Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Ingrida 5 kg 7 eur siemet tokios saulegrazu kainos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2024 12 11, 08:20)
Ingrida 5 kg 7 eur siemet tokios saulegrazu kainos  mirksiukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na tai panašiai mokėjau.
Atsakyti
Labas rytas.
Pakeičiau grūdėtą varškytę į avižų košę.Na nieko baigiu priprasti.Pamiršau nusipirkti,o valgyti kažką reikia?
Atsakyti
O del ko taip klausi?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2024 12 12, 09:06)
O del ko taip klausi?

Man ankščiau košės buvo fe.Dabar senatvėje pradedu įprasti.
Atsakyti
Man ir dabar jos visos fe išskyrus avizu ( sveiku grūdų, ne dribsniu) koše, ir tai ja užsiplikunu į termosa tokia kitokia gaunasi smile.gif...o visos kitos nevalgomos tongue.gif
Atsakyti
nu blyn, 220.102 spaudimas blink.gif
Dukrius nupirko riešinį matuoklį, tai tipo kontroliuoju ir neduok d. kur nugriūti nežinioje. Sučiulpiau kaptoprilio. Nesuprantu, ko tas spaudimas šokinėja, sėdžiu namuose, lyg ir niekas nenervuoja.
Dukrius užrodė Beatos cepelinus, dviems senukams užtenka ir nereikia nieko rūpintis. Skonis labai artimas naminiams. Maksėj, kai akcija, nusiperkam. Man valgomi.
Nesuprantu, vasarą nupirkau iš Žalios stotelės tris eleborus, bet kažkaip jie man nunyko. Gal šaknys likę ir pavasarį išaugs? Ne, tai pavasarį, jei dar išgyvensiu, kartosiu.
Papildyta:
Ir aš mėgstu avižų košę smile.gif
Atsakyti
kazkur skaičiau kad tie ant riešo labai netikslūs yra...
Atsakyti
Oi, Meri, ir man kažko spaudimas sukilo. Niekaip nenumušu. Matyt, vėl reikės mitybą pakoreguoti, kad jokios druskos. Vasarą maitinausi tik tręšnėmis, braškėmis ir pomidorais, tai net per žemas būdavo.

Paukštukų nemaitinu, patys suskrenda į viščiukų narvą, ten visokių miltų ir grūdų atliekų pilna pasieniais. Tai dabar pulkai ganosi.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Veidaknygė užmėtė mane katinais, net saviškę įkėliau smile.gif
Princesytei atvėžė konservukų, skaniukų, pagaliau įsivyraus ramybė. Na negali ji be jų.
Ssaulėta wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti