Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labukas

QUOTE(Merii @ 2017 03 19, 22:41)
Tabelyje rašys tiek, o iš tikro  rolleyes.gif tik atlyginimas už tiek.

Nu negaliu patiket,kad tiek mokes ax.gif Pilnai tikiu,kad rasys 4h,kad valstybei maziau moket reiktu...Bet tau PRIVALO sumoket ir uz likusias valandas..Ta prasme dirbsi 4h oficialiai,likusias neoficialiai,bet uz pinigus..Nu tikrai netikiu,kad yra zmoniu uz dyka dirbanciu....
Atsakyti
Kaimietuke, kiek ilgai delfiniumo sėklas šaldytuve laikyt? o gal į šaldiklį įkišt ir vsio rolleyes.gif

Siena, jei yr galimybė gaut knygą-paskaityk, labai įdomus filosofinis skaitalas. Trumpai-visi dirba, laimingi ir naudoja tiek, kiek reikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 03 20, 06:33)
Tai 8 valandas dirbi ar dar daugiau?

Kažkur apie 16-ka panašiai.
Šiandien atvežė dar prekių, jau netelpa, šimtus kainų iš važtaraščių sužiūrėt pagal barkodus, sutušuot, suklijuot.
Gerai, kad šiandien 6 val. buvau darbe, po 10 min vairuotojas prisistatė, jis kitaip negali. o man tai darbas prasideda 9.30.
Užsidaryti irgi negali anksčiau, kad pinigus skaičiuot, pirkėjai papildymų prašo.
QUOTE(IngridaB @ 2017 03 20, 07:11)
Meri,o tai kioskai valstybinė ar privati įmonė?

Lietuvoje spaudos kioskai buvo vieni iš pirmųjų prichvatizuoti.

QUOTE(jurginėlis @ 2017 03 20, 07:24)
Meri, tai esant tokiom darbo sąlygom turi būti sudarytas laisvas laikas kažkur išeit trumpam, ar kioską užrakini ir išeini.
mane biesina  toks darbdavių požiūris į dirbantįjį-galėtų, tai dar pats dirbantysis turėtų jam susimokėt už darbo vietą ir sau atlyginimą išsimokėt.

Yra val. pietų. Ryt jau spjausiu ir eisiu prasivaikščiot.

QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 20, 08:54)
Dabar suprantu kodel tos kioskininkes tokios susiraukę  biggrin.gif

Netiesa, pirkėjai malonūs ir juos myliu, tik tegul ateina smile.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 20, 13:25)

Nu taip, kiek kartų rašiau, kad gyvenu kaime, kur gaidžiai gieda biggrin.gif
QUOTE(giega @ 2017 03 20, 16:30)
.Nu tikrai netikiu,kad yra zmoniu uz dyka dirbanciu....

O kur dėtis, trys mėnesiai, nei vieno darbo pokalbio. O ką, pašalpa dar mažesnė, yra kaip yra. Ne visoms su vyrais nusisekė, kad būt namų šeimininkėmis ar gerus darbus turėt ir nagus krapštyt.
Ir kokie vokeliai, jų čia niekad nebuvo, babytės kaip aš ir be jų laimingos.
Šiandien už šimtą suprekiaviau. Būtų buvę daugiau, bet ne visas operacijas dariau, biski pabijojau, nes pirkėjai nekantrūs, be to, visi prie transporto priklausomi, laiko mažai, negali krapštytis.
Nu žinokit iškenčiu visą dieną nesysiojus ir be valgio, gal nuo tų kvapų valgyt nesinori. Tik miegas dar labiau sutriko. Nieko, susitvarkysiu, liks tik prekyba, bus ramiau.
Šiandien keturis kartus perskaičiavau likutį rolleyes.gif
Atsakyti
Meri, laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 03 20, 17:59)
Kaimietuke, kiek ilgai delfiniumo sėklas šaldytuve laikyt? o gal į šaldiklį įkišt ir vsio rolleyes.gif

