Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

oi, Ingridut, sveikatytės tavo rankelėms 4u.gif Gal reik kokia infraraudonųjų spindulių lempa pašildyt? Šudas tie nuskausminamieji, tik tam kartui.
Atsirado mano siuntinys iš Žalios stotelės, pasirodo, dar net neišsiustas blink.gif , na ir a.dievui, kad nedingęs, nes paskui kiek būtų buvę problemų ax.gif
Atsakyti
Šaunus tas komisaras, viename tokiame mero baliuke teko šalia sėdėti. Į pabaigą davė savo vizitkę ir pažadėjo apsaugoti nuo viso svieto mafijos. biggrin.gif
Netoli mano laukų buvo tulpinių vila ir tvenkiniai , kur būdavo nepatikę į bačkas su cementu kišami. Gal už puskilometrio paskui tų mažeikiškių galvas policija išsikasė.
Todėl nenoriu net filmų apie tuos laikus žiūrėti. Geriau pamiršti kaip blogą sapną.
Nors buvome jauni, verslus kūrėme. Begalės galimybių buvo.Ko tik neveikėme tais laikais. Padangomis prekiavome, sėklomis prekiavome, lovų užtiesalus siuvau, musgaudžius gaminome, auskarus gaminome. Turėjau savo konsultacinę įmonę, vyras buvo distributorius Baltijos šalims vienoje prancūzų įmonėje. biggrin.gif Miegodavome po keturias valandas ir tai laiko neužtekdavo.
Dabar šitaip nė pro kur nepavilktume. Bet tada žavėjo perspektyvos, negąsdino bankrotai.

Ingrida, man darbininkė parvežė iš Anglijos tokį purškalą. Nežinau, pagal veikliąją medžiagą būtų vos ne placebas, bet veikia. Nuskausmina bent pusdieniui. Jei domina, rytoj paieškosiu flakoną ir nufotkinsiu. Gal kas ir tau parveš.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Man teko toje viloje 1982 švęsti mokytojų dieną dar.Tada man atrodo dar priklausė Ėriškių kolūkiui. mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pas mus -9.Japonijoje pasnigo iki 3 metrų,va kur mūsų sniegas vis nueina.
Pas dukrą Tailande +34,Sūnus Milane su marčia irgi šiltoka. wub.gif wub.gif Šanūkas nepriranta dar prie šalčio,visai nenori lauke vaikščioti,nors atgal į Ispaniją. biggrin.gif
6 stirnos pamiškėje tiesiai prieš langus. wub.gif
Atsakyti
Vakar Baskervilis šalia mašinos nubėgo privalomus 5 km. Grįžtam, sūnus parvažiavęs trypčioja, nori imti šunį į ragų paieškas. Išvažiavo porai valandų. Vakare dar MB su šuniu privalomus 1,5 km praėjo. Viskas, kaip smigo šanūkas nakčiai, nereikėjo nei ryte kažkur toli bėgti. Iki artimiausios tujos ir namo.
Atsakyti