Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas

laukiniai gyvunai pas zmones eina ne is gero gyvenimo.Tai ir nuostoliu pridaro..

Ingrida, tavo lapei neptinka tavo viksva biggrin.gif

Kaime, namas ant akmenu stovi, tai ten gal barsukas urva issirauses buvo, toki, kad vilksunis ilystu. Nuvaziuoam praeita karta, tas urvas uzkastas, kitoj vietoj iskastas. Bet taip statmenai zemes pavirsiui. Paskui tik i sona nusuka.

Zada karsciausia diena, nenubloguokit. Man per karscius labai spaudimas krenta. Vaistu tablete i keturias, tris normas dalinu.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2024 06 28, 07:37)
Zada karsciausia diena, nenubloguokit.

joooo.... nėra kur pasidėti nuo tos šilumos..., net katytė nėjo žoliauti, uždėjau pavadį, tai tik atgal ir kambarin smile.gif , o jau buvu ritalu virtęs rytinis pažoliavimas. Specialiai jai katės žolės plotelis pasėtas.
Atsakyti
Karštis iš proto varo. Namie nors kondiškė kiek pravėsina.
Bijau, kad viščiokai nenukeiptų. Tai vis ant stogo iš šlangos paleidžiu vandens, gal kiek atvėsins.

Šuva nulėkęs išsivoliojo kokiose srutose, nuprausėme iš šlangos.. Dabar lauke guli, tikiuosi , smirdančių maudynių nepakartos.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
O kaip jie mėgsta išsivolioti.Pas mus šanukas pastoviai išsivolioja.Vieną kartą pas kaimynus nubėgo ir žmogaus ššššššššššš.Eina sau,žiaukčiojau kol numaudžiau.Šunininkai sako,čia jie taip slepia savo kvapą. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Apturėjom klasės susitikimą, 40 metų kai baigėm. Nu, baliauninkai visi ištvermingi, 2 tokias karštas dienas atlaikėm su šokiais. Mes jau šiandien pirmieji nusimuilinom, bet faini visi, kas buvo.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Liniukai,bet turbūt ne visi susirinkote?
Atsakyti
Aina sau, gerti per tokį karštį blink.gif Nebent kokio balto vyno atšaldyto.

Bet jūs dar jauni. O mes šiemet sulėkėme į mūsų Alma Mater šimtmečio jubiliejų. Mūsų kursui jau 42 metai po baigimo. Dainų šiokių tokių buvo, bet su šokiais neprasidėjome. O ir vietos nebuvo.
Atsakyti
nu ką galiu pasakyti, moliuskocidai suveikė, nesimato šliužų, o ir sraigių viena kita, pasveiko ir buksmedis, ačiū Tau mieloji, Iš Kaimuko 4u.gif
Šią savaitę lysiu į miestą, reikia banko sąskaitą uždaryti, nieks to be manęs nepadarys, na kam man du bankai vienai pensijai ax.gif , tuo pačiu ir raudonos arbatos su marcipanais Skonis ir kvapas nusipirksiu, nes jos vienintelės atsigeriu, kitas meta atgal, dar seniau rasdavau fermentuotos Ivan čai, bet, kaip dingo ir dingo iš prekybos.
Vieną juodą serbentą baigiu nulesti, kito visai kitoks skonis, rūgštesnis ir odelė stora, gal jis koks pramoninis tas Titan. Gaila, kad panaikinau saldųjį agrastą, dabar man labai jo trūksta, irgi buvo plona odele.
Kažin ar verta sėti didelių ramunių, gal jau per vėlu bigsmile.gif
Nu blyn, jokio alkoholio nenoriu, negundykit, o tai užsimanysiu kokio Martinio sidabrine etikete, prisimenu, man jis labai tiko, bet tai buvo labai labai senai, o gal... smile.gif
Atsakyti
Bliamba, Meri, negundyk čia su Martiniu. Dar kai buvau jauna ir šustra, kelte į Švediją suorganizavau tokią linksmą draugiją pragerti ministerijos skirtą subsidiją. Paūžėme iki svyravimo. Nežinau, gal jūra per stipriai bangavo, bet paryčiais palei sienas šiaip taip parsigavau į savo kajutę. O bloga buvo... Tai nuo to laiko mečiau žaidimus su martiniais.
Ar galite man kas paaiškinti, kodėl anų laikų draugija taip nukvako, kad jų jau nebetraukia į žygdarbius. ? Sėdi ramiai kaip seni pirdūnai tongue.gif Gėda žiūrėti.
Ramunes gali sėti, vis tiek kitais metais žydės.
Baigiau išskinti trešnes. Du kartus širšės įgėlė. Stačiai jų kamuolys ūžia. Per dieną sulėkė iš visos apylinkės ir apkramtė pusę uogų.
Atsakyti
Tai šeštadienis toks keliais laipsniais vēsesnis, tai kitokie laaipsniai gerai buvo. Susirenka ne visi, mažesnė galis. Bet kam reikia, tie ir renkasi. Faina chebra. Daug gyvena čia, vietoj.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

atostogavau, grįžau, prisiduodu bigsmile.gif wub.gif , daugiau nzn ką rašyt, sveika, gyva, niekur daugiau kolkas nenugriuvau tongue.gif mirksiukas.gif , beje nosį ir antakį dar skauda ant antakio iš vis guzas likes nenori skirstytis jis blink.gif

ai namuose sujudimas pasiėmiau antra katė tiksliau kačiuką Biželį iš prieglaudos tai dabar judesio tongue.gif su trim wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: [b!]Šiandien[/b!], 07:10