Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 03 21, 18:02)
Neprisijungiate laiku paskaityti, vat Ate ir ištrynė.
Lijo įkyriai iš ryto. Pradėjome sėti pekinukus į paletes. Paskui netikėtų ir labai brangių svečių sulaukiau, vat ir praėjo norai darbui. smile.gif

Ištryniau, nes pagalvojau, kad vėl širšalą pakelsiu. Kam to reikia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 03 21, 15:12)
o mokveza jau augaliukais prekiauja? nu tais maziukais?

Tu čia apie gėlių daigus? ax.gif Jau išstypę savaitgalį mačiau.Pas mane jau vienas vazonas ant palangės žydi ir prisidauginau. ax.gif
Atsakyti
man kokios surfinijos spalvotos reikia lauko vazonui.
Dievuleliau, kaip sueme miegas, bet, jei atsigulsiu, tai nuo 3val. reik keltis. Kavos gert negalesiu, nes eisiu cholesterolinio kraujo nuleist. :DKu daryt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 21 kovo 2017 - 18:27
Mano Kruopa išėjo į šunų rojų..........................
Negaliu ašaros rieda.Prasikankinome abi lygiai savaitę.Šiandien iš viso nieko dirbti negalėjau ištisai priepuoliai.
Viskas mb pasakiau jokių šuniukų,kačiukų.Nebent anūkai užsimanytu.Per daug skaudu skirtis.Ir žinojau,kad kažkada bus,bet vistiek negaliu.Juk visa savaitė abi be miego.
Atsakyti
Ingridėl cry.gif

štai todėl ir mes nieko nebelaikom, per daug skaudu.....

trumpam buvo saulė išlindus, bet po to kad šniojo, maniau be stiklų paliksim balkone blink.gif
Atsakyti
Ingriduk, suprantu kaip sunku
Del anuku ni ni ni. Jie jug pas tave negyvens. Nebent tu cia savotiskai save ramini, kad anukams...
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 03 21, 20:02)
Mano Kruopa išėjo į šunų rojų..........................

console.gif
Nenoriu ir aš jokių gyvūnų.Labai nesmagu skirtis,mūsų šunė sena jau,pražilus.Po šitos tai jau tikrai jokių šunų
Atsakyti
Ingrida 4u.gif 4u.gif console.gif

Mes irgi sakem,kad sitas katinas paskutinis zverelis bus..Nes irgi laidojom seskiuka,visi verkem...
Atsakyti
Prisiriši prie gyvūniuko, juk kaip šeimos narys 4u.gif
Gaila, kad taip trumpai gyvena.
Lyjo ir pas mus dieną, bet oras toks pavasariškas, buvau per pietus išėjusi pasivaikščiot
Nžn ką reiks daryt, kur Ate pomikus statyt. Prie šito maskatūno, viskas kliūva. Sugeba net ant virtuvinių spintelių vaikštinėt.
Atsakyti
Ingrida, labai tave suprantu, juk ir mūsiškis turėjo tokią ligą. Bais gaila, bet kažkaip neįsivaizduoju be šuns.
Atsakyti
Ingrida kaip užjaučiu 4u.gif mane del praeito šuns ir dabar sazine graužia, kad gal laiku nenuvežem pas vetą, užtat jau su šituo lakstom del kiekvieno p...jimo unsure.gif

Sodą ir rožes nupurškiau, pirštinem nesimoviau tai delnus paėdė chemija, nesitikejau net kad taip bus , dabar kaip pora diena žemes rankom kasus jaučiuos o dar dega delnai,

Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 03 21, 14:12)
o mokveza jau augaliukais prekiauja? nu tais maziukais?
kokios cia samokslo teorijos, o as nieko nezinau. Betvarke temoj ax.gif

Prekiauja mazais kvietkais: pelargonijomis, bakopomis ir.t.t mirksiukas.gif Vazoninių vasariniu geliu dar nera.
Papildyta:
Ingrida 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti