QUOTE(Para @ 2017 03 20, 06:33)
Tai 8 valandas dirbi ar dar daugiau?
Kažkur apie 16-ka panašiai.
Šiandien atvežė dar prekių, jau netelpa, šimtus kainų iš važtaraščių sužiūrėt pagal barkodus, sutušuot, suklijuot.
Gerai, kad šiandien 6 val. buvau darbe, po 10 min vairuotojas prisistatė, jis kitaip negali. o man tai darbas prasideda 9.30.
Užsidaryti irgi negali anksčiau, kad pinigus skaičiuot, pirkėjai papildymų prašo.
QUOTE(IngridaB @ 2017 03 20, 07:11)
Meri,o tai kioskai valstybinė ar privati įmonė?
Lietuvoje spaudos kioskai buvo vieni iš pirmųjų prichvatizuoti.
QUOTE(jurginėlis @ 2017 03 20, 07:24)
Meri, tai esant tokiom darbo sąlygom turi būti sudarytas laisvas laikas kažkur išeit trumpam, ar kioską užrakini ir išeini.
mane biesina toks darbdavių požiūris į dirbantįjį-galėtų, tai dar pats dirbantysis turėtų jam susimokėt už darbo vietą ir sau atlyginimą išsimokėt.
Yra val. pietų. Ryt jau spjausiu ir eisiu prasivaikščiot.
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 20, 08:54)
Dabar suprantu kodel tos kioskininkes tokios susiraukę
Netiesa, pirkėjai malonūs ir juos myliu, tik tegul ateina
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 20, 13:25)
Nu taip, kiek kartų rašiau, kad gyvenu kaime, kur gaidžiai gieda
QUOTE(giega @ 2017 03 20, 16:30)
.Nu tikrai netikiu,kad yra zmoniu uz dyka dirbanciu....
O kur dėtis, trys mėnesiai, nei vieno darbo pokalbio. O ką, pašalpa dar mažesnė, yra kaip yra. Ne visoms su vyrais nusisekė, kad būt namų šeimininkėmis ar gerus darbus turėt ir nagus krapštyt.
Ir kokie vokeliai, jų čia niekad nebuvo, babytės kaip aš ir be jų laimingos.
Šiandien už šimtą suprekiaviau. Būtų buvę daugiau, bet ne visas operacijas dariau, biski pabijojau, nes pirkėjai nekantrūs, be to, visi prie transporto priklausomi, laiko mažai, negali krapštytis.
Nu žinokit iškenčiu visą dieną nesysiojus ir be valgio, gal nuo tų kvapų valgyt nesinori. Tik miegas dar labiau sutriko. Nieko, susitvarkysiu, liks tik prekyba, bus ramiau.
Šiandien keturis kartus perskaičiavau likutį