Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Truputis egzotikos, naujokė iš serijos "Pigiau", jos didenybė vabzdžiaėdė saracenija. Parodau, palaukiu ką Musėkauto forume parašys ir statau į šaldytuvą trims mėnesiams miegoti. Vakar dalį forumo perskaičiau.
vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka

Vyras nemirtingas, nieko nesakęs, ėjo gaudyti prie ligoninės konteinerio man kačiuko, kad neliūdėčiau, aišku, kad nepagavo. Reiškias vistik jie yra, tik pasislėpę durniukai. Šalta juk.
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2016 12 16, 23:24)

Apskritai tai as uz lengvatu panaikinima. Ir galit pomikais uzmetyt tongue.gif kaimo bobutem nieks malkom kompensaciju neduoda. Tegu geriau prie pensiju prideda. Tada kiekvienas galvos kur leisti- sildymui, malkom ir t.t. As uz lygiava tuo klausimu biggrin.gif Va tep va. Nes iki siol lengvatom naudojosi tik miestieciai, o kur kaimo zmones, ar nuosavu namu gyventojai.

Pasirašau po kiekvienu žodžiu.Negana kad kaimo žmonėms ,jokių šidymo lengvatų nėra,jie dar patys ta šiluma pasirūpint turi.
Atsakyti
Nuo kada kokia valdžia rūpinosi kaimo žmonėmis, kažko per savo netrumpą gyvenymėlį, nepamenu, bent žurnaliūgos to nerašo.
Žiūrėkit, dar sugalvos apmokestinti kiekvieną kaminą už taršą rolleyes.gif
Reikia eit ieškoti žieminių sijonų, negi visus išmečiau. Atsibodo vis kelnės ir kelnės, visai kaip koks diedas.
Sesė šventėms antį man nupirko ir kas jos prašė išlaidaut, jaunesnė, bet neklauso anei kiek.
Atsakyti
nupirko tai dziaukis,bais jau cia islaidos, ne masina juk padovanojo ax.gif
Nesureismink tokiu dalyku.*****, isgeriau sirdies lasiuku, tai Ryzinas vis buciuotis lenda. Tik pasilenkiu prie klaveturos - su letena bando mano galva prisitraukt. abiem siandien mum su katinu kazkokia asmenine pilnatis ax.gif
nu nesikeikiau, o uzzvaigzdutino blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 17 gruodžio 2016 - 14:21
Labukas. Senokai buvau užsukus.Rūpesčių per akis.
Vakar ryte merginą nuvežiau į polikliniką su šono skausmais, tik spustelėjo, čiupo popieros lapą daktarytė ir pasiūlė greitąją iškviesti. Atsisakiau, nupėdinome abi į priėmimą. Po pietų jau reanimacijoje iki vakaro gaivaliojosi. Pilvas prapjautas, apendicitą ištraukė. blink.gif Lekiam su MB pakaitomis pabūti, skauda vaikui ir pykina.

Dėl šildymo lengvatų : tai kodėl visa tauta turi apmokėti kokiai pusei jos išlaidas ? Kiek tokių mačiusi "varguolių" : vaikų krūva, socialinis būstas, darbo bijo kaip velnias kryžiaus, tik duok ir duok. Visur braunasi su šūkiu Man priklauso" ogi nė velnio nepriklauso. kodėl aš ariu per dieną po 12 valandų ir mano vaikams nieko nepriklauso? Kiek mokesčių sumoku?Gal aš norėčiau vaikui padovanoti šustresnį telefoną, bet pinigus iš manęs atima valstybė ir padalina tiems, kas nenori nė piršto pajudinti. bash.gif Arba sėdi du pensininkai 80 kvadratų būste ir rėkia : branguuuu. O kodėl neišsikeisti į mažutį? Parduoti ir kraustytis į miestelį?
Teisingai, vaikus turi išlaikyti tėvai.Padarytų taip : kiek per dieną susiubagauji duonos ir kokio maisto, tiek ir turi vaikams vakare paduoti ar į mokyklą įdėti. Tada bent žinotų, kas priklauso ir iš kur priklauso. O tai mokyklos valgykloje nemokamų pietų lašiša eina į šiukšlių dėžę, nes neskanu. box.gif Bandelė prakandama ir į šiukšlių dėžę. O jeigu alkani tą bandelę išsitrauktų, tai gal suprastų, kad viskas gyvenime turi kainą. Mano vaikai niekada nėra išmetę net galiuko bandelės, jei nesuvalgoma, į maišelį ir parnešama namo, bus šunims.

Giega, tautinio kostiumo turėjimas savaime skatina išeiti į žmones. Na , išaugs vaikas, atiduos jaunesniems ar tiesiog kaip prisiminimas bus, kad vaikas šventė Lietuvos šimtmetį.
Šiemet vasarą bendruomenė pasiuvo bernams tautinius rūbus. Maniškis apsivilko ir pradėjo žviegti " žiauru....O paskui , kai jau po šokių, fotografavosi, į FB kėlė . Kai palaikino draugai, jau tada gražus tas kostiumas tapo.

Meri , pagauti laukinį kačiuką - misija beveik neįmanoma. Nebent su kokiu tinklu užmetus.O gėlę auginti šaldytuve - na čia jau reikia bausti už žiaurų elgesį su augalais.
Atsakyti
Is kaimo, panelei sveikatos, jums irgi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 12 17, 14:52)
Meri , pagauti laukinį kačiuką - misija beveik neįmanoma. Nebent su kokiu tinklu užmetus.O gėlę auginti šaldytuve - na čia jau reikia bausti už žiaurų elgesį su augalais.

Ne žiauru, jai trys mėnesiai ramybės periodas, t.y. toks auginimas. Sakau, egzotika. Nepamiegos šaltai, žus. Dar nekišu, laukiu iš Musėkautas.lt žinių. Šiaip yra ir orchidėjų žiemą leidžiančių šaldytuve, bet man jos neišgyveno, gal ne viską iki galo orchidėjininkai pasako. Ir šiaip jau nuo kitų metų nepratęsiu narystės.
Radau Nuare kažką mielo, jei man skirtas, tai bus kaip bus.
Mergytei sveikatos 4u.gif
Atsakyti
IK,laikykitės.Staigiai jie tą apendicitą pjauna.Man irgi tik suskaudo ir nebe paleido,išvežė iš poliklinikos su greitąja,o namie dičkis pusmetinis.Reikia į operacinę,nori vežti ant ratukų,sakau nejuokinkite svieto,galiu nueiti savo kojomis,nieko neskaudėjo jau. ax.gif Man atrodo jie apsidraudžia. ax.gif
Vasarą pažystama nusipirko tą asotinę gėlę,nors ir floristė,neišlaikė,sakė užsilenkė,o atrodė super gražiai. blink.gif Nedrįščiau tokios egzotikos net pirkti. bigsmile.gif
Dieve,kad ilgai kepa kūčiukai,rytoj pakartosiu.Galvoju riešutėlius kartoti ar ne?Iškepti lengva,bet paskui peckiotis,kai mažosios nėra ilgu............ ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 17 gruodžio 2016 - 16:13
QUOTE(IngridaB @ 2016 12 17, 16:13)
Vasarą pažystama nusipirko tą asotinę gėlę,nors ir floristė,neišlaikė,sakė užsilenkė,o atrodė super gražiai. blink.gif Nedrįščiau tokios egzotikos net pirkti. bigsmile.gif

Gal ąsotenį? Ąsoteniai abu gyvi, tiems kitokios auginimo sąlygos. Su naujoke saracėnia kita kalba. Žinau, kad ypatinga. Auga pas žmones.
Atsakyti
sveikos,

