QUOTE(Iš Kaimo @ 2024 12 27, 20:55)
Aguonpienio ruošiu minimaliai, reikės ryt likutį po kokia rože išpilti. Kisieliaus buvo 6 litrai, išgerta jau pirmą Kalėdų dieną.
Žuvis suvalgyta, silkės beveik pritrūkome, saldumynai suvalgyti. Ai, šiandien šiaip taip nukankinome kimštą antį, vištienos likučius ir vienintelį balandėlį.
Rožėms gerai aguonpienis?Turiu aš dar irgi?Ir kisieliaus dar turiu.Ir katinams vietiniams kalėdas padariau,nemoku apskaičiuoti,išmečiau ir kepto šamo ir silkės,net krevetes.Ir dar turiu silkės tame apvaliame inde su marinatu,gal suvalgysime su bulve rytoj?
Antį sudorojome per kalėdas,man dar net mažai buvo.Pergyvenau marčios instagrame mačiau,kaip anties krūtinėlę ruošė,na kur čia man paprastai bobelei.Bet sūnus į ausį pakuždėjo,kad mano skanesnė.
Saldumynų dar pilni stalai,dėžėje ant dugno prikrauta,valgysime ilgai.Šiandien jau galvojau pailsėsiu,skambina dukros uošviai atvažiuojame.

Šiaip ,kai žentas būna namie ,vis pasvekiname jo tėvus,senelius su dovanomis,nuveža jis,o dukra su žentu Kanaruose,tai patys atbildėjo.Ir vėl stalus ruošk,tik vakar vakare susitvarkėme,kalėdos tęsiasi.
Gavome stirnienos dešrų,bet tokios plonos ir sudžiovintos,nežinau kaip suvalgysime.Gal virti,paminkštės?
IK,jau atostogos?Mūms pats ir taip darbymetis,iki sausio 7 be išeiginių.Gerai bent ne šalta plauti kubilą.