Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Merii @ 2024 04 15, 09:56)
ir aš tą patį variantą taikysiu. Kai kur tepliosiu, kai kur bandysiu ištraukti su piktžolių trauktuvu. Dabar chemija neveiks, reikia sulaukti keturiolikos laipsnių šilumos ir be lietaus.
Siunčiausi iš Ali kreminę veido pudrą, tai rupūžė, mūsų muitinė, uždėjo muitą, nedaug, simbolinį sakyčiau, tikiuosi ta pudra verta bus tos bendros kainos. Nors dabar man kaip ir neaktuali, juk sėdžiu namuose, labai ilgai keliavo iš kinų, taip ir gavosi, na ką dabar bedarysi. Sumokėjau.

keista kad ali dar taiko kažką, seniau viska pas juos apmokedavo pardavejas, tiesiog perkant rašydavo prie kainos, kad mokesčiai įskaičiuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėl Ali ir man keista, bet, pasitaiko žiopliai, kai siunčia per trečiąsias šalis, tuomet mūsiškiai papildomai užmuitina.
Ko gero, dar, kai įrašo, kad ne dovana, o pirkimas, nors dėl šito negaliu garantuoti.
Žinoma, visada gali atsisakyti, tuomet grąžina atgal pirkėjui.
Kelintą dieną taip silpna, gal koks blogas mėnulis ar ką. Neveikia kava. Energijos nerasta. Kažkoks beprasmis egzistavimas, gyveni tik, kad gyveni, dar gerai, kad tik savaitę pakentėti, paskui gal ir šilumos sulauksim.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Kiek skaičiau fb,daugeiui dabar apmuitina iš Ali.Meri,o iš Temu nesisiunti,jokio muito,greitai ateina. ax.gif
Atsakyti
Apie temu prasti atsilepimai, kad po kurio laiko dingsta ivairios sumos iš saskaitos...ir šiaip neturiu nieko "degančio" iš ten pirkti, ateina ir iš ali greitai jei iš es sandėliu siunčia, man kažkaip patikimiau, o prekes gi tos pačios mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu praėjo nervai, liko piktumas ant lapės. Užsitvėrėm 2,5m tvorą, gal dar aukštesnė, jau sakėm lapei be šansų įlipt. Sujungėm su aukšta, stačiai krauta malkų krūva. Ir ką, tą pačią dieną 17 vištų vėl papjovė. Nu, rodos, lyg su dronu atskrido, nesuprantam kaip, nebent per malkas, bet ten irgi statu. Tai vakar maniškis visą dieną dirbo spąstus, tokius humaniškus , jei įeitų koks katinas. Labai tikiuosi, kad paklius ta bjaurybė, o tai bankrutuosiu aš su ja.
Atsakyti
Oi, Liniukai, kaip gaila. 4u.gif O lipa jos beveik stačia siena. Rulonai laukuose kai paliekami ant dugno apversti, tai vis važiuodama lapes matau tupinčias ant jų. Anksčiau auginome daržovių sėklojus. Nenaudojamus žaiginius sukrauname lauke gan stačiai. Atvažiuoju, viršuje ant karčių lapė tupi blink.gif
Šiemet planuoju viščiukus augintis/ Neturiu didelio kiemo šuns, tai lapės suks aplink ratus. Teks palikinėti įjungtą lempą garde. Gal kiek privengs.
Atsakyti
Liniux, kaip atjaučiu, mano kiek ančiu vištu vienais metais išneše, plius dar pernai smile.gif, o ji kai ipranta tai paskui ir eina vis tikrinti verysad.gif, mano antis po 4 kg min per 1,5 m tvora ištempe, turek tu tiek jegu blink.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Liniukai,tik užuojautą galiu pareikšti. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu, tos lapės, begėdės rapūgos, ir ką su jomis daryt doh.gif
Buvau išlindus iš namų, taip fainai prasiėjau, kelias pardes aplankiau, bet apsipirkau prie namų. Dar į buhalteriją paskambinau, jau mano įsakymas pasirašytas, net atlėgo, jokių įkalbinėjimų padirbti ar panašiai, viskas taip lengvai išsisprendė. Nereiks į sloiniką sysioti, o, kad kaku noras praeitų, gerti vaistus nuo viduriavimo. Kai pagalvoju, kaip savo sveikatą žalojau ir ne vienus metus ax.gif
Buvau savo klinikoje, padarė kraujo, šlapimo tyrimus, paprašiau tuo pačiu ir kardiogramą. Ramuma.
Vyras pagaliau nupirko tvoros segmentus, po biski užsidengs ta kapinių tvorelė, jei nepasidarysim dabar, tai jau tuomet niekad.
Atsakyti
Na va, Meri. Po truputį įsivažiuosi į gyvenimą be didelių stresų.

Pasėjau agurkus ir kukurūzus į paletes. Šiltnamyje paliksiu, užtenka tų žemių namuose ir taip.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas

as tai vakar Kaune buvau pas kardiologe. Pagal programa. Panevezy privaciose neregistruoja, nera vietu iki liepos blink.gif Prisiminiau, kad pusbrolio dukra kardiologe, pasiskambinau jai, pasake kokioj klinikoj dirba ir viskas.

Siaip tai dvieju kambariu buta isireninejam, jau beeik viskas nupirkta ir sustatyyta.
Atsakyti