mes visur vežiojomės ir į balių ir į laiduotuves,mašinoje sėdėdavo. ax.gif Į Maltą skridome mažoji buvo išsivežųsi į Vilnių.Kažkaip žiūriu sūnums nereikia šuns,mažoji jei turėtų sąlygas tikrai laikytų(čia jau į mane). ax.gif
Turime gi darbe vilkiuką,tą dabar labiau mylėsime,nereiks nei su kuo dalintis. ax.gif
Ko gero kermėkus išpikuosiu šiltnamyje,daugiau vietos ant palangės bus.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
vėl lietus unsure.gif

Frau 4u.gif biggrin.gif 4u.gif

Ingridėl, kada sėjais kermėkus, kad jau pikiuot ruošies? aš juos ant dienų pasėjau, šiand mačiau jau lenda. Prieš porą metų buvo gera šalna-daigai apšąlo, todėl labai nesiskubinu su jais. Turiu pasėjus totoriškąjį, vat jo tai lauksiu biggrin.gif

verbenos ar ilgai dygsta?
Atsakyti
Ingrida, aš tavo vietoj kita tuoj įsigyčiau, butų kas nuramina širdies graužatį unsure.gif , mūs katę kai suvažinejo tai greit kita radom o labiau dar del dukros skubinaus, nes ji buvo tada sanatorijoj ir nieko nežinojo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 22, 09:17)
Ingrida, aš tavo vietoj kita tuoj įsigyčiau, butų kas nuramina širdies graužatį  unsure.gif , mūs katę kai suvažinejo tai greit kita radom o labiau dar del dukros skubinaus, nes ji buvo tada sanatorijoj ir nieko nežinojo  unsure.gif

As, netekus savo 17m. kato, kuri apraudojom su vyru nuosirdziai, dabar turiu du,
Nuejau kraujo atiduot, nera padorios seseles, apsisukau ir isejau. Ryt gal eisiu. Mano venos problemines, reik atitinkamos seseles.
Labas
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 03 22, 08:36)
As, netekus savo 17m. kato, kuri apraudojom su vyru nuosirdziai, dabar turiu du,
Nuejau kraujo atiduot, nera padorios seseles, apsisukau ir isejau. Ryt gal eisiu. Mano venos problemines, reik atitinkamos seseles.
Labas

Tu kaip mb jis iš kart pasako kuri sesute jam turi kateterį statyt, nes irgi venos jo kaip sakoma sudegę

Kas laikot gyvūnelius kuom nuo erkiu saugojat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 22 kovo 2017 - 08:44
is VET kazkoki lasinama skysti perku, nuo erkiu ir blusu.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 03 22, 08:49)
is VET kazkoki lasinama skysti perku, nuo erkiu ir blusu.

kad tas skystis 3-4 savaites veikia, o kainos aukštos , pirkom šiemet antkakli, šiandien reiks det, nes vakar jau susivelinau unsure.gif
Atsakyti
Labuka
Kruopytės gaila
Darbe...nu ką arba ...arba...kai prie vairo su durnumu žmogas stoja,gaunasi bardakas
Davedė iki tiek kad spaudimas lekia viršun,naktį mažai miegota
Išgėriau vyro vaistų nuo spaudimo,matysiu gal padės,pas šeimos gydytoją tik pirmadienį geriausiu atveju oficialiai arba sėdi zulini suolą ir lauki savo "žvaigždžių" valandos
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 03 22, 07:11)
sveikos 4u.gif
vėl lietus unsure.gif

Pas mus saulutė šviečia. Debesys plunksniniai, aukštai, aukštai bigsmile.gif tongue.gif

Nepasisėjau šiemet kermėkų, nors ruošiausi naujas verbas susirišti, Matyt, reikės nusipirkti jau išaugintų ax.gif

Labukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 22 kovo 2017 - 10:41