Labas rytas.
Lyžuka,sveika sugrįžųsi,pailsėjai bent?
Netikėsite,vaikšto po langais dvi lapės ir valgo šilkmedžio uogas.Grynai po langais.Įtariu ko nesuvalgo mano globojamas katinas,sausą maistą patvarko lapės.Na ko jos pas mus apsigyveno?Mišką iškirto kur joms dėtis,kaimynų vištas išpjovė,tenka uogomis maitintis?Bet dar šviesu,suprantu naktį.Mūms vieni svečiai irgi sakė ,kad matė lapę,lojančią. Vėl atėjo prie uogų. Išrauna mano gėles,kurios nepatinka,viršininkės kiemo.
QUOTE(IngridaB @ 2024 07 02, 09:01)
o taip labai
Labas rytas.
Labas rytas.
Raudonus serbentus baigia sutvarkyti strazdai.
QUOTE(Lyžuka @ 2024 07 02, 08:09)
Gal tu pasirodyk chirurgui. Kad nebūtų kaip man, kai susidarė hematoma. Tiksinti bomba. Jei ką, prapjaus, išims tuos nesiskirstančius krešulius. O man galiausiai ta hematoma supūliavo ir liko blauzdoje skylė iki kaulo.
Pas mane irgi pilna lapių.
Naktimis miegoti neduoda kokiu tai keistu balsu kvarkiantys paukščiai. Sėdi pušelėse ir duodasi per naktį. Šiandien pamačiau beveik šviesoje. Panašu į pelėdas ar kokius suopius. Net su žiūronais sunku tarp šakų atskirti.
Labas rytas.
Labas rytas.
IK,ps jus šiandien tai bus žmonių. Smagaus pasibuvimo. Kaimynė sakė jiems kontoros žmonėms,privaloma pas Jus važiuoti giedoti himno.
Neisiu. Pasižiūrėjau, kad labai nedaug suolų paruošta tokiai masei žmonių. Pirmieji susirenka visas plebsas, aptūpia suolus. Priekyje kelios eilės rezervuotos valdžiai. Man kojai per sunku kelias valandas išstovėti. Vėjas palankus, iš namų labai gerai viskas girdisi, iki smulkmenų. Visi traukia Prūsaičio koncerto pasižiūrėti. Man tai geriau jo klausytis, negu žiūrėti. Erzina tas pižoniškumas.
Su svente visas
Koncertas Vudzio ir Grudo atklausyta, su mergicom paplepeta, kaimynrs anuke ant zirgo praodyta, giesme sugiedota, sventes simbolis nuo sienos nukabintas ir namo parnestas. Gera diena
Vakar darza nuraveau, nes prie mano darzo zmones masinas statosi. Man iki centro aikstes gal pusantro simto metru. Girdziu ir dabar dar muzika, sprendziu kur miegot. Gonkose vesiau, bet garsas. mAN REIK TYLOS. AUCIU BUS GERAI IR KAMBARY.
Koncertas Vudzio ir Grudo atklausyta, su mergicom paplepeta, kaimynrs anuke ant zirgo praodyta, giesme sugiedota, sventes simbolis nuo sienos nukabintas ir namo parnestas. Gera diena
Vakar darza nuraveau, nes prie mano darzo zmones masinas statosi. Man iki centro aikstes gal pusantro simto metru. Girdziu ir dabar dar muzika, sprendziu kur miegot. Gonkose vesiau, bet garsas. mAN REIK TYLOS. AUCIU BUS GERAI IR KAMBARY.
Labas rytas.
Šaunuolė,Sapniuk.Baigei reikalus notaro jau?
Karštas vėjas lauke?Laukiu vaikų.
Labas
dar tik 25 atskrenda, ta paia diena notare.
dar tik 25 atskrenda, ta paia diena notare.