Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(liniuxxxxx @ 2024 05 23, 22:52)
Nupirkom 100 broilerių. Lapė nesugauta, bet paukščių šiltnamį aptvėrėm tinklu, ant stogo irgi. Labai tikiuos, kad neįsisuka. Vakar matėm kažką pagavusi nešėsi, bėgau  pažiūrėt, galvojau pames. Kur tau, nusinešė😀. Gal kokį zuikį, ar katiną. Reiks ryt pradėt sodint arbūzus.

oho kiekis smile.gif, cia patys suvalgysit ar pardavimui?

Po kiek kiaušinius pardavinejate? Pas mane 18 vištu irgi deda neblogai po 12-14 randu neapvalgom tai pasiuliau po 2,3 verkia kad brangu, pora kartu nupirko dabar tipo pigiau rado...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 27 gegužės 2024 - 07:46
QUOTE(Lyžuka @ 2024 05 27, 07:45)
oho kiekis smile.gif, cia patys suvalgysit ar pardavimui?

Po kiek kiaušinius pardavinejate? Pas mane 18 vištu irgi deda neblogai po 12-14 randu neapvalgom tai pasiuliau po 2,3 verkia kad brangu, pora kartu nupirko dabar tipo pigiau rado...

Aš kaimynei duodu 3,nors ji šaukia,kad po 2 kitiems atiduoda.Žinau,kaip sunku auginti. bigsmile.gif
Atsakyti
Iš Kaimuko, didelis DĖKUI už skubią pagalbą 4u.gif
Apdorojau buksmedžius. Dar ir sveikiems profilaktiškai kliuvo smile.gif
Atsakyti
Jau kaip dirba Lietuvos paštas blink.gif . Apmuitino prekę, sumokėjau, o prekė nuo balandžio vidurio taip ir nepasirodė. Susirašiau, tipo kreiptis į aptarnaujantį paštą, kreipiausi, tipo, gavau, tik parašo neparodė. Nervas paėmė už tokį plėšikavimą. Jau kur dingusios prekės, bet siūstos be muito, tų neskaičiuoju. Sumokėjau dvigubai ir už prekę ir muitą, kaip už orą. Tik Lietuvoje tokie stebuklai būna. Ne veltui ten nieks nepadirba, moka minimalų, tai visiems ir dzin, už nieką nesirūpina ir neatsako.
Ne veltui žmonės kalba, jei dirbantiems su kompais sugeba tik minimalų atlyginimą mokėti, reikia tokias darbo vietas aplamai naikinti, o ne tyčiotis iš žmonių.
Atsakyti
Ingrida, primink prasidėjus pavasariui, prikarpysiu to melėso auginukų, galėsi išsiauginti ir špygą rodyti. Gerai, kad pasidauginau, o tai seną kelmą užgožė vilkdalgiai, ir dar pavėsyje atsidūrė, baigia numirti. Galima ir iš sėklų išsiauginti.

Meri, aplamai LP paštas ant tiek prisidirbęs, kad visi naudojasi kitomis siuntų tarnybomis.

