Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

nieko negavom, tik vakar laaabaijuodi debesys ir dunduliai gasdino bet taip šonais ir nuėjo smile.gif
Atsakyti
Pas mus dabar lyja. Net labai smarkiai lyja. wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Balius liuks, kaip visada, su nuotykiais. Turėjo būti žalia vakarienė pievoje, gavosi šlapia vakarienė, kuri baigėsi iš vidaus šlapiai, iš išorės sausokai. Vos spėjome atvažiuoti, išsidėstėme ant stalų vaišes, iššovėme pirmą šampano butelaitį - kai užėjo lietus.... Kuo toliau, tuo stipriau. Žodžiu, sulindome po stalais. Na, tikrai studentiškų laikų prisiminimui... biggrin.gif Griebėm už gerklės vieną mūsiškį kursioką propiesorių ( o jų turime gal 3). Suradome didesnę auditoriją, ten persikraustėme. Gerai turėjo atrodyti. Žmonės prie sienelės fotografuojasi, o ateina būrys žvengiančių šlapių fruktų, kas su buteliu pradarytu, kas su stiklinėmis, su lėkstėmis ir nugarma koridoriumi. biggrin.gif
Žodžiu , grįžau į audringą jaunystę.
P,S. Plaukai nudažyti ir kelis kartus perplauti patapo išprotėjusių šaltibarščių spalvos. Kolegoms labai p-atiko. wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Įspūdingas balius pagal aprašymą.
Atsakyti
Labas

IK, sauniai aprasei, o dar sauniau buvo jusu kompanijai.

Kupisky zole nupjauta, darzas pasodintas. Keturiom dienom isvaziavom su katinais ir viska pasidarem. Dar liko du arbuzai ir melionai balkone

Vakar sodas. Atsikelem puse sesiu, kad nebutu karsta siltnamy. Net bulviu pasisodinom.

Buvau pas seimos daktare del kardiologes atsakymu. Oi, kaip varte atsakyma biggrin.gif Bet nieko prisikabint negalejo. Del skirtos omegos 3, sako NEPIGUS CIA GYDYMAS ax.gif Tegu nepigus, bet vis ne statinai.

Del teisiu keitimo pazyma israse. Viena akim matau 0.7, o kita 1/ na bet mano giminej visi erelio akim.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Taip ir plėšotės Sapniuk,per dvi vietas?
Pažiūrėjau vakar 2026 baigiasi teisės,o tada ir eita per gydytojus,nes buvo pavogtos teisės su pinigine. ax.gif
Ptisivežta gėrio vakar iš turgelio dar šiandien sodinti bus. ax.gif
Atsakyti
Kaip vakar gerai nulijo, rašo, kad kitoje Nemuno pusėje su ledukais, pas mus buvo ledukų, bet minimaliai, visi ten liko ax.gif Kaip reikėjo lietaus.
Kažkurią dieną reiks ir man išlysti miestan, baigiau savo arbatą iš Skonis ir Kvapas. Kitur nebūna.
Išleidau saviškį maisto parnešt, tai tris valandas bus ramu, o tai neršia ir ramybės neduoda.
Reik akvai vandenį keist, bet laukiu iš kinų detalių, tuo pačiu pakeisiu. Dar norėčiau gruntą pakeist, labai apsigavau, kad ne šviesų piliau, dabar anei juodas anei pilkas. Vistiek beveik niekas akvoje neauga, reikia anglies dvideginio, bet kainuoja ta sistema ir reikia išmanyti, bijau žuvų praradimo.
Atsakyti
Meri, dukra turi akvariumą, tai irgi visi augalai išdvėsė.

Žemė dar šlapia, ravėčiau gėlynus, bet išsikelia luitais. Užvakar palijo, tai svogūnai ir pupelės tiesiog per dieną išlindo.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Sausa,jokio lietaus negauname.Šiandien jau ko gero reikės laistyti braškes. ax.gif
IK,gal girdėjai kur Šviedrį,bičių medį parduoda?Užsireikė.Alytuje turi,bet siunčia per autobusų stotį,man netinka,paštomatu nesiunčia. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 23 gegužės 2024 - 08:19
Nė velnio, garšvos nepaveikė Taifunas, tai dabar iš gėlyno traukioju kotelius, nes nlb yra jėgų viską perkasti ir išrankioti, turbūt teks susigyventi.
Dar lapgraužys įsisukęs nuo pernai į buksmedžius, niekas neveikia. Sodininkų pasaulyje kalbėjo, kad dėl to net atsisakė buksmedžių. Aš formuoju rutulio forma, nes man lb gražu. Labai gaila, jie tokie puošnūs su teigiama energija.
Dar aukštų baltų ramunių norėčiau.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2024 05 22, 13:37)
dukra turi akvariumą, tai irgi visi augalai išdvėsė.

O pas mano dukrą ir anūkę akvariume augalai veši. Nesuprantu ko taip skirtingai. Gal aš per uoliai siurbliuoju? Arba vanduo per kietas. Gerai būtų distiliuoto arba šaltinio supilt. Nors nlb ir pergyvenu, man svarbiau pačios žuvys. Dabar užsisakiau elektrinį vandens siurbliuką, nes labai vargstu kol pradeda iš akvos į šlangas bėgti vanduo.
Bože, namie 28 su įjungtu ventiliatoriu rolleyes.gif Dar reik akvai vėsinimą pajungti, šiandien nepajėgiau, o ir katė ilgai sodelyje gulėjo, tai aš ant supynių sedėjau.
Atsakyti
Nupirkom 100 broilerių. Lapė nesugauta, bet paukščių šiltnamį aptvėrėm tinklu, ant stogo irgi. Labai tikiuos, kad neįsisuka. Vakar matėm kažką pagavusi nešėsi, bėgau pažiūrėt, galvojau pames. Kur tau, nusinešė😀. Gal kokį zuikį, ar katiną. Reiks ryt pradėt sodint arbūzus.
Atsakyti
Ai, dedeklių irgi 40 prieš savaitę nusipirko , tai pasipildė galvų ūkyje🙂
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniuxxxxx: 23 gegužės 2024 - 22:11