Mažąją Ingridukę su gimtadieniu
Iš Kaimuko, sveikatytės
Maniškiui iškart penkis dantis rovė, nieko, išgyveno. Dabar yra vaistų ir medicina pažengusi.
Aš bijočiau dėtis implantus, gerai, jeigu gerai, o jei nepasiseka, maža kas, kioske visokių situacijų girdėjus
Jau kaip vakar camelia vaistinė užveikė, nerodo joms išrašytų e receptų ir viskas, vyras tris kartus ėjo pirkti. O vaistai jau iš vakaro buvo išrašyti. Net skambinau į kliniką, sako yra ir aš pati prisijungiau į e sveikatą, viskas yra. Įdomiai jį čia siuntinėjo. Bais nepatenkitas buvo, o dar ir sulijo.
Prie mūsų tik ta Camelia, kitos jau važiuot reikia. Va kaip buvo
Tai gal e-sveikatos nemato ir kitos vaistinės. Na, kartais. Vasarą nueinu pirkti, sako, neišrašyta.
Ai, ir taip pasveikau.
Kaip ten sakoma " Jei pacientas nori gyventi, gydytojai bejėgiai "
Šiandien paskutinį gal kartą pradėjau visuotinį langų valymą. Reikėtų dar pasodinti tulpes, kur vasarą iškapsčiusi buvau, ir rožes prilenkti. Žada šaltą žiemą, gal uždengti pavyks.
Ai, ir taip pasveikau.
Kaip ten sakoma " Jei pacientas nori gyventi, gydytojai bejėgiai "
Šiandien paskutinį gal kartą pradėjau visuotinį langų valymą. Reikėtų dar pasodinti tulpes, kur vasarą iškapsčiusi buvau, ir rožes prilenkti. Žada šaltą žiemą, gal uždengti pavyks.
Labas rytas.
Vakar pas Beatą mačiau receptą meduolių,kurie gali stovėti pusę metų.Tai sugalvojau iškepti mažajai.Gi per kalėdas nebus su mūmis,galės vežtis,primins namus.Neturiu brendžio pilasi į tešlą,laukiu 10 valandos.Alkoholio pilna namuose,o vat brendį supyliau į kalėdinį pyragą,į riešutus ir vaisius.Tešla turi 5 dienas bręsti.Tai jei šiandien pagaminsiu,kokiame penktadienį galėsiu iškepti,šeštadienį užvažiuos mažoji.Dar pabaigti žentui megztinį reikai susikaupti.
Ir man vakarykštė Beatos laida atrodė skaniai, ai, visos jos laidos įdomios
Anksčiau jos žurnalą pardavinėdavau, bet gana sunkiai parsiduodavo, daug gražindavau į sandėlį. Ir pavartyti pirkėjai negalėdavo, nes su celofanu užklijuoti, dažnai ir su įdėta dovanėle. Taip sakant kiekvienai prekei savas pirkėjas, tik išlaukti reikia.
Jau norisi sniego. Gruodis pats trumpiausias mėnuo, greit pralekia
Anksčiau jos žurnalą pardavinėdavau, bet gana sunkiai parsiduodavo, daug gražindavau į sandėlį. Ir pavartyti pirkėjai negalėdavo, nes su celofanu užklijuoti, dažnai ir su įdėta dovanėle. Taip sakant kiekvienai prekei savas pirkėjas, tik išlaukti reikia.
Jau norisi sniego. Gruodis pats trumpiausias mėnuo, greit pralekia
Bet paskui sausis be galo ilgas.
Šalta lauke, tai nėjau darbuotis. Pradėjau namų kuopimą. Miegamąjį tvarkiau. Vien koks darbas lovą išrinkti, išsiurbliuoti, išplauti visus menkiausius kampus. Palikau užuolaidų skalbimą kitai dienai. Eisiu, dar drabužinės lentynas sutvarkysiu ir skalbinių kaugelę išlyginsiu.
Ingrida, tu supermamka. Turėk tu man kantrybės kepti visokius meduolius, pyragus.
Šiandien buvau gera, tai didelį puodą balandėlių privyniojau. Bet kaip užjutę per 10 km parlėkė sūnus, iš paskos žentas. Jų moteros dirba šiandien, tai patys papietavo ir lauknešėlius gražiosioms pusėms sudėjau.
Šalta lauke, tai nėjau darbuotis. Pradėjau namų kuopimą. Miegamąjį tvarkiau. Vien koks darbas lovą išrinkti, išsiurbliuoti, išplauti visus menkiausius kampus. Palikau užuolaidų skalbimą kitai dienai. Eisiu, dar drabužinės lentynas sutvarkysiu ir skalbinių kaugelę išlyginsiu.
Ingrida, tu supermamka. Turėk tu man kantrybės kepti visokius meduolius, pyragus.
Šiandien buvau gera, tai didelį puodą balandėlių privyniojau. Bet kaip užjutę per 10 km parlėkė sūnus, iš paskos žentas. Jų moteros dirba šiandien, tai patys papietavo ir lauknešėlius gražiosioms pusėms sudėjau.
Labas rytas.
IK,mielu noru keiščiau meduolius į balandėlius.Šimtą metų negaminau.
Labas rytas.
Labas rytas.
Nuotrauka tai į šio ryto temą. Kol nusikrapščiau sniegą nuo mašinos lango, bet nepadėjo. Visą dieną drėbė.
Labas rytas.
Ir laikosi tas sniegas.Šviesiau.
Labas rytas.
Va va tokių puodukų norėčiau.
Pas mane jau namukas blyksi,tviksi,vakar dar nupirkome šviečiančią led juostą,apjuosime kubilą,žmonėms reikia jau šventės. Elektra kainuos šį mėnesį,mes gi mokame kaip įmonė,dar ir eso kas mėnesį pusę šimto atsegame,už papildomus kilovatus.
Šiandien bandysiu pavakary kepti meduolius.Brandinau tešlą 5 paras,rytoj pro šalį,užvažiuos mažoji su žentu,atsisveikinti,taI įdėsiu kelis,dar ryte nubudau ir galvoju numezgiau žentui megztinį,pamatavus pagal mb,jis dviejų metrų,bet vistiek rankovės per ilgos,reikės atardyti ir sumažinti.