Labas rytas.
Tai visas su praėjusiomis šventėmis Kaip sekėsi kiaušiniu dažymas? KOkiu nauju technologijų išbandete Aš dažiau šiemet pirmą kartą su kinrožių arbata ir ciberžole , pasiteisino labai
Su ciberžole gerai, su burokėliais pravalas.Su raudonu vynu gerai. Dukra išbamdė su kažkokiu likeriu, kur į kokteilius deda. Spalva tokia aitriai mėlynai žalia gavosi. Bliamba, ką mes geriame ???
na tas jei tas žydras likeris tai ten iš vis tragedija o šiaip tai ir visi likusieji manau gerai nuspalvinti kad ir ta pati bobeline netikiu kad ten iš spanguoliu tokiu spalva išgauta natūraliu budu
kažin ar nusipirkus norfoje bulviu jas galima sodinti sudigtu? ar reiktu pirma išbandyt daiginanat? Ana karta pasižiurejau soraja veisle kur man pačios pačiausios tokios grazios kaina irgi juokinga nepalyginti su tom sėklinemis
kažin ar nusipirkus norfoje bulviu jas galima sodinti sudigtu? ar reiktu pirma išbandyt daiginanat? Ana karta pasižiurejau soraja veisle kur man pačios pačiausios tokios grazios kaina irgi juokinga nepalyginti su tom sėklinemis
Labas rytas.
O ko nesudygtų?Manau taip.
Lyžuka , sudygtų be problemų. Tik su veisle nebūk tikra, pirma išsivirk paragavimui. Jei tiekėjų kelios dešimtys, tai vieną dieną Soraya vežama, kitą dieną Gala, trečią Vineta. Galvoji, kasdien naujas etiketes kas spausdina....? Sakykime, renku Maksimai paskutinę furą, 15 tonų prirūšiavau Vinetos, pritrūko. Paleidau po tom pačiom etiketėm Galą , nes viena siunta - vienas barkodas. O mažiau 32 palečių užsakymui negalima krauti, reikia kad būtų tos 21 tona ir vsio.
Užpraeitą naktį iki keturių blūdijau, mintys žudikės, vis apie darbą galvojau, o šiąnakt pusę dviejų trečdalis akvariumo išbėgo, teko pasidarbuoti, semti, šlanga nuo filtro nusimovė. Ką darysi, dar neplanavau užsiimti su akva, nes rožės labai rankas apdraskė, norėjau, kad žaizdos užsitrauktų, bet gal neužpuliuos, nes kaip diabetikei, viskas ilgiau gyja.
Šiandien ir filtrą ir stiklą tvarkiau, bus žuveliokai laimingi. Tik senis vis bambėjo ir norėjo žvilgsniu nužudyti, tad ir nelabai sekėsi. Nepakenčiu per petį žiūrovų.
Nežinau, ko man nesimiega, darbe ištisai būdavau apsnūdusi, nei vaistai neveikia, įdomiai čia.
Nu va, pasigyriau, kokia aš darbininkė
Šiandien ir filtrą ir stiklą tvarkiau, bus žuveliokai laimingi. Tik senis vis bambėjo ir norėjo žvilgsniu nužudyti, tad ir nelabai sekėsi. Nepakenčiu per petį žiūrovų.
Nežinau, ko man nesimiega, darbe ištisai būdavau apsnūdusi, nei vaistai neveikia, įdomiai čia.
Nu va, pasigyriau, kokia aš darbininkė
Meri,gyvenu ant vaistų.Psichiatras,kai išrašė,dabar šeimos gydytoja tik papildo.Ketipinoras,sako prie jo nepriprantma.Bet nerizikuoju,negerti,išmiegu,paiilsiu.Ir nuo depresijos geriu po pusę tabletės,nors tikiu,kad man jų nereikia.Bet nuotaikai pakelti kodėl ne?Aš kai nuėjau pasakiau savo ligą ir išrašė,nors tikiu gyvenčiau ir be jų?
Jėzau aukštelnikas Mergai, ar pablūdote su tais vaistais ? Dėl Meri, tai kur gi ji vargšelė išsikraus, darbas sėdimas. Bet Ingrida - tu gi visada ant kojų ???? Kiek rašo visokie daktarai , atseit saulė ir buvimas lauke sutvarko visas depresijas nemigas. Matyt, jūsų atvejai užleisti...
Man tai užtenka pagalvę pamatyti ir jau lūžtu. Vakare net bijau prigulus teliką pažiūrėti, seku akimis ekraną, o iš tiesų nepajuntu, kaip jau miegu.
Man tai užtenka pagalvę pamatyti ir jau lūžtu. Vakare net bijau prigulus teliką pažiūrėti, seku akimis ekraną, o iš tiesų nepajuntu, kaip jau miegu.