Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Iš Kaimo @ 2024 11 26, 19:56)
Meri, pasiklausiau dukros dėl tavo katės, ko laižo viską. Sakė, kad mažai lauke būna ir negauna natūralaus šviežio maisto. Žolės ir pelių, na, gal mėsos. Sakė, konservų negana.  Yra tokie vitaminai, daugiau B grupės, persiųs man nuorodą. Pasta tokia.

Mergos, nu kaip neturiu laiko visokiems gruzdinimams. ax.gif  Dukrai žadu padovanoti gruzdintuvę.

Virbac ta pasta. Kaip tik katinams nupirkom. Kazkuria diena griztam, ant Mikio usu kraikas prilipes, edes blink.gif Issigandau, vetken paskambinau, sake, kad truksta vvitaminu, mineralu. Daugiau nei ouse metu laisvai ganesi lauke, peliu buvo, o vitaminu truksta mirksiukas.gif

Labas vakaras visoms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 26 lapkričio 2024 - 20:11
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Šilta lauke,stirnos vaikšto priešais namą.žvirblių pulkai.
Gruzdintuvių jau nebe buvo,vakar dar lidle buvau,tuščia.
Atsakyti
Ačiū mergaitės 4u.gif
Mes jau neinam į lauką. Kaip jausdama nupirkau vitamininių skanukų miamor pastos, bet ir virbac nupirksiu, laižė ir šiąnakt paryčiais. Kažkaip dabar ji ir nesiprašo į lauką.
Šiandien bandysiu mėsą kept toj gruzdintuvėj, tik nesuprantu kada prieskoniauti ar prieš kepimą ar po, kad nebūtų sausa?
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2024 11 27, 09:20)
Ačiū mergaitės  4u.gif
Mes jau neinam į lauką. Kaip jausdama nupirkau vitamininių skanukų miamor pastos, bet ir virbac nupirksiu, laižė ir šiąnakt paryčiais. Kažkaip dabar ji ir nesiprašo į lauką.
Šiandien bandysiu mėsą kept toj gruzdintuvėj, tik nesuprantu kada prieskoniauti ar prieš kepimą ar po, kad nebūtų sausa?

Aš prieš prieskoniuoju. 4u.gif
Atsakyti
Viskas gavosi, tik sekantį kartą iš vakaro mėsą pamarinuosiu. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Beveik kasdien kepu mėsytę gruzdintuvėje,sumetu ir pamirštu,nereikia nei vartyti,tik vieną kartą,nei stebėti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2024 11 28, 08:00)
Beveik kasdien kepu mėsytę gruzdintuvėje,sumetu ir pamirštu,nereikia nei vartyti,tik vieną kartą,nei stebėti. ax.gif

o kiek laiko ir kokią temperatūrą nustatai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 28 lapkričio 2024 - 09:47
Vištieną pagrinde kepu,mėgstamiausia šlaunelių mėsa,filė man per sausa.Iš vienos pusės 180 laipsnių,20-22 minutes,iš kitos pusės 180 laipsnių 10-12 minučių.
Bandeles šaldytas kepu 170 laipsnių 12 minučių iš kitos pusės apie 8-10 minutes.
Atsakyti
Ačiū Ingridut 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Šiomis dienomis kasdien kepu šaldytas bandeles.Depe geros kainos.Dirba meistrai,reikia kažkuo pavaišinti prie arbatos,tai kepu,kepu........
Kad būtumėtę matę,kaip mes vakar važiavome iš Depo.Keleivio pusėje aš nesedėjau,o gulėjau.Šiaip ne taip sukišome profilius 13,galas jau ant panelės,8 storadūro lapai.Savarbiausia turime mikroautobusą,o suvadovavau važiuoti su lengva.Medžiagų reikia šiandien.Ko gero važiuosime su mikroautubusu jau šiandien,nes plokštės nu niekaip į lengvą netilptų. ax.gif Bet mikroautubuse tona briketų,kažkur reikia sukrauti.Galvojau tegul guli mikroautobuse ir ramu,bet kažkaip reikia atsivežti. ax.gif Pavargau visą vasarą nuo remonto,jau norisi šiltai susisukti į pledą ir megzti. mirksiukas.gif Vasarą laukia dar grandioziniai darbai,jei gyva būsiu. biggrin.gif MB sunku su manimi.
Atsakyti
O aš šiandien vos gyva ištrūkau iš stomatologų nagų. Nuėjau pasikeisti laikiną tiltą ant implantų į nuolatinį. Ir taip žiūri, ir kitaip , sąkandis netinka, verčia lauk tuos tiltus. Pasižiūrėjo, apačioje tokie keli pusiau gyvi , po keliais kaulas aptirpęs, po vienu pūlinys užsikapsuliavęs , bet kada gali vėl iškelti. Pasiūlė mest lauk, laikinai užkabins plokštelę apačioje ant likusių, vasarą susuks amžinuosius.
Įkalbino. Bliamba, aštuonis dantis išlupo. Kas, kad smulkoki. Vienas buvo taisant suskilęs, tai rakinėjo tas šaknis gal pusvalandį. Išlipau iš kėdės, kojos nelaiko. Vos parvažiavau. Vakare dar stomatologė paskambino, pasiteiravo, ar gyva. blink.gif
Tai dabar teks kurį laiką maitintis nebent per šiaudelį blink.gif
Šiandien baigėme su didžiaisiais darbais ir didžiaisiais pardavimais. Dabar kaip ir atostogos iki pavasario.
Atsakyti
Labas rytas.
IK- 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,pailsėk,nusipelnei.

Mano mažajai šiandien 28 metai,prieš tiek metų panašus oras buvo,kai važiavau gimdyti,jokio sniego.Paskui jau bebūant ligoninėje pasnigo,kitą dieną.
Atsakyti