Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Iš Kaimuko, negailėk, pirk, nes visam laikui tie lęšiai. Mano laikais tokių nebuvo, net pats daktaras su akiniais dirbo, nors buvo jau amžiuje. Medicina žengia pirmyn wub.gif
Pas mane amerikoniški, su saulės filtrais,daktaras sakė, geri, reikėjo primokėti. Dar už papildomai leistus į akį antibiotikus primokėjau asmeniškai. Pats daktaras pasiūlė, nes nepriklausė nemokamai.
Kas man buvo keista, kad juos įdėjus, pasaulis pasidarė spalvotas, o anksčiau buvo toks kažkoks pilkas bigsmile.gif , taip prastai mačiau.
Dabar priežiūra paprasta, reikia pasaugoti ir akių lašiukus palašinti, kad praplauti.
Ingrida, nesijuok, tik užvakar baigiau nerti vąšeliu nugara biggrin.gif
Sapniukai, kur dingai, kaip tavo katinėliai gyvena?
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2025 01 19, 10:17)

Ingrida, nesijuok, tik užvakar baigiau nerti vąšeliu nugara  biggrin.gif

Meri,mezgu tik vakarais po žinių,nuo pusės aštuonių.Nepatikėsite gal?Nu nėra laiko.Dabar buhaterijos tvarkymas už metus,kelioms dienoms.Internetu viską sutvarko vaikai,man lieka tik popierinis variantas.
Šiandien dažiau šiek tiek medelius.IK,trešnei kas?Žievė gabalais sukasi,syvai kai kur sunkiasi.Amen?Gaila būtų,labai ankstyva. ax.gif Vakar irgi padažiau,reikia naują sodą nudažyti,gal bus tarpas tarp svečių,nėra kaip ten eiti. ax.gif
E sėklos,trys dienos negaliu prisijungti,susimokėti.Ir slaptažodį pakeičiau ir registravausi iš naujo.Pikta tiek gėlių prisidėjau į krepšelį.Parašiau jiems laišką ,gal atrašys rytoj?
Atsakyti
Jokiu dirbtiniu papildu negeriu, jei jau organizmas neįsisavina natūraliu tai jokia chemija jam kišt beprasmiška...o kad siulo giria ir t.t. taigi biznis ir pinigai iš lengvatikių bigsmile.gif

čia aišku mano ir tik mano nuomonė tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Lyžuka,netikiu ir aš tais papildais,bet mano onkologė turi vardą,kažkaip pasitikiu Ja ir geriu jos rekomenduotus.Pasiskaičiau,blogai nebus gal EVELOR.
Važiuojame į miestą,mb pareiškė visur eisime su kauke,nesinori pagauti kokią zarazą ,švariai gyvenant. ax.gif
Atsakyti
Ingrida teisingai daro vyras smile.gif, pažiurek kai buvo privaloma kaukiu nešiojimas gripas buvo dinges ir pan zarazos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien liūdniausia pasaulyje diena.
https://kauno.diena....vijauta-1208536
Jau kokią naktelę apturėjau. Trečią valandą pažadino bumsikai už sienos, kaimynė paliko nakčiai savo pusbernį sūnų, tai tas naktinėjo su garsu. Kas do šeimynėlė, ir ji ir sūnelis taip garsiai leidžia muziką, kad ne tas žodis, o siena tik dešimt cm. Kai dariau remontus nepagalvojau, kad reikia ne tik šiltinti, bet ir dėti garso izoliaciją, dėl ko padariau didelė klaida. Dabar sekcija, knygomis užkrauta, bet ir ji nesugeria tiek garso. Daužiau su šluota per duris, bet kur jis ten girdės.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
na gi paburkime, bus ar nebus ta žiema??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2025 01 21, 11:19)
na gi paburkime, bus ar nebus ta žiema???  bigsmile.gif

Manau nebus jau.Juokiuosi vaikams,Jūs parvešite žiemą iš šiltų kraštų.Sūnų raminu,būtum namie,netektų vistiek sidinėti. mirksiukas.gif
Eičiau genėti,bet iškišau nosį,brr kokia drėgmė lauke,iki kaulų,tai kepame sveikuolių sausainiukus,kugelį žadu vakarienei. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingrida, prajuokinai. Sausainiai tai sveikuoliukų, o žiauriai nesveikas kugelis - vakarienei. biggrin.gif
Jau kokius metus nekepiau kugelio. Kažkaip nepasiilgsti. Kartais vaikams išverdu cepelinų ir sukviečiu sekmadienio pietums.
Trešnė greičiausiai pernai šylant šąlant gavo žievės įtrūkius. Per juos užsikrėtė bakteriniu vėžiu. Jeigu medeliai jauni, gal verčiau rauti ir sudeginti. Jei seni, jie kažkaip atsparesni būna. Imti labai aštrų peilį, kamieno žaizdas gerai išgramdyti, išpjaunant su dalimi medienos. Pažeistas šakas išpjauti, vis dezinfekuojant pjūkliuką. Kad ir tuo pačiu rankų dezinfekantu, kur nuo Kovido prisipirkome. Apdorotas žaizdas gerai būtų aptepti vario preparatais. Imti medelių balinimui gatavą masę, įdėti vario sulfato, kad būtų ryškiai mėlyna ir aptepti žaizdas. Pavasarį su skudurėliu apvalyti ir iš naujo užtepti. Tas blogai, kad nuo bakterinių ligų medžiams preparatų kaip ir nėra. Nebent tas pats dezinfekantas ar degtinė.

Gal kas patarsite, kuo skatinti atsikosėjimą ? Dukra peršalusi, gydytoja padarė testus, lyg ir nėra viruso, tai tik visokius bromhoksolius rekomendavo. O kosėja vakarais net springdama. Liepiau ant bronchų laikyti vis pašildant bulvių košę pakelyje. Gal yra kas greitesnio ?
Atsakyti
Labas rytas.
Ačiū IK,bandysiu gydyti.Turiu pakankamai samanės nupiltos,bet pakankamo stiprumo,negaila.Medelis jau virš 15 metų,išrauti gaila.Gydysime.
Vakar pradėjome genėti medžius,tik kažkiek labai drėgna lauke,nemalonu,bet kaip trūksta žinių. ax.gif Atrodo paskaitai,apie genėjimą,aišku,kai reikia praktiškai ,sunku. smile.gif
Oi kugelio,kaip pasiilgstu.Cepelinams daug darbo,dviese,tingiu.Skanu irgi. wub.gif
Dabar kažkoks virusas,igai kosti žmonės.Sesuo apie mėnesį prakrankė.
Atsakyti