Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Vakar hebių prisipirkau lidle.Na rašo gogolas,kad peržiemoja?Dar pasirodo turi gydomųjų savybių.
Atsakyti
Atrodo, kad baigiasi baravykai. Bet prasideda raudonikiai. Vakar reikėjo skubiai prigrybauti, dukra vežė paragavimui į negrybingas vietas. Prašliaužiojome gal valandą, o tik ant kibiro dugno. Gal kad po savaitgalio, viskas arba švariai iššluota, arba jau nedygsta.
Atsakyti
oi, tie grybai, faina wub.gif
Užsisakiau trečią šluotelinę hortenziją smile.gif
Vakar buvau Aleksoto senukuose, mačiau nebrangiai, bet vėl, pirkti ir nepataikyti, be to aš jau turiu vanilę fraise, nu ką aš žinau, nenorėjau kartoti. Dar iš retesnių mačiau poliarinį meškutį ir visokių kitokių, aišku, jei pavadinimai nesumaišyti.
Labiausiai siutina, kai nusiperki ir tikiesi, kad pavadinimas atitiks, o gauni visai ką kitą. O vietos tai ne kažką bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Jo raudonikių era.Vakar su mama,pabaigoje mažiukų raudonikių tik galvas ėmėme. bigsmile.gif
Kaimynė buvo prie Krekenavos šaštadienį,sakė su vyru 6 krepšius iki dviejų nakties tvarkė grybus.Sakė kol kas soti grybais. biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Vakar neturėjau ką veikti porą valandų,sėdau į mašiną praeitą dieną grybauta,po manęs dar kiek,išėjus vakar dvi mašinas ir motociklą radau.O dar kiek paskui.
Bet džiovyklė tuščia,reikia užpildyti.Na ir ką pusę krepšiuko mažų pieštukinių raudonikiukų ir užėjau didelių baravykų,išsipjauščiau džiovinimui.
Nunešiau raudonikius svečiams,sviesto pokelį išsikepkite.Žiūriu vyriškis,nemoka nuvalyti.Nuvaliau,supjauščiau atidaviau tik išsikepti,naują induką susidėti ir parsivežti namo.
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Visai neseniai sužinojau iš FB apie esantį Panevėžyje hortenzijų parką wub.gif
Tai kas ratuoti, turi realią galimybę pamatyti savo išsvajotas hortenzijas gyvai wub.gif
Maniškė pirmadienį Venipakas atveš. Nusižiūrėjau šiurkščiąją, bet gal ne viską iš karto, paliksiu kitam sezonui.
Dar gerai būtų užsakyti maumedžio mulčo, kol neišbrango pristatymas ax.gif
Atsakyti
Meri,šalia Panevėžio,ir kelis km toliau Pelėdiškių medelynas lankytinas.Iš ten prieš 3 metus gera kaina nusipirkau hortenzijų. ax.gif Labai man ne pakeliui uvažiuoti gėlių ten. mirksiukas.gif Užeik į puslapį Pelėdiškių medelynas,pamatysi ir ten gražu. wub.gif
Atsakyti
Man kažko raudono norėjosi, ai, užsisakiau HORTENZIJA ŠIURKŠČIOJI HOT CHOCOLATE , gal gausiu smile.gif Žiūrėsiu kas čia gausis su mano norais ir fantazijomis ax.gif
Atsakyti
Dabar negrybausiu iš principo. Dėl kelių raudonikių laiką gaišti....

Ir taip šiandien kaip pelenė. Žento tėvai buvo parlėkę į Lietuvą, išpurtė obelį, keturi maišai obuolių. Nespėjo patys sulčių išspausti, tai man atsiuntė. Bliamba, visa diena šuniui po uodega, tiksliau, apie viryklę ir stiklainius. Vakar vaikai nuvežė, šiandien pasiėmė virš 60 litrų sulčių. blink.gif Susirankiojau visus didesnius stiklainius iš rūsio. Bet sultys labai skanios.

Dabar jau atsipūtusi gurkšnoju ledinį Prosecą. Vakar dukra su marčia atvežė du butelius. Kūrėme kepsninę, ruošėmės. sakau, įmeskite į šaldiklį, negi gersime šiltą kaip arbatėlę... Vieną išgėrėme merginos, o kitą pamiršome. Šiandien kažko ieškome šaldiklyje, o ten Antarktidos peizažas. doh.gif Nuo šalčio Prosecas nurovęs kamštį ir vaizdingais ledkalniais prišalęs prie dugno. Atlupome, nervams pataisyti pasidarėme kavos. O butelį įdėjau į šaldytuvą. Tai iki dabar trečdalis atšilo. Bet visai nieko, tik burbuliukų mažai ir labai šaltas.

Ir aš iš Pelėdiškių kažkokiame renginyje popigiai papirkau hortenzijų.

Šiandien viename lauke visai gerai palijo, o apie namus tik rasaą padaro ir vėl nuplaukia debesėliai. Tai ne išsiskalbti normaliai negalėjau.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Ramu,niekas negeria sulčių,nešu į krūvą obuolius.Kažkiek obuoliebės išviriau sau su mb.
Sūrių obuolių irgi niekas nevalgo,anataninė lūžta. bigsmile.gif
Miške daug jau rudmėsių,paliepių bliūdai šviečia,o kur bedėti? blink.gif
Avietės prasideda ..........
Atsakyti