Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Sapniuk,sveika sugrįžųsi. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Valiooo, Sapniukas gryžo 4u.gif biggrin.gif

Man atrodo, kad hortenzija, pirkta iš Senukų, negyva, jokių gyvybės ženklų taip ir neparodė nuo pasodinimo, na, pavasarį bus matyti, kol kas nejudinu. Tikrai, kartais geriau daugiau sumokėti ir gauti gerą augalą. O raugeriškis prigyjo, taip tvarkingai šakeles iškėlė wub.gif , net dar vieno mažylio užsimaniau. Super dera su mano Vanila Fraise medeliu smile.gif
Kol laukiau nuolaidų, išpirko mano išsirinktas tulpes, ką darysi, šikančių traukinys nelaukia unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
oi kaip senokai cia buvau uzsukusi smile.gif

SVeikos kas sveikos smile.gif

roziu dar negavau bet iš tu raudonu užsisakiau 2 vnt tongue.gif Piano smile.gif bus kaip bus
Papildyta:
QUOTE(Merii @ 2024 10 16, 10:18)
Atvažiavo Berberis thunbergii Admiration  wub.gif  , laukiu kada saulė persikels sodelin. Vakar katė nesiprašė į lauką, tai ir ji tuo pačiu pasivaikščios.
Dar svajoju apie nusižiūrėtą skiepytą alyvą, jau ir nuolaida gera, bet dar dvejoju, bus rutuliškos formos, neaukšta ir du kartus žydės. Oi, nežinau nežinau.... , vieni nervai per tuos augalus  ax.gif

as jei cia eina kalba apie tuos augalus ant koto tai iš vis nusivylus ir daugiau nebeperku ką turejom (gluosnį, berželi, kleveli ir lyg dar pupmedi? ) visi nusibaige tik skirtumas kiek išgyveno, berželis ilgiausia na gal 8-10 ? metu pupmedis viena vasara atvargo verysad.gif ir ate nu ir kiti ilgai neišgyveno žodziu pinigai į žemę pakasti ...kuo toliau tuo labiau atsirenku augalus kurie ilgai dziugintu su kuo mažesne priežiura, beje esu išsiauginusi iš miško 3 berželius i 1 kleva rutuliško formos , kada kai bus su lapais jau pafotografuosiu smile.gif atrodo tikrai gražiai tik reikia sezono metu 3 pagenet mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 28 spalio 2024 - 09:10
Pas mane darželyje du klevai išdygo,saugau.MB siūlo iškasti ir išmesti,o aš dar praauginsiu ir persodinsiu.Vienas klevas,berželis išdygę ankščiau jau nemaži medeliai.Kaimynas siūlė kaštonų ataugų,atsisakiau,dabar gailiuosi.Tie maži kleveliai keli lapai ir tai nusidažė gražiai. mirksiukas.gif
Koks gražus rytas,šilta.Įleisiu svečius ir mausiu miškan.Įtariu grybų nebėra,bet prasieiti po nukritūsius lapus,gražu. wub.gif
Atsakyti
Pas mane klevų siautėjimas. Geltonų lapų takai ir patalai

Pritariu Lyžukai , tie čiupa čiupsai ant koto nei dera prie aplinkos , nei žiūrisi. Padariau išumtį tik hortenzijoms. Formuojų jų juostą ant koto pramaišiui su kukmedžių burbulais.

Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
niu ką, įtikinote, nepirksiu alyvos čiupačiūpsą, o ir kaina, kad ir pusinė, visvien kandžiojasi ax.gif , geriau jau kokį skanesnį kąsnelį biggrin.gif
Blyn, kaip užknisa tas cepelininis dangus, gerai, kad nors vakar buvo saulės, pasisodinau krokus, hiacintus, stepuką persodinau, o tai šaknys jau lindo iš vazono. Su stepukais tai labai įdomiai, kiek buvo bandymų, visi nesėkmingi, kol surizikavau ir vėl nusipirkau ir pataikiau, ne tik auga, bet ir žydi naminiais žiedais. Kvapą tik prisimenu, kaip prisimenat, uoslė išėjus jau senokai, dar kovido nebuvo.
Atsakyti
O pas mus saulė šiandien.
Parsinešiau iš šiltnamio gal paskutinį agurką. Jau virkščios nudžiūvo.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotraukaLabas rytas.
Purškia,o man kubilą išplauti reikia,paruošti. bigsmile.gif
Atsakyti