Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Vasarema,pirkome iš pigu,mokėjome tikrai ne daug,apie 160.Jau išbandėme grapą iš vynuogių vyno,čia mb buvo įdomiausia.Dabar turiu ką užpilti ant uogų,trauktines daryti.Vakar išbandėme jazminus.Iš pradžių galvojome žolė,bet turi pastovėti 3 savaites,Jau vakar pastovėjus įgavo kvapą. ax.gif
Virėme namuke iš ryto,kol saulė neatsisuko,atsidarius duris.Dabar mėtų galvojame bandyti.

Atkeliavo mano šviedris,važiuosiu pasiimti,galvoju kur dabar pasodinti,jei mažas sodinsiu praauginti tarp gėlių,gi nupjautų mano pjovėjas.
Atsakyti
Šiemet bijūnų metai, jau, kad žydi wub.gif , gaila, uoslės neturiu, prisikvėpuočiau biggrin.gif Pirmąkart taip gausiai ir net tie užsispyrėliai. Gal padėjo tas, kad tik pavasarį nukirpau kotus?
Vilkdalgiai tik sibiriniai, kiti gal neišgyveno, o gaila, tiek pinigo sukišus ir įvairių spalvų prisodinus ax.gif
Baigs žydėt bijūnai, darysiu lysvelę braškėms.
Taip visko norisi, bet vietos nebėr, o dar vakarinė pusė ir saulės mažoka.
Gėris hidrolatai. O jei iš rožių žiedlapių, tai aplamai.
Einu į FB, gal rasiu Iš Kaimuko rožynų įkeltų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 29 gegužės 2024 - 10:31
Meri, nerasi dar rožių. Tik pumpuruojasi, nes praktiškai visos buvo nušniotos iki žemės.
Išėjau šiandien paravėti, maniau, galą gausiu, kaip karšta ir tvanku.
Atsakyti
Palijo,valio.
Gerai bus sodinti,šviedris atekliavo,nėra labai didelis medis,sodinsiu į gėlyną,paskui persodinsiu,kitaip gali ir nupjauti. biggrin.gif Viskas taip gražiai supakuota,patikimai. ax.gif
Rytoj atkeliauja skiepyti arbūzai,galvojau nebe bus,parašo,ar jūms dar reikia?Nu prisižadėjau.Paėmiau 5 pabandymui,du geltonus.
Prisipirkau gerberų po 0.14 centų,pernai pasodinau žydėjo visą vasarą. ax.gif Gerai nereikės laistyti.
Atsakyti
Mus aplenkia lietus, vakar vakare pabarbeno į langus, apsidžiaugiau, šiandien žiūriu statinėje po lietvamzdžiu gal 20 cm, dirva net nepajuto. Reikia arbūzų daigus sodinti, bijau, kad iškeps, nepalaistysiu pakankamai, laukuose sodinsiu, ten jau nėra laistymo. Skiepyti abbūzai, įdomu, man naujiena, tikriausiai, labai brangūs, lauksim rezultatų.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Šiek tiek brangesni po 4.Reiksė šiandien parsivežti.Matysime skirtumą.Kad tik krušos kaip pernai nebūtų,visą derlių ištaškė.
Atsakyti
Nuo tų karščių mano katokas sunegalavo, vemia, viduriuoja nabagė, visą naktį, dabar lyg geriau. Jau ir į sodelį nėjom, abi namuos sėdim. Gal kokią sergančią musę suėdė.
Taip įdomu, kinai neturi ceylono cinamono, pas juos sakydavausi dėl diabeto, gaila. Būdavo kapsulėse, amerikoniško, tai susiberdavau tiesiai į burną ax.gif
Atvežė katuko maistuką, gėris tas Venipakas, jokių problemų.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Atėjo draugės su vyno buteliu, erzėdamos išragavome Vis pasiklausydamos, kurioje pusėje Dundulis barasi. Bet išvengėme dušo.
. Dabar tik ant dainų traukia. wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Jau varo mane į neviltį lapė. Šiandien parėjom trobon pavalgyt pietų, po kelių minučių girdžiu kregždės kelia triukšmą. Išeinu, lapė fukt ant tokios aukštos akmeninės sienos ir jau kitoj pusėj. Nu kieme, vidury dienos blink.gif Ir papjovusi jau 2 vištas. Nu kiek jų privisusių yra, tai baisu. Ryt pažįstama atvažiuos, duosim vienus spąstus, irgi vidury dienos pjauna vištas. Gal ten ne tokia gudri, gal paklius. O pas mus tai bais protinga, niekaip nesusitvarkom. Kiek gyvenu, dar taip nėra buvę.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Liniukai,užjaučiu. 4u.gif 4u.gif
Liniukai,brangiausiam pasakojau,pasiūlė pamėtyti užnuodytą mėsą,tik saugoti šunį ir katiną?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 02 birželio 2024 - 08:33