Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Sutvarkyta, jau ir TA praeus 4u.gif
Atsakyti
Lyžuka, būtinai prižiūrėk tas mėlynes ir skaudulius. Prieš kelias dienas palaidojo gan jauną vyrą, nuo nuo pastolių nelabai aukštai nukrito. Irgi nieko nelūžo, tik mėlynė kur tai buvo. Pasikasė purvinais nagais ir sepsis. Man nedaug trūko prieš kelis metus, kai nuo laiptų cementinių nuslydau. Koją susimušiau, ištino. Peršvietė priėmime, lūžio nėra ir vijo namo. O man vis skauda, vis mėlynė. Kol vieną dieną sėdžiu prie kompo, ko tai kelnių klešnė šlapia. Pasižiūriu, gi pūlių bala. Kita bala prie kavos aparato, dar viena prie stalo.
Vėl lėkiau į priėmimą, o ten jau išmėsinėjo. Paskui vaikščiojau perrišimams ir gydymui pusę metų, iki kaulo blauzdoje skylė buvo. Dar kelis kartus pjaustė, spaudinėjo. Sugijo su tokia didele skyle, iki dabar neišsilygina.
O dar rėkė, mol , ko nėjai anksčiau, gi sepsis galėjo būti. Lyg tai aš medikė, kad savo būklę įsivertinčiau.
Jei jausi, kad kaista sumuštose vietose, tai geriau tegul prapjauna ir krešulius išima. O šiaip reikia sūriame vandenyje pamirkytus kompresus dėti. Čia chirurgas patarė.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK,siaubiaką čia aprašei. blink.gif
Mokvežoje kiek įdomybių.Vingiorykštę nusipirkau didleis krūmas,su žiedu.Išėmiau iš vazono,dar šone ir vaikas,padalinau.Matysime kas per stebuklas. bigsmile.gif
Šilauogės po 3 eurus.Man kiek numirė šiemet.Bijau pirkti,jei užeis ant naujų krūmų liga?Nežinau net kokia? blink.gif Gaila paruoštų duobių.Krūmai dideli,tikrai gražūs už tokią kainą.
Vakar pora tris vežmėlius prisikrovė.Labai pirko azalijas.Gailiuosi kemero,kad nepirkau,vieną atsisiunčiau,nežinau tik pavadinimų,kad būtų skirtingi.18 levandų nusipirkau,nudžiūvusių,gerai naktį dar palijo.Man gi hidrolatui reikia.
Depe lanksvos nupigę,neturėjau rūžavų su baltais viduriukais. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 14 birželio 2024 - 08:00
Vakar buvau banke, prie pensijos gausiu po 22 eur uz II pakopą, sake su paveldejimo teise, čia nuo 6100 sukauptų, mokės 20 metų. Kaip ir minėjau, pinigai taip nuvertės, kad išeis kefyro tetrapakas, bet gal ilgai netrauksiu rolleyes.gif
O jau nugara susukta, nesuprantu kur čia mane taip susuko.
Iš Kaimuko, kokie ten projektai ar siuvimai, aš vos gyva ir nieko nenoriu, visko užtenka kiek turiu, kad tik neskaudėtų.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na jo ta antra pakopa pensijos? bigsmile.gif bigsmile.gif Tikrai jokios naudos.O tai dantim taisyti neduoda?
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2024 06 15, 07:52)
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na jo ta antra pakopa pensijos? bigsmile.gif  bigsmile.gif Tikrai jokios naudos.O tai dantim taisyti neduoda?

už tai, kad neduoda. Prie tokios infliacijos jaučiuosi apvogta
Dar dabar kažką galėtumei su tais pinigėliais nuveikti naudingo, juk jie uždirbti ir net mokesčiai nuo jų mokėti, bankai darosi sau milijonus ir tyčiojasi iš liaudies. Ot, gyvenimas ax.gif
Taip, kad, kurie nekaupė II pakopoje, daugiau išlošė, senatvėje tie pinigėliai taip nuvertėja.
Atsakyti
Ingrida, šilauogės vargu ar sirgo. Gal kas su maitinimu. Jei reikia dirvos rūgštintojo, užlėk. Atradau pamestus du butelius koncentruotos sieros rūgšties.. Jos gi reikia tik šaukšto į laistytuvą, net mažiau.

