Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2024 09 12, 13:01)
Lyžukiuk, turiu katytė, mano akių džiaugsmas ir šviesa, turbūt yra geriausia ką šiuo metu turiu.

wub.gif wub.gif wub.gif

IK neturiu ir nenoriu jie gi labai spygliuoti? Myliu tik nespygliuotus augalus o spyglius tik rožėms atleidziu smile.gif wub.gif ž

žiuriu kaip šiemet niekas nieko nenori nei iš svoguniniu nei iš rožiu mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Kaupiuosi akvariumo valymui, visai nenoriu, bet gal kaip nors prisiversiu ax.gif
Vakar pagaliau iškasė Titan juodą serbentą, gaila augaliuko, nieks iš vietinių nepanoro, bus pakuroms nabagiukas. Palikau kelmuką džiūti. O kiek vietos ir šviesos atsiradom buvo tikras galiūnas. Juk ne kažką ir vietos pas mane. Yra du Babtų medelyno bevardžiai superinio skonio, prašiau dar vieną pamažinti, bet jau vyras stojo piestu, lai būna.
Atsakyti
Su akvariumu baigta, na, bet tas filtras...., panašu vėl užsiorino ir netraukia. Gerai, kad kinietis įdėtas, va tau ir išgirtasis Eheim Pro, ne filtras, o vienas paskutinių nervų gadinimas unsure.gif
Atsakyti
Meri, aš tingėčiau su akvariumu vazotis. Dukra turi, amžinos problemos. Parsitempė iš darbo kažkokį super šamuką, tai jį kalambarikas suėdė. Jei ką, tai tokia plėšri vandeninė gyvatė. Ir gaidelius praretina, katruos paveja.

Ingrida, bulves nusikasime, gal kada iki tavęs prilėksiu, pasižiūrėsime, ką kur persodinti.

Vasarema, daryk saldų čili padažą. Man vyrai po puslitrį per savaitę patvarko prie mėsos.
Jam reikia :
700 paprikos paruoštos
300 čilių su visomis sėklomis ( tą bendrą kiekį gali koreguoti, priklausomai nuo aštrumo. Pirmam virimui aplamai dėjau 1 kg paprikos ir 4 habaneras piršto galo didumo. O jos gi tokios, kad jei nori mirti skausminga mirtimi, atsikask gabaliuką ar bent lyžtelėk)
1 lg cukraus
1 šaukštas druskos
400 ml balto vyno acto ( arba obuolių, man jis bjauraus skonio)
1 galva česnako.
200 ml vandens
40 g kukurūzų krakmolo ( arba iš bėdos bulvių krakmolas)
Čilius, paprikas, česnaką sublenderiuoji su trupučiu vandenio. Arba sumali. Sudedi į puodą, pili druską, cukrų, actą. Paverdi 10-15 min. Likusiame vandenyje ištirpini krakmolą, maišant supili į tyrę. Užverdi. Išfasuoji į stiklainius, pridengi rankšluosčiu, kad lėtai atvėstų.
Atsakyti
IK, labai labai ačiū, būtinai padarysiu pagal tavo receptą. Paprikos neblogai užderėjo, kas antrą dieną kibirą gražiai prinokusių atsinešu. Baklažanai irgi nepavedė, tik aš juos pavedžiau, nesugebėjau nuo koloradų apginti, beveik visus lapus nuėdė.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK,ačiū,lauksiu. wub.gif
Atsakyti
aga, yra reikalų su akvariumu, rankos skausmingos stiklą iš vidaus gramdyti, filtrą į dušinę nusinešt, gerai, kad bent vandenio nereikia nešioti, iš kinų įsitaisiau ant čiaupo tokį perjungėja, susijungiau šlangas, tai kaip nori kranelio pagalba ar nori, kad iš akvariumo bėgtų ar atvirkščiai vanduo. Aišku, laiko užima daugiau. Išeis vyras pasivaikščiot, eisiu ieškot ko didysis filtras ožiuojasi.
Man tik vieną kartą bėda buvo, skaliarai visus neonus patvarkė be pėdsako. Nors labai neonai gražūs, bet skaliarai yra skaliarai, tas jų sklandymas grožis. Šiaip pas mane botijos, lapės, minėti skaliarai, šnypščiantis šamas, kuris tik naktį išlenda iš savo slėptuvės, tarakatai, visi gyvena taikiai.
Laukiu kada dukriukas važiuos sau pirkti ir man parveš papildymo jaunimo. Mėgstu žiūrėti, kaip jie plaukioja būreliais ir dideli ir mažiai. Akvariumas 220ltr.
Dar kaupiuosi iš kinų gerą lempą užsakyti, bet kol kas pinigai kišenių nedrasko, prabanga.
Dukrius sakė, kad dėl šviesos stygiaus pas mane neauga akvos augalai, nors ką aš žinau.
Atsakyti