Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Vis per jotube ziuriu apie hortenzijas, blemb kiek reikia žinoti, mokausi.

Nežinau kas gausis, bet, gavus naujus augalus, perkelsiu savo vanile prie tvoros. Kažkaip kaip pirmą augalą neįvertinau ir pasodinau ne vietoje, uždengia vaizdą ir mano mylimuosius irisus. Vėl neturėsiu žiedų, šiemet biski tokie pusiautini, bet ant kalnelio, tikrai ne vieta.

Kažin kada genėti juodą serbentą, rašo, kad rugpjūtį, kaip norėčiau jo visai atsikratyti, nu bet toks gigantas, tikrai vyras neužsiims. Vietoj jo geriau kokį saldų plona skurele agrastą augint.

vaje, vaje...
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Sulaukiau savo Lydijos, o koks gražus krūmelis, galėsiu, kaip iš Kaimuko rašė, toliau formuoti alia medelį wub.gif
Dar laukiu HORTENZIJA ŠIURKŠČIOJI HOT CHOCOLATE, gavau žinutę, kad iš skirtingų sandėlių, tai veža per kelis kartus. Dar moliuskocidų pasiėmiau ateičiai, kol gera kaina.
Bože, kiek nedaug trūko iki pilnos laimės ax.gif
Atsakyti
SVEIKOS smile.gif

buvau truputi atostogų smile.gif

Ingrida tu tiek daug perki vis žiūriu per akcijas ar nukainuotų, prigyja? Auga? turi kur sodinti ? ar koki planeli apželdinimo ar tiesiog kur matai ir širdis traukia ten ir sodini? Nes aš kad ir norečiau gal dar kokio bet jau tada turiu senus mest verysad.gif o senus ne taip paprats likviduot, šeiemt va viena nenaudinga riešuta vos ne menesi kačiau kas per šaknys daugiau jau riešutu kasimo atsižadejau gyvenime biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Stengiuosi per akcijas,na nebent labai reikia tada perku pilna kaina.
Šiandien užsisakiau internetu 6 astilbes.Kol kas sodinu bet kaip,galvoju pavasarį jau kažką grupuoti.Astilbes bandau sodinti į vieną vietą.Ežiuoles reikės susisodinti irgi į vieną vietą.
Miskantus pavasarį pirkau iš paletės mažučius,susodinau šaliai rožių,mtaau jau maža vietos,kaip dėjo jie per vasarą. bigsmile.gif
Lanksvas užgožė patagoninės verbenos,reikės persodinti,matau trūksta šviesos. ax.gif
Tai čia pasaka be pabaigos.Nelabai ir laiko yra,kaip ir yra,bet kai yra svečiai,nesikapstysi.O rugpjūtis užimtas juodai. ax.gif Jaučiu rugsėjis bus štilis,bus laiko susitvarkyti. ax.gif
Atsakyti
Krūmeliai jau vietoje wub.gif
Dar labai norėčiau kompaktiško barbariso, bet nebežinau kur sodint, norą palieku ateičiai biggrin.gif
Dabar grožiuosi savo naujokėmis, gera investicija 4u.gif
Atsakyti
Nusišausiu su santechnikais.Panevėžietės gal turite pažystamų tarpe santechniką?
Atsakyti
Ingrida, paskambinsiu čia iš mūsų miestuko vienam, turi santechnikos įmonę. Tik jis labai užimtas, daug darbų turi.

Meri, o kaip tu suvaldysi šiurkščiąją hortenziją, ji labai linkusi bujoti. Yra tik ar ne 2 veislės kompaktiškos.

Ingrida, astilbes sodink vietoje tos užpiltos kūdriukės prie tavo namo, kur pavėsis.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Skaičiau,kad astilbės mėgsta dalinį pavėsį,kaip ir sidabražolės.Na toms radau dalinį pavėsį,bet ten ne tokia derlinga žemė,tai va ir galvoju.
IK ,Tavo duotos pavėsin sodinti gėles,balti varpeliai,nežinau pavadinimo,puikiai žydėjo.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Iš Kaimuko, rašo, kad HORTENZIJA ŠIURKŠČIOJI HOT CHOCOLATE iki dviejų metrų, tiek ir palikau, o į aukštį panašiai, tai irgi nieko blogo, maniau, kad ji bus kompaktiško dydžio, o kaip bus praktiškai, nežinau unsure.gif Šalia Lydiją įtaisiau, blyn susinervinau. Na, bet jau kelio atgal nėra, bus kaip bus. Karpysiu, netręšiu, ai jau nežinau. Gerai būtų, kad į plotį daugiau vieno metro neitų.
Na, ne visi pirkiniai būna sėkmingi verysad.gif
Atsakyti
dar ir nuo augimo vietos priklauso, turiu pasisodinus šluotelinę Levana kur turėtu 2-2,5 m aukšti pasiekti, deja nors jai jau 5 metai ji max pasiekus 1 m ;), nes kiekvieną pavasarį nušala jau gerokai išsprogę ūgliai, tai poto kol ji atsigaivelėja nera jau kada augti smile.gif...ir nepasakytum kad kažkokia atvira vieta, rožės šalia auga toms beveik nieko o ji kažkokia labai opi šalnoms smile.gif
Atsakyti