Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Frau, bet tavo dovanotojų protas blink.gif Batai dovanų. Kiek suprantu, pirko tau nematavę?
Man vienos pėdos kauliukas jau iškrypo .Per mano durną galvą. Labai seniai, kai dar bute gyvenome. Nešildavo pastoviai vieno kambario radiatoriai. Reikėdavo juos plaktuku gerokai padaužyti, matyt, kokios nuosėdos susinesdavo ir užstrigdavo. Vieną dieną MB nebuvo, vaikams šalta. Daužiau daužiau suplukusi, paskui iš tų nervų iš visos sveikatos spyriau į tą vamzdį. Bet taip pataikiau, kad staugdama ant vienos kojos šalin nušokavau. Nuo to laiko man kažkaip vis skaudėdavo padą arba batai netikdavo. O prieš gerus metus pradėjo krypti.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 03 17, 17:30)
Frau, bet tavo dovanotojų protas  blink.gif Batai dovanų. Kiek suprantu, pirko tau nematavę?

o kas baisaus? unsure.gif ,pirko mama,nes tik ji augino,nei tėvo,nei senelių neturėjau,man buvo 15 metų,o suma labai didelė,nes jokių alimentų ir pašalpų negaudavom,taupyt teko tokiai dovanai,paprastai nešiodavom kažkieno atiduotus,po manęs dar jaunesnioji sesuo pribaigdavo,todėl nauji batai ir būtent man buvo labai didelė dovana,pirmi metai buvo ne namuose,mokiausi jau Alytuj,buvo grupiokių iš turtingų šeimų,o tokių apšepusių nedaug,norėjau atrodyt bent kiek padoriau...
pirko nematuotus,nes norėjo staigmeną padaryt,ėmė pagal išmierą,buvo sutarus,kad atneš atgal jei netiks,o sugadinau pirmu išėjimu,mat po gimtadienio pietų išėjau pasivaikščiot,vienur užėjom,kitur,parėjau jau ašarodama...,tokių atgal nenuneši,sunešiojo mama,o man po kurio laiko auskarus nupirko,kad be dovanos nelikčiau
Atsakyti
Nematau ir aš čia nieko nei durno, nei juokingo,man taip vaikystėj batus pirkdavo tevai, pagaliuku ilgį pamatuoja irvisa miera o jau kaip ten į plotį ir aplamai spaus, nespaus niekas galvos neapsikraudavo, pastoviai ant koju kokia pora pūsliu būdavo, po šiai dienai stebiuos kaip jokių kauliuku neišvarė ir šiaip pirštai neišsikraipe bile kaip unsure.gif
Atsakyti
Jauciu tie tarybiniai laikai ir sugadino kojas.. Juk tikrai audavais beleka.. Jei pinigu turi,tai pirkt nelabai pasirinkimo buvo,jei neturi,nesioji jau nesiotus,iskraipytus..
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 03 17, 17:30)
Jauciu tie tarybiniai laikai ir sugadino kojas.. Juk tikrai audavais beleka..

O jei koja 41 ar 42 ir gyvenai kaime, tai iš viso nėr ką kalbėti. Iki šiol vienoj mokyklinėj nuotraukoj pastebiu save su negražiais berniukiškais batais. Aišku tada ne 41 buvo, bet irgi didoka, tai ką gražaus gauti be šansų. O reikėjo ir rajonan važiuot dainuoti, ai, bet gal ne tiek galvon ėmėm tada. Neprisimenu, kad kas tyčiodavos. O gal ir nusirašyt tada neduotum biggrin.gif Gerai mokiaus ax.gif
Papildyta:
Vakar 32 metai, kaip kartu, tai jau, matyt, iki gyvos galvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 03 17, 15:56)
O jei koja 41 ar 42 ir gyvenai kaime, tai iš viso nėr ką kalbėti. Iki šiol vienoj mokyklinėj nuotraukoj pastebiu save su negražiais berniukiškais batais. Aišku tada ne 41 buvo, bet irgi didoka, tai ką gražaus gauti be šansų. O reikėjo ir rajonan važiuot dainuoti, ai, bet gal ne tiek galvon ėmėm tada. Neprisimenu, kad kas tyčiodavos. O gal ir nusirašyt tada neduotum biggrin.gif Gerai mokiaus ax.gif
Papildyta:
Vakar 32 metai, kaip kartu, tai jau, matyt, iki gyvos galvos biggrin.gif

wub.gif
Ilgiausiu metų, ilgiausiųųų kartu 000552.gif rev.gif oro_buckis.gif
dan.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 17 kovo 2017 - 17:19
Ačiū, Para, ir dar vaisingų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 03 17, 17:27)
Ačiū, Para, ir dar vaisingų biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Ir vaisingų. wub.gif
Atsakyti
Liniau, mes dainuosim "Karti, karti..." Čia mums karti, o jūs tik bučiuokitės. 4u.gif

Nežinau, gal kad augau palyginus pasiturinčioje šeimoje, koja didelė, tai bet kokiu atveju veždavosi mama į Vilnių, dėdė padėdavo apeiti geresnes parduotuves, kažkaip nešiodavau normalius batus. Vienais metais labai norėjau tokių supermadingų, su įsiūtomis gėlėmis iš šonų, tai išverkiau, kad nuvežtų pas batsiuvį. Pasiuvo būtent man. smile.gif O studijuojant tai Kaune buvo toks nelegalus blusturgis "prie fontano" , tik pinigų turėk, pirmieji džinsai iš ten, paskui batai.
Nors labai didelio pasirinkimo nebuvo, bet Kaune kažkaip dykinėdamos užtaikydavome , kada "išmeta" kažko gražesnio. Ketvirtame kurse kažkas parvežė superines austriškas basutes toookiais kulnais. wub.gif Dabar pasižiūriu į senas nuotraukas, taigi stoviu pana kaip liepa su savo 1,7 metro ir dar kablai 15 cm. biggrin.gif Aina sau, kokios smagios buvo. Kiek atšokta su jomis. ax.gif
Atsakyti
Liniau 4u.gif
Labas vakaras
Atsakyti
Liniuxxx,sveikinimai 4u.gif 4u.gif

TAi va,ir rengdavomes ir audavomes is to ka ismeta biggrin.gif
Tevai turejo tu cekiu,tai vis i Vilniu nuvarydavom apsipirkt...MAmos sesuo Silales universalinej vedeja buvo,tai ir bunant sveciuose apsipirkdavom..Mociute mano mezge,tai visi megztukai,sijonai naminiai budavo biggrin.gif Bet vistiek-tokio pasirinkimo,koks yra dabar,tikrai nebuvo mirksiukas.gif BAtus tikrai tik pagal ilgi pirkdavom-ikisi,pirstas nesiremia,vadinas tinka biggrin.gif
Atsakyti
Na kai jau išėjom kažkur studijuoti tai jau aišku labiau prie deficitu pripuldavome, o ten gilios vaikystes laikas audavomes ka tevai nupirkdavo pagal pagaliuką biggrin.gif, tiesa dar labai populiarios suvejos buvo, praktiškai kiek pamenu sukniu ir sijonu viis buvo siuta mirksiukas.gif
Atsakyti