Kaupiuosi nueiti į daržus, bet dar karšta.
Atsakyti
Lyžuka, jei užaugs, bus pardavimui. Turiu ir nuolatinių, kurie perka po paukštį kiekvieną savaitę, verda ir džiaugiasi, kad geras sultinys, skani mėsa.
Aš parduodu po 2, anksčiau žiemą brangiau, vasarą pigiau. Dabar jau nebemažinu. Nu kai dedeklė 5 mėnesių kainuoja 11-12€, tai negali pigiai pardavinėt. O ir parduotuvėse kiaušiniai nepigūs. Vasarą daugiau deda, tai gal ir muša kainą, kad parduot. Aš manau, kad kiaušiniai gan pigus maistas.
O mes kiek Lietuvoj siuntėm suktukus, vazonus, tai paštu pigiausiai ir greitai.
Baigiau parduot arbūzų daigus, draugams daviau taip. Tai žemėms užsidirbau, kokius 70 pardaviau. Bet pas mus miestely po 1€.
Atsakyti
Šaunuolė tu Liniuk, darbštuolė, tuos paukščius juk sutvarkyti reikia parduodant. Kiaušinius, jei atlieka, nuperka giminaičiai, po 2 eurus parduodu, yra keli klientai, kurie moka po 3 eurus, patys po tiek siūlo, nes turguje Vilniuje po 3 nelabai gausi, 3.50 arba 4 prašo. Neturiu daug kiaušinių pardavimui, 15 jaunų vištaičių ir kelios senesnės-pensininkės, kurios mažai deda.
Mano šeimos patirtis su Lietuvos paštu liūdna- beveik trys šimtai eurų nuostolio, keli siuntiniai atėjo tiesiog tušti. Darbuotojų algos minimalios, krūviai dideli, Įteisintos vagystės. Pašto darbuotoja paduoda registruotą siuntinį, kuriame nieko nėra, nurodytas svoris, žinoma, neatitinka, darbuotoja paaiškina, kad ar rašysi pretenziją, ar nerašysiu, rezultatas bus tas pats - nieko neatgausi Tai čia asmeniniai materialiniai nuostoliai, nesubankrutuosim, o kiek paprastiems žmonėms nepatogumų, panaikinus pašto skyrius, juk paštas kaimuose buvo traukos centru, kiek reikalų žmonės sutvarkydavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarema: 27 gegužės 2024 - 22:57
tai va dėl tu kainų, niekas neįvertina ne tik laikymo sąlygu vištu, jos gi nesukišta narvuose, voljeras didelis dar vakaras išleidžiu pasiraust i pievą smile.gif, tai "truputį" skiriasi nuo parduotuvinio aprašymo "laisvėje laikytų" biggrin.gif, plius maistas perku ir pažįstamo kur prieš visokia chemija, sako kiek užauga tiek gerai, kviečius ir malta grudu mišinį jokiu kombikormų tai morališkai jauciu teisę ir į tokia kaina smile.gif, o kur dar pats darbas, pačios nepasiima , vanduo ipilt, pašaro, laikas nuo laiko išvalyt, o pirkejas tik verkia kad brangu...del tu 3 eur tai vilniuje sunus sake net ukininku kioskuose po 3,5 jau pardavinejami mirksiukas.gif

del pašto tai taip karta siunte man tokius šampunus, sudužo, išbego, parašiau pretenzija , atejo atsakymas blogai supakuoti, nera lipduko, kad dužūs , esmej kreiptis pas siuntėję rekomendavo del žalos smile.gif, o šiaip viskas lyg ir ateina, iš kiniečiu irgi turiu pamoka nesisust dužių daiktu, nes kazkadas buvo dievas prota atėmes biggrin.gif siunčiausi puodukus su lėkštutėmis biggrin.gif tai turbut iš 6 4 sudužę, plius spalva ne ta, tai aišku spalva nuraše kad kad ekranas iškreipia o kadangi pusė siuntinio T.y. lekštutes) sveikos puse sumos pasiule grazint arba as tureciau prekes grazint , bet paskaičiavau, kad gražinimas i turkija +muitine bus dar didesni nuostoliai negu ta puse sumos, dar aplamai gaves juos ar gražins viska kas sumoketa...esmej apgavo turkas ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 28 gegužės 2024 - 07:00
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Bandysime hidrolatą virti iš jazminų šiandien. ax.gif
Atsakyti
Parašiau pretenziją Lietuvos paštui, nors ir nieko nesitikiu. Uždirbo muitinė, taip sakant parėmiau. Lai turisi ax.gif
Praneša dar didesnius karščius, dūsime.
Tiesa, gavau žinių iš buvusio darbo, darė reviziją, vėl virš šimto trūkumo ir čia gi kiek to laiko praėjo, kai išėjau, sakau, porininkė vagilka, pasirodė visam gražume.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2024 05 28, 09:51)
Parašiau pretenziją Lietuvos paštui, nors ir nieko nesitikiu. Uždirbo muitinė, taip sakant parėmiau. Lai turisi  ax.gif
Praneša dar didesnius karščius, dūsime.
Tiesa, gavau žinių iš buvusio darbo, darė reviziją, vėl virš šimto trūkumo ir čia gi kiek to laiko praėjo, kai išėjau, sakau, porininkė vagilka, pasirodė visam gražume.

Gerai Merri kad ir nepasilikai toliau dirbti, butum tik svetimus nuostolius dengus mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingrida, esat supirkę prietaisus hidrolatui virti? Tokiame karštyje dar prisišildysit patalpą, juk virti kelias valandas reikia? Man hidrolatai - gėris.
Atsakyti