Ankščiau jo,tik galvą padėdavau ant pagalvės.Kažkas pasikeitė kūne?Nenoriu kankintis ,neužmiegant,tabletė viską sutvarko.
Juodai šalta.Nieko neisonori dirbti,bent šiltnamyje aptvarkiau braškes,išpilstėme ananasinį vyną.
Ingrida, mano galva tai tikrai, kam tau tie vaistai, jei depresijos nėra, kam kišti į kūną be reikalo. Gi nežinai, gal kada tikrai prireiks. Nėra nekaltų vaistų. Aš dažnai atsigulusi paskaičiuoju tai avis, tai eurus. Eurai geriau migdo Maniškis greit nulūžta, knarkia, tai tikrai trukdo užmigt
Pirmadienį buvau visus pomidorus išnešusi į šiltnamį, bet vakar vėl parsinešiau, tegul pabus porą dienų. Paprikos ir keliolika anksčiau sėtų pomidorų per pusantros savaitės gyvenimo šiltnamy labai susitaisė.
Pirmadienį buvau visus pomidorus išnešusi į šiltnamį, bet vakar vėl parsinešiau, tegul pabus porą dienų. Paprikos ir keliolika anksčiau sėtų pomidorų per pusantros savaitės gyvenimo šiltnamy labai susitaisė.
QUOTE(liniuxxxxx @ 2024 04 03, 19:27)
Aš dažnai atsigulusi paskaičiuoju tai avis, tai eurus. Eurai geriau migdo
Avių neturiu, tai irgi skaičiuoju eurus. Dažniausiai dar neuždirbtus....
Paprikų viena paletė gyvena šiltnamyje. Dabar uždengiau dviem sluoksniais agro. Kambaryje pomidorai ir paprikos serga anoreksija
O už lango sninga. Mašinų stogai balti, o ant žemės tirpsta.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2024 04 03, 12:52)
Lyžuka , sudygtų be problemų. Tik su veisle nebūk tikra, pirma išsivirk paragavimui. Jei tiekėjų kelios dešimtys, tai vieną dieną Soraya vežama, kitą dieną Gala, trečią Vineta. Galvoji, kasdien naujas etiketes kas spausdina....? Sakykime, renku Maksimai paskutinę furą, 15 tonų prirūšiavau Vinetos, pritrūko. Paleidau po tom pačiom etiketėm Galą , nes viena siunta - vienas barkodas. O mažiau 32 palečių užsakymui negalima krauti, reikia kad būtų tos 21 tona ir vsio.
Supratau IK, esmėj paragavus reikitu ir tokių pačiu pataikyti nusipirkti, o ne vien etikete vadovautis , bet pvz gala ar ne raudona oda ? gal sakau iš išvaizdos matytusi
QUOTE(IngridaB @ 2024 04 03, 15:55)
Meri,gyvenu ant vaistų.Psichiatras,kai išrašė,dabar šeimos gydytoja tik papildo.Ketipinoras,sako prie jo nepriprantma.Bet nerizikuoju,negerti,išmiegu,paiilsiu.Ir nuo depresijos geriu po pusę tabletės,nors tikiu,kad man jų nereikia.Bet nuotaikai pakelti kodėl ne?Aš kai nuėjau pasakiau savo ligą ir išrašė,nors tikiu gyvenčiau ir be jų?
oi mergaites kam jums tie vaistai , priprasite, o su ir be ligų gydytojai juos ypač kai kurie megsta skirti....kai kažkada pasidomejau pas šeimos gyd. kokie išrašyta buvo mb raminantys tai ta vos nenugriuvo...nu žiauriai stiprus, tik tiek kad jis pirkosi bet negėrė ju nu tipo jei prireiktų
Labas rytas.
Na žinokite išmiegoti ramiau man,nei blūdyti visą naktį,nervuotis.
Tai sutinku Ingrida, kiekvienas pagal save pasirenka .
IK ir kitos gal auginate adonį? Nedristu prašyti, bet man tai viena gražiausiu pavasario gėlių, kurią kažkada per durną galvą nudaigojau
IK ir kitos gal auginate adonį? Nedristu prašyti, bet man tai viena gražiausiu pavasario gėlių, kurią kažkada per durną galvą nudaigojau
Labas rytas.
Lyžuka, adonio neauginu. Galvoju, kad būtų vaizdas, jo reikia daug. Kažin, iš sėklų gal galima pasidauginti.
Gražus adonis, pagooglinau, bet dar labai gražus krapinis bijūnas.
Biski daugiau atšils, važiuosiu į stoties turgų, bent anksčiau, tai ten prekiavo daugiamečiais augalais viena, brangokai, bet ne vieniems metams juk. Dar tokie du senukai.
Pažiūrėjau, per tris savaites tik vieną kartą buvau išlindus į miestą ir tai tik su reikalu. Blyn, juoda pavasarinė depresija. Atšiltų, tai bent saulytėje kiemelyje pabūčiau. Visai netraukia niekur. Aišku, jau pasiilgau savo pirkėjų, jų šypsenų, pasikalbėjimų. Ten tas kioskas toks bendraujantis buvo, db sedi pikčiurnos, kurios nei savęs nei pirkėjų negerbia. Aš tai buvau dėkinga, kad ką nors kažkas aplamai perka.
Biski daugiau atšils, važiuosiu į stoties turgų, bent anksčiau, tai ten prekiavo daugiamečiais augalais viena, brangokai, bet ne vieniems metams juk. Dar tokie du senukai.
Pažiūrėjau, per tris savaites tik vieną kartą buvau išlindus į miestą ir tai tik su reikalu. Blyn, juoda pavasarinė depresija. Atšiltų, tai bent saulytėje kiemelyje pabūčiau. Visai netraukia niekur. Aišku, jau pasiilgau savo pirkėjų, jų šypsenų, pasikalbėjimų. Ten tas kioskas toks bendraujantis buvo, db sedi pikčiurnos, kurios nei savęs nei pirkėjų negerbia. Aš tai buvau dėkinga, kad ką nors kažkas aplamai perka.
Labas rytas.
Labas rytas.
Sveikos
Jau tas katinas kiek man kainuoja, bet ką darysi, kaip aš be jos Užsakiau kraiko, tai tuo pačiu it tų konservų maincoonams, lb skaniai juos ėda, su lapce į burną deda
Nesuprantu, po žiemos ir braškės dingo, matyt, iššalo, nors ir to kažkokio šalčio nebuvo. Bet gal nesodinsiu, tie ūsai tarp gėlių, nei šis nei tas, tuos tris kg geriau nupirksiu. Kas kad būtų, ekologiškos, jau ir taip su saule negyvensiu.
Jau tas katinas kiek man kainuoja, bet ką darysi, kaip aš be jos Užsakiau kraiko, tai tuo pačiu it tų konservų maincoonams, lb skaniai juos ėda, su lapce į burną deda
Nesuprantu, po žiemos ir braškės dingo, matyt, iššalo, nors ir to kažkokio šalčio nebuvo. Bet gal nesodinsiu, tie ūsai tarp gėlių, nei šis nei tas, tuos tris kg geriau nupirksiu. Kas kad būtų, ekologiškos, jau ir taip su saule negyvensiu.