Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Kam šventė ,kam darbo diena? mirksiukas.gif
Gražus oras per langą žiūrėti,o šiaip vėsoka. ax.gif Snyguriuoja,ryte buvo -12.Gerai nors iki antradienio atvažiuoja visi be kubilo.Jei reiktų tokiu oru dar kubilą plauti. blink.gif blink.gif
Pelėsakalis akyse iš lesyklos pasigavo žvirblį ir nsuinešė į pamiškę.Per langą stebime kaip gaudo.Sužinojau fb,kad jis raudonojoje knygoje įrašytas. ax.gif
Atsakyti
Na, gal paskutiniai šalčiai ir paskutiniai tinginiavimai.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

valentinu jokiu nešvenčiu tongue.gif

Atskrido į lesyklą nu pagal išvaizdą 100 proc. gegutė, gali būt? Skaičiau kad jos išskrenda žiemai, bet gal irgi galva susisuko nuo tokių orų? ax.gif
Atsakyti
Lyžuka, gegutė gan vėlai parskrenda. Gal koks vanagiukas ?
Nelesinu paukščių. Meškos paslauga tas lesinimas. Šiemet net sniego nėra, patys gali susirasti.
Pas mus pušelėse vėl genys siautėja.
Atsakyti
AHA PASIGILINAU DAR GREIČIAU vištvanagis irgi itin panašus smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Man lesinimas,dar viena atrakacija svečiams.Sėdi ir žiūri per langą.
Lyžuka,o Tu nenori užsiregsitruoti kažkokioje programėlėje už pinigus saugoti šunis,katinus.Aš juokais užsiminiau dukrai,gal ir man reikia užsiregstruoti?Tik iš mūsų miesto ar atsiras norinčių už pinigus auklės?Dukra sako,pabandyk.Bet dabar kol turiu Kruopą,neišeina.
Dukra nuėjo pasiimti šanuko iš auklės,jau atvestas šuo nuos sekmadienio iki penktadienio,šanūką savaitgaliui vėl nuves dviems dienoms.Tai kaip suprantu ten ištisai šunys paliekami.Paskaičiuokite 15 eurų parai? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2025 02 18, 08:21)
AHA PASIGILINAU DAR GREIČIAU vištvanagis irgi itin panašus smile.gif

Gal palėsakalis,panašus į gegutę?Mažesnis už vištvanagį.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2025 02 18, 09:24)

Gal palėsakalis,panašus į gegutę?Mažesnis už vištvanagį.

vistik labiau i ta vištvanagi neša nes jo nugara pika o šito pažiurejau į ruduma daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas su tais kurjeriais darosi, dabar problemos su omniva blink.gif Rašo, kad siunta užregistruota ir viskas, jokių žinių ax.gif
Blyn, jei prapuolė, gaila būtų, nes ilgai laukiau metalui nuolaidos, o ir ne pigi, čia iš Žalios stotelės.
Ar kas mane užkeikė ar užpavydėjo gražių senatvės dienų, nors liaudis sako, nepavydėk, ir tu būsi senas unsure.gif
Pradėjau žiūrėti Šiukšlynų žmones, nu ir žiaurus, gerai, kad tik pusvalandį rodo, negi 90 tieji metai buvo tokie baisūs, aš dirbau, vaikus auginau ir nieko nemačiau...
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2025 02 18, 13:04)
Pradėjau žiūrėti Šiukšlynų žmones, nu ir žiaurus, gerai, kad tik pusvalandį rodo, negi 90 tieji metai buvo tokie baisūs, aš dirbau, vaikus auginau ir nieko nemačiau...

Gerai,kad Tavęs Meri nelietė.Baisu ir prisiminti tuos 90-tuosius.Reketas,banditizmas.Ypač mūsų mieste.MB vaikščiojo su pasiklausymo įrenginiu su pistoletu.Buvo grasinama mūsų vaikais.MB atsisakė dirbti banditams,dirbo su policija.Bijojau leisti vaikus į mokyklą,nežinojau begrįš namo?Gerai pusbrolis dirbo policijoje Šiauliuose,suvedė su mūsų miesto komisaru,dabar jis komisaru dirba Kaune-Pliauga Darius.Neparsidavęs buvo,nes tik mb pradėjo nešioti pasiklausymo įrangą,iš karto banditai atšoko.Ir dar sako nebuvo policijoje parsidavėlių?Vadinasi duomenys iš kažko nuplaukė?
Paskui komisarui padėjome pagauti kontrabardininkus ir mes. mirksiukas.gif
Knygą galime parašyti.
Atsakyti
Oje Ingrtida verysad.gif...tikrai baisuma, aš tai dar mokiausi studente buvau niekam neidomi mirksiukas.gif jokių verslu nesukau tai ir tikrai kažkaip viskas prio šali praslydo....

nors kai pagalvoju gi apie Panevežį tikrai kiek gauju siautė serialus galima kurt blink.gif dar ar ne pas jus vienas verslininkas visa gaują išaude kūčiu nakti kai atejo duokles?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: [b!]Vakar[/b!], 07:31
QUOTE(Lyžuka @ 2025 02 19, 07:17)

nors kai pagalvoju gi apie Panevežį tikrai kiek gauju siautė serialus galima kurt  blink.gif dar ar ne pas jus vienas verslininkas visa gaują išaude kūčiu nakti kai atejo duokles?

Labas rytas.
Pas mus iššaudė,pažystu iš matymo,pas mane pirkdavo mažiukus pomidorus,Okuličius.Baisūs laikai buvo.
Neverda mano svečiai šitaip arbatos,nors žoleles plikosi.Yra svečių,kas paprašo žolelių namo.
Vakar tokiu oru pašlapau rankas kubile,paryčiais alkūnė savo davė.Dabar nepakeliu net rankos iš skausmo,kaip reikės dirbti? ax.gif Reikės ieškoti kokio tepalo.
Atsakyti