Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas,

as tai buvau numaciusi jokiu leco nedaryt, brt siandien viriau. Pomidoru daug, nors daigu nedaug. Nesuvalgau, kaimynes marti tik sestadieni atvaziuoja, pernoks. Ir taip dalinu. Persikai krist pradejo, dar su tais kazkokia roda reik daryt.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Kažkaip išsidalina tie pomidorai.ikeo iš jų neverdu.
Dabar gerai avietes varau į pastiles.O kur dėti?
Sedulą reikės rinkti vynui. ax.gif Vienas medis baigia numesti uogas,kitas paiilgos uogos pilnutėlis. bigsmile.gif
Buvau vakar pagrybauti,raudonikiai,guotės,paliepių lėkštės,rudmėsės peraugę. mirksiukas.gif O prie Krekenavos baravyki prasidėjo,radau tik du mažučius.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Neinu grybauti. Ir taip darbų iki kaklo. Paprikas perteklių sudėjau vytinti, nes jau prikonservuota sočiai. Kartu su vytintais pomidorais, slyvomis darysiu miksą.
Šiandien gerai džiūsta lauke, tai didysis skalbimas. Sofų sėdimosios dalies pagalvių užvalkalai ir pagalvėlės. Šakės, kiek ten darbo. numaut tai numaunu užtrauktuką atsegus, bet kai reikia atgal tuos porolonus sukišti doh.gif doh.gif doh.gif
Anksčiau skalbdavau 3-4 kartus per metus, dabar užtenka dvejų. Prieš Kalėdas ir vasarą. Dar reikia antčiužinių užvalkalus praskalbti. Užuolaidas reikėtų. Ai, gal rytoj. Šiandien dar šiaip visokio gėrio praskalbti.

Užvakar papjovėme tokį įtartiną vištiną. Šiandien kepiau pusę, tai vos visų tarnybų nesušaukiau. Pasimarinavau, žiūriu, nėra kepimo rankovės. Nu blyn, negi dėl tokio nieko į miestą minsiu. Apkūtojau iš viršaus folija ir įkišau į orkaitę. O pati išėjau gėlynų paravėti. Tik girdžiu, kaukia namo sirena. Įpuolu, o visa virtuvė pilna dūmų, visi detektoriai žviegia. Iš apsaugos tarnybų skambina, klausia, ar reikia gaisrinę siųsti ir savo ekipažą ( mes esame stipriai saugomi, vos ne kaip prezidentas).
Išsitraukiu vištiną, o jis parazitas tame krematoriume sugalvojo vienintelę savo koją visu ilgiu ištiesti. Išlindo ji net iš kepimo indo perimetro ir varvina sau taukus ant orkaitės dugno. O taukų naminės vištos tai atsakančiai turi, ne Vilniaus vištynų išgaišėliai. blink.gif
Atsakyti
[IMG]https://i.pinimg.com/originals/30/5b/e3/305be3062d75bd979856a2c994d080a2.jpg[/IMG
Labas rytas.
Bet Ik Tavo pusėje pasirodė grybai,baravykai.Kaip fb rodo prie Naujamieščio.Jaučiu yra. ax.gif Och.
Atsakyti
Liniuk, kaip tavo lapės, ar dar beužsuka?

Šiandien sodelyje radau įmestų žiurkių nuodų, vėlei kažkoks kaimynas ar kaimynė veikia. Gerai, kad katę su pavadėliu prie skalbinių šniūro kaip šuniuką rišu, jai laisviau vaikštinėti ir, kol būnam kieme, dar papildomai kaskart apžiūriu prieš išleidžiant. Ot, brudų yra, niekuom negaliu pasitikėti.
Kol kačiukas žoliauja, aš ant supynių ryte pasėdžiu. Dabar mums kaip ir ritualas, pati ateina, kad pavadėlį uždėčiau. Saugau savo brangenybę.
Atsakyti
Merii, į kiemą nebeateina, tai ir tas gerai. O laukais matosi vaikšto. Tikiuosi, naglosios nebėra jau.
Penktadienį buvau grybų pažiūret, nes trečiadienį biški palijo. Nieko nėra, tai ramu, galiu dirbti.
Man savatgalis skalbimai, kepimai, nes orkaitė elektrinė, o turiu planą, kur valandinis pagal biržos kainą.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Liniuk, pagaliau atsikratei įkyruolės niekadėjos 4u.gif

Aš rengiu planą chuliganą, dar norėtusi vienos hortenzijos Bobo. Sodinčiau priekiniame plane prie įėjimo už jukos prie dičkės bordavos krūminės rožės. Bet gal negausiu gera kaina?
Mano beveik visi tiulpanai supuvo, nusimato per akcijas užpirkimas. Na koks pavasaris be jų, dar nesu turėjusi geltonų krokų, tai prisireikė biggrin.gif
Atsakyti
Meri, o tai kiek kaimynų turite ? Jeigu tris, tai matytųsi, iš kurios pusės mesta. Snukį tokiems išdaužyčiau. Juk tavo katė tai naminė ir nežviegia per morčių. O pagaliau koks kieno reikalas, tavo sklypas - tavo tvirtovė.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

sukele lenkai svogūninių nu ir ne tik katalogus, nu visų kainos kaio kainos, o jau tulpių doh.gif doh.gif doh.gif min ant euro subrangę ir čia jau tipo po nuolaidos, nu kas jas pirks tokia kaina? Net pati kelis kart peržiurejau ar tikrai pakuotes standartines po 5 vnt...kosmosas kažkoks gal kokie olandai sukele tu visu dok ju kainas ar vietine lenku augalu inspekcija apmokestino0, bet tada klausimas kodel tik tulpių svogūnelius smile.gif...idomu nojus kokiom kainomis "nudžiugins" smile.gif
Atsakyti