Kaimietukės mergaitei kuo greičiau pasveikt 4u.gif
anytai trūkęs buvo, daktarai nieko nesuprato, o kai susiprato-sudėtingiausia operacija ir visų pilvo plovimas, vos atsigaivaliojo.......

apie mokesčius: ar kas leido nuo šildymo atsijungti daugiabutyje? ne ir turi mokėti verslininkų užsikeltą kainą, kuri aiškiai neatitinka realybės, todėl bent jau daugiabučių gyventojams šildymą kompensuoti reikia, tik reik atidirbti kompensavimo mechanizmą. Priminsiu, kad tikri turčiai daugiabučiuose negyvena, tik vidutines ir žemesnias pajamas gaunantys gyventojai.
Atliktas eksperimentas: įrengtas skaitmeninis k. vandens skaitliukas, vakare užfiksuoti duomenys ir ryte užfiksuotieji-skiriasi 4 l. Tai menkniekis, nykštykai prausės, bet per namą minimum 1 kubas, per mėnesį 30 kubų. tad skaičiuokit kiek pinigų gaunama iš oro. Kiekvieną mėnesį už visas kitas paslaugas, t. y. už orą, mūsų namas administratoriui sumoka 5tūkst. eu. Per metus 60 iš vieno namo......
Sakysit kodėl gyvenam-o kur išeit, jei gyvenam centre, darbai po nosimis, tad tenka mokėt už patogumus.
kai pradėjom aiškintis su administratoriumi ir vissais mokesčiais, tai labai įdomių dalykų atsikapstėm. jei kam bus įdomu galėsiu asmeniškai papasakot.....

aš už tautinius drabužius, bet kaip supratau tai bus vienos dienos akcija, todėl bus nuskriaustų vaikų, todėl bus pažeistas teisingumo principas įrašytas konstitucijoje.....

privirėm skanios raugintų kopūstų ir džiovintų baravykų sriubos. bet ant viršaus užrijau iš skarbonkės aguoninio įdaro. Sėdžiu išpampusiu pilvu

ot prirašiau
Atsakyti
LAbukas

Is KAimu,dukrai 4u.gif 4u.gif KAd greiciau atsigautu po operacijos 4u.gif 4u.gif
MAne vakar biski nugazdino su venu skanavimu blink.gif Sako leidzia kazkoki melyna skysti ir ziuri,kaip jis teka...O man adata parodyk ir gali i reanimacija vezt ax.gif Jauciu neisiu toliau ligu ieskotis ax.gif Siaip man sausio 11 tas svietimas laukia...

Del kompensaciju...Oi...Visada atsiras protingesniu,kurie sugeba apiet istatymus...O kam tikrai reikia,tas negauna..Kiek yra,kai del keliu virsnorminiu euru nuima visas pasalpas,o kitas ir dirba,ir pinigus nemazus gauna,bet oficialiai bedarbis ir dar kompensacijas gauna...Ir cia UK nemazai pazistu ala vienisu mamu,kurios gyvena su vyrais,bet gauna tooooooookias pasalpas,kad as dirbdama 12h tiek neuzdirbu...

QUOTE(Merii @ 2016 12 17, 09:04)

Vyras nemirtingas, nieko nesakęs, ėjo gaudyti prie ligoninės konteinerio man kačiuko, kad neliūdėčiau, aišku, kad nepagavo. Reiškias vistik jie yra, tik pasislėpę durniukai. Šalta juk.

bigsmile.gif Nu ner toks blogas tavo B mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaimietukytei kuo geresnio gijimo 4u.gif
Susikloscius nepalankiom aplinkybem, mes su babuliuku ir katinais ryt griztam namo. Nors sunku net man suprast, kur namai. Babuliukas ir katinai dar to nezino. Ryt draugai atvaziuos, isnes babuliuka, uznes. Gerieciai jie wub.gif Cia mano drauge ir jos vyras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 17 gruodžio 2016 - 19:56