Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas
nu tikrai, Para, kur tu saule matai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 03 19, 11:16)
Labas
nu tikrai, Para, kur tu saule matai blink.gif

Jeigu ji mato, gal ir mes pamatysim tongue.gif, aš tai visai ne prieš bučiau bigsmile.gif

Beje šiandien šventa šv. Juozapas, mano kaime atlaidai budavo, visa laiką tevai eidavo bigsmile.gif ir dar Pempės diena, nors šiemet jos turbut anksčiau parskrido rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 19 kovo 2017 - 11:20
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 03 19, 09:56)
O kodėįl pas mane lyja? Gal negerai pasižiūrėjai, gal šviesos nuo vakar neišjungei? biggrin.gif

Nagi šuni i kiema isleidau, pati apie gričia apejau, lietaus nebuvo. Nors dabar jau niaukstosi. Atpūtei debesis? g.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 19 kovo 2017 - 11:20
Pas mus lyja ir tuo labai džiaugiuosi,nes tada sąžinė tyli, kai aš knygas skaitau biggrin.gif Išpikiavau pirmus pomidorus ir žemuogytes.Mano sakramentas šildomą šiltnamį pasidarė,tai dabar ten ir gyvens turbūt smile.gif
Linux-su praėjusia švente tave.Gyvenkit ilgai ir laimingai 4u.gif
Meri-darbas jau gerai.Na o kad atlyginimas menkas,na ką padarysi,bet juk jūs dviese tai kaip nors.Pas mus pajamos irgi ne stebuklas,ale kažkaip išsiverčiam.
Frau-baik sirgt biggrin.gif
Atsakyti
Nugi isejau i lauka dar karta. Nėėėra lietaus, anei lašo. Trinkeles slapios, bet jau džiūna, matosi sausi ploteliai. blink.gif

Nakti, iki 2 valandos, dirbau vairuotoju. Tai visa kelia nuo Telšių iki musu kaimo dirbo valytuvai. Nors musu rajone lietaus buvo maziau.

P.S. saule matau pro plonus debesis blink.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 19 kovo 2017 - 11:48
QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 03 18, 22:44)
Merii, o tai kur prekiausi, kokiam kioske? Bet tai jau kiek rūšių blink.gif

Spaudos.
Šiandien jau keikiau rūkalius, užpypino iš celafano krapštyti, dar reik atsargiai. Vistiek, mačiau, viena su įlenktu kampučiu.

QUOTE(jurginėlis @ 2017 03 19, 09:06)
sveikos,
Meri,  vis geriau nei nieko mirksiukas.gif

Tai žinoma, valytoja ar aukle man per sunku. Pamainomis irgi. Čia šuniškas darbas, sienos plonytės, nei vandens, nei galų gale sysiu kur daryti. Tokioj šyknaskylėje darbo vieta biggrin.gif

QUOTE(siena @ 2017 03 19, 11:38)
Meri-darbas jau gerai.Na o kad atlyginimas menkas,na ką padarysi,bet juk jūs dviese tai kaip nors.Pas mus pajamos irgi ne stebuklas,ale kažkaip išsiverčiam.

Taip, dviese lengviau, kas be ko.

Pavargau kaip šuva.
Atsakyti
O aš vairuotoju ką tik sau dirbau. Seubas ta Via Baltica blink.gif Kas keli kilometrai užeidavo lietaus šuoras, furų begalės, asfaltas šlapias, vietomis apgraibomis teko važiuoti. Šiaip taip iš baimės išsprogusiomis akimis parsikapsčiau namo.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 03 19, 20:24)
O aš vairuotoju ką tik sau dirbau. Seubas ta Via Baltica blink.gif Kas keli kilometrai užeidavo lietaus šuoras, furų begalės, asfaltas šlapias, vietomis apgraibomis teko važiuoti. Šiaip taip iš baimės išsprogusiomis akimis parsikapsčiau namo.

Ramiai tik. Kasdien ja važiuoju dukart dienoj..... wub.gif
Sakyčiau labai pagerėjus situacija, jei lyginant kad dėdavosi prieš du metus.
Paprikos išpikiuotos. Ankstyvi pomikai irgi, dar dalis čilių.
Prikepta keksiukų. Kūnas išmaudytas, palepintas, nagučiai palakuoti. Nudribau paskaityt jus. Eisiu plaukus džiovint. wub.gif
Gera dienelė buvo.
Ūkininkės, patarkit. Dvi vištos ant grindų deda. Kaip auklėt?
Atsakyti
Labuka
Kai dirbu rytais daugiau čitatielius būnu,o va po pietų kai tai ir pisatielius
Darbe belenkas dedasi,vadą keičia nepakeičia,matyt nieks nenori į tokią"stebuklingą" vietą eit
Pomidorus žemėn kaišioju,kai kurie jau ir sudygo,kaip nori taip lai auga
Begonijų gumbų nusipirkau,pasodinau į vazonikus ir galvoju kaži ar ne aukštyn kojom,apžėlę tokie,ką aš žinau kur galva kur kojos
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 03 19, 19:32)
Gera dienelė buvo.
Ūkininkės, patarkit. Dvi vištos ant grindų deda. Kaip auklėt?

Lenk medi kol jaunas hihihi.gif

O nepadetu toks dalykas, jeigu ju dejimo vietoje padetum kokia dezele su šienu. Čia butu neauklejimas, bet salygu pagerinimas nail.gif

As siemet rami. Baklazanai ir paprikos nesudygo, nebent Iš kaimo papriku seklas pavyks prakalbinti ax.gif

Pomidorai dar permazi persodinejimui. Siltnamyje ridikeliai ir spinatai sudygo. Lauke narcizalapiai cesnakai jau irgi isibegejo augti.

Laukiu balandzio menesio, bus antras etapas sejos. Dauguma kvietkų i šiltnamį sėsiu.

Meri, o tai 4 valandas per dieną dirbi, jeigu puse etato?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 19 kovo 2017 - 21:06
QUOTE(Para @ 2017 03 19, 21:01)
Lenk medi kol jaunas hihihi.gif

O nepadetu toks dalykas, jeigu ju dejimo vietoje padetum kokia dezele su šienu. Čia butu neauklejimas, bet salygu pagerinimas  nail.gif

As siemet rami. Baklazanai ir paprikos nesudygo, nebent Iš kaimo papriku seklas pavyks prakalbinti  ax.gif

Pomidorai dar permazi persodinejimui. Siltnamyje ridikeliai ir spinatai sudygo. Lauke narcizalapiai cesnakai jau irgi isibegejo augti.

Laukiu balandzio menesio, bus antras etapas sejos. Dauguma kvietkų i šiltnamį sėsiu.

Meri, o tai 4 valandas per dieną dirbi, jeigu puse etato?

Negaliu, nes deda prie vartelių, ant išėjimo.
Atsakyti
gal vištos man kiaušinius deda? tik kad tolokai ateit susirinkt biggrin.gif biggrin.gif

siuvinėju wub.gif
Atsakyti