Ingrida, ESO tai ESO , viskas aišku. Bet kodėl turi brangų planą ? Aš moku pigiau nei MB už namo elektrą. Nors ir jį maloniai nustebino sąskaita už lapkritį , vos virš 100 euriukų, kai įprastai būdavo po du šimtus ir daugiau.
Po dvejų savaičių turėsime ant stogo savo elektrą..
Labas rytas.
IK,prieš tris metus įsivedėme namukui naują atskirą elektros tašką,sutartis trims metams,įvedė Ignytis,tai jau tris metus ir mokame pagal jų pasiūlytą tarifą.Reiktų peržiūrėti,man atrodo baigėsi jau sutartis.
Oras labai geras,jokio vėjo,apie nulį.
Laukiu meistrų,išmatuoti duris,keisime dvejas,dar reikia nemažai apkalti negražių vietų ,plintusų iš medžio pagaminti,išklijuoti turi grindų plytelių plintusus.Sakė ilgai gamina duris,bet pigiau,čia buvo pasiūlymas.Ką aš žinau nežinau aš tų meistrų.
Ir man reikia ketaus puodo. Turėjau du, su nepridegančia danga. MB sugebėjo abu prideginti. Kas tiem vyrams smegenis dėjo , grynas brokas. Jei mato , kad puode skysčio net ant dugno nėra, vietoje to, kad įpiltų kad ir vandens, stato ant kailentės, įjungia maksimalų kaitinimą ir dar įsigudrina pusvalandžiui pamiršti.
Kas atlaikytų ?
Suvažiavo šiandien vaikai vakarienei, vėluodami. Kepiau vištą, gavosi gal 4 valandos kepimo. Bet skani gavosi. Sulaižėme su merginomis šampaniuko butelaitį, paskui dar sangrijos artipilnį. Dabar mirtinai miego norisi, nors prisprogau du puodus kapučino.
Kas atlaikytų ?
Suvažiavo šiandien vaikai vakarienei, vėluodami. Kepiau vištą, gavosi gal 4 valandos kepimo. Bet skani gavosi. Sulaižėme su merginomis šampaniuko butelaitį, paskui dar sangrijos artipilnį. Dabar mirtinai miego norisi, nors prisprogau du puodus kapučino.
Labas rytas.
O man nemigo naktis buvo.Pirmą valandą kėliausi Aswagandos tabletės gerti.Apie dvi katinai po langu susipjovė,mano prižiūrimas katinas numirė,ateina jo vaikai iš kaimynų,bet neprisileidžia arti,tai maisto kas vakarą padedu,naktį ateina.
Seniau, kai dar dirbau, vyras pastatydavo virti man vakarienę ir pats nueidavo pamiegoti, tai nėra nė vieno puodo, kuris nebuvo sudegintas, kai geri puodai, tai turėdavau veiklos juos mirkyti ir šveisti
Ingriduk, gerietė tu mūsų Ai, aplamai, visos čia geros Gaila katinuko.
Mums pasibaigė konservukai. Norėjau sutaupyti, nupirkau pigesnių, tai katė tik padažą nulaižydavo ir viskas, kitko neėsdavo, teko atiduoti konservus, o tų brangesnių neužteko. Pabus ant sausiuko tas kelias dienas.
Vakar FB sužinojau, kad katės alergiškos vištienai , labai skundėsi, kad iki žaizdų nueina, sunku patikėti. pfu pfu, mums dar nieko.
Vėl pradėjo šokinėti reklamos, teks adbloką atnaujinti SM.
Ingriduk, gerietė tu mūsų Ai, aplamai, visos čia geros Gaila katinuko.
Mums pasibaigė konservukai. Norėjau sutaupyti, nupirkau pigesnių, tai katė tik padažą nulaižydavo ir viskas, kitko neėsdavo, teko atiduoti konservus, o tų brangesnių neužteko. Pabus ant sausiuko tas kelias dienas.
Vakar FB sužinojau, kad katės alergiškos vištienai , labai skundėsi, kad iki žaizdų nueina, sunku patikėti. pfu pfu, mums dar nieko.
Vėl pradėjo šokinėti reklamos, teks adbloką atnaujinti SM.
Labas rytas.
O paukštelius maitinate?Pas mane šiemet tokie abžoros,vos spėju pilti sauėgražas.3 kg maišo nebe užtenka savaitei niekaip,mačiau Depe maišus gal po 10 kg?Šiandien važiuojame reikės prigriebti.Vakar vieną radau negyvą ant terasos trenkėsi matyt į langą,nei žvirblis nei zylutė,bet mžas su geltonu atspalviu.
Labas rytas.
Sveikos
As jau prikepiau imbieriniu sausainiu tai buvo ir dukros gimtadieniui ir įdet ir dar liko kaledoms
Eisiu šiandien plotkeliu ir tuo pačiu saulegrazu ukrainietišku nusipirkti pas mus maišai po 10 litru papigiai tai ilgam užtenka o šiaip duodu kviečius...oi kaip žvirbliai kovai? ryja vos ne kasdein po litrini kibiriuka supilu
As jau prikepiau imbieriniu sausainiu tai buvo ir dukros gimtadieniui ir įdet ir dar liko kaledoms
Eisiu šiandien plotkeliu ir tuo pačiu saulegrazu ukrainietišku nusipirkti pas mus maišai po 10 litru papigiai tai ilgam užtenka o šiaip duodu kviečius...oi kaip žvirbliai kovai? ryja vos ne kasdein po litrini kibiriuka supilu
QUOTE(Lyžuka @ 2024 12 10, 10:22)
Sveikos
Šiandien antrą partiją kepsiu.Ne kepsiu,bet brandysiu iki savaitgalio,tada kepsiu.Mažajai įdėjau,nors sako kažin ar tilps į lagaminus.Dar brandinto pyrago atpjoviau.
10Litrų ar kilogramų?Vakar pirkau jei perki du maišus po 10 kg,maišas 11.98,jei vieną maišą-16 su kažkiek.
Klientai yra negaliu prieiti iki lesyklėlių,medžiuose matau pulkas sėdi,laukia.
QUOTE(IngridaB @ 2024 12 10, 11:35)
Šiandien antrą partiją kepsiu.Ne kepsiu,bet brandysiu iki savaitgalio,tada kepsiu.Mažajai įdėjau,nors sako kažin ar tilps į lagaminus.Dar brandinto pyrago atpjoviau.
10Litrų ar kilogramų?Vakar pirkau jei perki du maišus po 10 kg,maišas 11.98,jei vieną maišą-16 su kažkiek.
Parašysiu tiksliai kai nueisiu Ingrida
Nupirko paskutinį lidl ketaus puodą, pasisekė Liks ir ateities kartoms, nes jie neužmušami.
Gavau senjorų stipendiją, vyras maisto užpirko, sumokėjau mokesčius, katei ėst, dabar jau galiu su alkanais kentėti
Paukštukai gėris, seniau šerdavau, bet viską apteršia, tai ir nepratinu. Ir taip jie atskrenda katę erzinti.
Gavau senjorų stipendiją, vyras maisto užpirko, sumokėjau mokesčius, katei ėst, dabar jau galiu su alkanais kentėti
Paukštukai gėris, seniau šerdavau, bet viską apteršia, tai ir nepratinu. Ir taip jie atskrenda katę erzinti.