Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Ir aš ant gėlyno metu daržovių lupenas, kiaušinių lukštus, negražiai atrodo, bet pavasarį papildomai užberiu žemės ir jos galutinai suyra. Pernai persistengiau su pelenais, juos ne visi mėgsta, gal tik labiau rožės. Ir mano anyta taip darydavo. Iš jos daug ko išmokau., a.a. jai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 30 gruodžio 2024 - 10:28
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pilu ir aš pelenus ant agrastų,daržo.O pelenų tikrai nemažai turiu ir iš namo,dviejų pečių ir kubilo,pirties,dar šašlyinė jei kepa kas nors.
Dar valgau su kava pyragus,nekalbu apie meduoliukus,kurie gali stovėti pusę metų,kūčiukus.Šiai nakčiai jau gatavą tortą nusipirkau,vištą išsiepsime ir pakaks.Man reikės kubilą vaikščioti kūrenti,tai toks ir laukimas-darbas. mirksiukas.gif
Smagaus laukimo.
Atsakyti
Vienoms šventėms atia, kitoms 4u.gif ax.gif
Va taip ir sulauksime Naujų metų leb.gif
Kaupiuosi tuno mišrainę su ryžiais užmakaluoti, kažką improvizuosiu, niekad nesilaikau jokių receptūrų, ką rasiu, tą sudėsiu ir verdu daržovienę, jau norisi karštos sriubos. Gal dar vyras parneš kokio pyražoko.
Nežinau, nedžiugina manęs tos šventės ir aplamai pas mane nesigamina serotoninas, Dar dar katytė prajuokina, taip ir sedėčiau visa susiraukusi ir amžinai nelaiminga. Noriu pavasario ir saulės biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Su Naujais.
Atsakyti
Su Naujais, draugytės. Gražių, storų ir laimingų metų.
Vos sulaukiau, taip miego norėjosi. Vakarienei išsiviriau krevečių , bet tos didžiosios man ko tai kaip guma. Prasidarėme su MB putojančio, bet po taurą ir užteko.
Vaikai kas kur švenčia.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
gossip.gif o tu siaubeli, vakar 65 stuktelėjo, ar čia džiaugtis ar čia verkti hmm.gif
Nauji praėjo gana ramiai, kokia tris minutes katė blaškėsi po kambarį ir urzgė.
Atsakyti
Labas rytas.
Meri,su praėjųsiu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif Gražus jubiliejus.Tik džiaugtis reikia.
Atsakyti
Meri, ne stuktelėjo, o tik bakstelėjo. Gyvenimas tik prasideda biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Man irgi rudenį kas tai švelniai švelniai priminė apie tą apvalinimą į didesnę pusę. Parodžiau didelę špygą. Šiandien nuėjau išsirinkti naujų zūbų spalvą. Aišku, pasirinkau labai baltą ir šustrą.
Penktadienį plaukus dažiausi. Na, nėra labai daug žilų, bet atrodau nuobodi ir kerša. Išsirinkau ugnies spalvą. Labai tinka prie ryškiai raudonos striukės.
Kas yra toks amžius gerai, kad gali kreizėti ir krėsti nesąmones ar nusišnekėti, atrodyti kaip tik nori. Bus nurašyta senatviniam marazmui ar jaunatviškai dvasiai. biggrin.gif
Atsakyti