Siena, jei yr galimybė gaut knygą-paskaityk, labai įdomus filosofinis skaitalas. Trumpai-visi dirba, laimingi ir naudoja tiek, kiek reikia  bigsmile.gif

Laikiau 2 savaites už lango, vakar jau į vidų įsileidau. Pati neturiu supratimo, kiek šaldyti. Ir dar, rašo, kad reikia tamsiai daiginti. Tai dabar indeliai užvožti polistirolo dangčiais. Žiūrėsiu, ar padės.

Utopija, ne traktatas. Pagal žmogaus prigimti - jam reikia daugiau, nei sugebėtų uždirbti biggrin.gif

Meri, o arti nėra tualeto? Jeigu pirmą mėnesį iškentėsi, paskui reikalauk didesnės algos.

Šalta šiandien visą dieną man kažko. Iš ryto tempiau berną pas dantistę, paskui bandžiau dar pas šeimos gydytoją prasmukti. Bet eilė blink.gif vaikų daug, pasižiūrėjau, kad nespėsime, tai pusantros valandos palaukę pabėgome. Nugarą jam po kokio darbo pradeda skaudėti, reikia žiūrėti, kas ir kaip.

Grįžau, sėdau prie popierių. Sušalau tupėdama. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 20 kovo 2017 - 20:55
QUOTE(jurginėlis @ 2017 03 20, 18:59)

Siena, jei yr galimybė gaut knygą-paskaityk, labai įdomus filosofinis skaitalas. Trumpai-visi dirba, laimingi ir naudoja tiek, kiek reikia  bigsmile.gif

Knygos pavadinimas -platono valstybė?Bandysiu gauti.
Meri -sėkmės ,priprasi.
Atsakyti
16 val už puse minimumo, 170 euru? Ar jie pabludo. gun_bandana.gif
Tai svarbu iki vasaros atlaikyti. Laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kaip suprantu t.b. darbo grafikas. Jeigu ateina kas patikrinti (fantazuoju, aišku bigsmile.gif ) ir randa zmogu nedarbo laiku. Kas tada? Aišku tik nieks netikrina, o gal privatininkams darbo grafiku nereikia g.gif
Kaži ko tai klausimų daug iškilo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 20 kovo 2017 - 21:28
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 03 20, 20:51)
Meri, o arti nėra tualeto? Jeigu pirmą mėnesį iškentėsi, paskui reikalauk didesnės algos.

Šalta šiandien visą dieną man kažko.

Yra parduotuvių, bet nedrystu prašytis, nes ne visuomeniniai. Kol kas iškenčiu.

Mane irgi šaltis purto, niekaip neatšylu. Blyn, tas anksti keltis, kaip priprast.
Šiandien turėjau pagalbininkę, pagal kažkokias schemas prekes permėtė.
Atsakyti
Siena, autorius Platonas mirksiukas.gif

mergiukai, nesusirkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2017 03 20, 18:31)
Kažkur apie 16-ka panašiai.
Šiandien atvežė dar prekių, jau netelpa, šimtus kainų iš važtaraščių sužiūrėt pagal barkodus, sutušuot, suklijuot.
Gerai, kad šiandien 6 val. buvau darbe, po 10 min vairuotojas prisistatė, jis kitaip negali. o man tai darbas prasideda 9.30.
Užsidaryti irgi negali anksčiau, kad pinigus skaičiuot, pirkėjai papildymų prašo.