Vingiorykštę turiu, ko tai man neįsikabina žmoniškai. Lyžuka kažkada rodė prie tvenkinio savąją, tai susižavėjau.
Lyžuka, kaip sveikata ?

Meri, gal indeksuos tas pensijas ????

Moksvežoje rododendrą ir dvi rožes pirkau. Viskas, gana, o tai negaliu sustoti. Rudenį bus žalioj Stotelėje internetinėje išpardavimai. Ten aplamai juokingos kainos, pernai prisipirkau tiek, kad iki dabar bile kur sukaišiota.
Atsakyti
*****,sėdžiu fb ir renku akcijas.10 vilkdagių užsisakiau,Norėjau atsrancijų dar,ale parašė nuo 20 eurų,iš principo susilaikiau. biggrin.gif
Žadu pas Tave IK važiuoti mėlynių.Gal ką Tau atvežti? ax.gif Brendžio slyvų? mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingrida, nieko nevežk. Gerti mečiau biggrin.gif
Rudenį prašysiu iš tavęs kokio puskilio sedulos. Reikia eksperimentui.
O kažin, mėlynės jau prinoko ? Praeitą savaitę buvau nuvažiavusi patikrinti, tai dar labai žalios. Man atrodo, šiemet bus aviečių metai.

Kaupiuosi kariauti su trešnėmis. Vieną medį po truputį apvalgėme. Bet viena milžiniška trešnė uždengta, nuo vagišių labai saugoma. Bus kokie 5 kibirai perdirbimui ir dar pavalgymui liks. Šakos net ant žemės guli, tiek uogų. O jos tokios rūgštokos, ne visai trešninio skonio , sultingos. Pasižiūrinėjau Youtubėje receptų. Iki šiol jas šaldydavome , bet tiek netilps. Dar turime tamsiai bordinę Jurgitą, bet jos man labiau valgymui čia ir dabar.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nebūtina į vidų,trinti galima. mirksiukas.gif
Šiemet kaulavaisių metai?Vyšnios aplipę. bigsmile.gif
Ko gali trūkti graikiniui riešutui.Sočiai buvo žirgynų,užmegzta riešutų.Bac keli tik liko.Medis gal 20 metš,pradėjo derėti neseniai visai.Gal blogai palikome du kamienus? ax.gif
Atsakyti
Ingrida, viskas gerai tam riešutmedžiui. Gal pašalę buvo žirginiai ir tie bumbuliukai liko neapvaisinti. Tada paauga ir nukrenta. Gal kitais metais bus geriau. Pas mus užpernai užderėjo keli kibirai riešutų. Iki dabar turiu. Nors šiemet irgi bus.

Priskynė vaikai kibirą trešnių. Ir dar kokius 5 litrus agrastų, nes šakos išlūžo. Dariau agrastų su trešnėmis , užpyliau cukrumi trešnes. Kol išblusimėjau viską, tai tik į lovą norisi.
Atsakyti
IK,ne nu Tu Didvyrė.Tiek sveikatos turėti? bigsmile.gif
Nieko nedarau,nieko ne konservuoju,galvoju kur padėti braškes.Iki kokio trečiadienio,visi trys vaikai išlėkę į Daniją,Metalic koncertą,nėra kaip nuveža.Jau ir žirnius būtina suskinti nuvežti. bigsmile.gif Vidury savaitės vešime sostinėn,pasiimsime šanūką pasaugoti.Sodini,augini,paskui suki galvą kur padėti? mirksiukas.gif Gerai vidury savaitės pažystama paėmė 10 kg.

Jau agrastus skini?Šiandien apžiūrėjau geltoni jau vietomis serbentai valgomi,agrastai dar norisi,kad sunoktų.Šilkmedis jau krenta uogos,pažiūrėkite. ax.gif

IK,tavo Rūgtis įspūdinga. wub.gif wub.gif
Vilkdagių užsisakiau spalvotų ir kraujažolę pilnavidurę baltą. ax.gif
Atsakyti