Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Mažąją Ingridukę su gimtadieniu 4u.gif

Iš Kaimuko, sveikatytės 4u.gif
Maniškiui iškart penkis dantis rovė, nieko, išgyveno. Dabar yra vaistų ir medicina pažengusi.
Aš bijočiau dėtis implantus, gerai, jeigu gerai, o jei nepasiseka, maža kas, kioske visokių situacijų girdėjus unsure.gif
Jau kaip vakar camelia vaistinė užveikė, nerodo joms išrašytų e receptų ir viskas, vyras tris kartus ėjo pirkti. O vaistai jau iš vakaro buvo išrašyti. Net skambinau į kliniką, sako yra ir aš pati prisijungiau į e sveikatą, viskas yra. Įdomiai jį čia siuntinėjo. Bais nepatenkitas buvo, o dar ir sulijo.
Prie mūsų tik ta Camelia, kitos jau važiuot reikia. Va kaip buvo bigsmile.gif
Atsakyti
Tai gal e-sveikatos nemato ir kitos vaistinės. Na, kartais. Vasarą nueinu pirkti, sako, neišrašyta.
Ai, ir taip pasveikau.
Kaip ten sakoma " Jei pacientas nori gyventi, gydytojai bejėgiai " biggrin.gif
Šiandien paskutinį gal kartą pradėjau visuotinį langų valymą. Reikėtų dar pasodinti tulpes, kur vasarą iškapsčiusi buvau, ir rožes prilenkti. Žada šaltą žiemą, gal uždengti pavyks.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Vakar pas Beatą mačiau receptą meduolių,kurie gali stovėti pusę metų.Tai sugalvojau iškepti mažajai.Gi per kalėdas nebus su mūmis,galės vežtis,primins namus.Neturiu brendžio pilasi į tešlą,laukiu 10 valandos.Alkoholio pilna namuose,o vat brendį supyliau į kalėdinį pyragą,į riešutus ir vaisius.Tešla turi 5 dienas bręsti.Tai jei šiandien pagaminsiu,kokiame penktadienį galėsiu iškepti,šeštadienį užvažiuos mažoji.Dar pabaigti žentui megztinį reikai susikaupti.
Atsakyti