Lietuvoje spaudos kioskai buvo vieni iš pirmųjų prichvatizuoti.
Yra val. pietų. Ryt jau spjausiu ir eisiu prasivaikščiot.
Netiesa, pirkėjai malonūs ir juos myliu, tik tegul ateina  smile.gif
Nu taip, kiek kartų rašiau, kad gyvenu kaime, kur gaidžiai gieda  biggrin.gif

O kur dėtis, trys mėnesiai, nei vieno darbo pokalbio. O ką, pašalpa dar mažesnė, yra kaip yra. Ne visoms su vyrais nusisekė, kad būt namų šeimininkėmis ar gerus darbus turėt ir nagus krapštyt.
Ir kokie vokeliai, jų čia niekad nebuvo, babytės kaip aš ir be jų laimingos.
Šiandien už šimtą suprekiaviau. Būtų buvę daugiau, bet ne visas operacijas dariau, biski pabijojau, nes pirkėjai nekantrūs, be to, visi prie transporto priklausomi, laiko mažai, negali krapštytis.
Nu žinokit iškenčiu visą dieną nesysiojus ir be valgio, gal nuo tų kvapų valgyt nesinori. Tik miegas dar labiau sutriko. Nieko, susitvarkysiu, liks tik prekyba, bus ramiau.
Šiandien keturis kartus perskaičiavau likutį  rolleyes.gif

Sveikutes,mergaites,
daznai skaitau komentarus po staripsniu apie emigrantus LT dienrasciuose,tai ten visi tokie pikti,stumia ,kad emigrantai sluosto uzpakalius anglam ar vokieciam,ar zuvu fabrikuose dirba Norvegijoj,atsieit darbo uzsienyje vergai,nu bet paskaicius Merii,eina sau,vergove gryna.Emigrantas bent gali jaustis zmogumi dirbdamas ,kad ir toki darba,koki apraso komentuojantiesji ten,nu bet cia kas?Nei pinigu,nei tualeto,nei zmogiskumo,valandos kosmines,jokio valandinio atlygio.Man tai baisiau uz baisu.Iki kiek valdzia turi davaryt zmogu,kad turi imtis tokio darbo?O juk dar turi kazkoki issilavinima,ne 3kl pradini?
Niekam netaikau,tik pati taip samprotauju,dabar savo isvadas.

Atsakyti
Merii tai ir aš pirmom dienom,net tulikan neidavau,nenorėjau iš streso,o dabar pasidariau nagla kaip tankas,tipo normas davė kiek reik padaryt per dieną,sakau,o jei nepadarysiu ką sušaudysit,užknisit,supsichuosiu,pati išeisiu,ne kažin kas ir veržiasi čia dirbti iš vis džiaukitės kad dar kažkas dirba,o ne šiauškit šerį,bet taip yra todėl kad samdytiniai,savininkai savininkė lygu Prancūzijoj bazuojasi,nieks nėra matęs,generalinio irgi per 5 metus nieks nematė,pasikeitė 3 meistrės per tą laiką,nieks nepadirba ilgiau negu pusantrų metų,paskutinioji tik išdirbo 2 metus,ot rekordas biggrin.gif
Kad rast ką nors kas turėtų pažystamų Klaipėdoj toj firmoj dirbančių labiau norėtųsi pasidomėt,kokie ten reikalai,o tai stumdo durnių,įkainiai,tai vienoki,dabar jau geriečiai padidins,džiaukitės durneliai,juk jei jau riba iš ko didintų,vadinasi uždirbam gerokai daugiau,negu tuos varganus minimumus
Uf paklodė nakčiai biggrin.gif rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Meri,tikrai gerai Para rašo.Yra darbo grafikai,tabelis.Gi bet kada darbo inspekcija gali patikrinti?Juk pagal grafiką tu dirbi 4 valandas,kitas 4 turi dirbti kitas žmogus. bigsmile.gif blink.gif Nu netikiu,kad valdžia taip naglai rizikuotu?Statybose,gamyboje gali rizikuoti,bet kada gali pabėgti.O čia iš kiosko nepabėgsi laukais? ax.gif mirksiukas.gif Čia gi tu ant akių. bigsmile.gif O išdirbus 8 valandas negali būti pusė minimumo. ax.gif
Atsakyti