Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

o visi žiniu portalai jau stengiasi pasidaryti mokami verysad.gif
Atsakyti
https://i.pinimg.com...d25c07c09d4.jpg
Labas rytas.
Nežinau kavutė ar matysis,per greitą atsakymą?
Liniukai,net neabejoju tavo MB darbu,kad prigamino inkilų.Džiaugiamės Jūsų dovana.
Atsakyti
Matosi paspaudus ant nuorodos mirksiukas.gif
Atsakyti
Siaučia priešgaisrinė, tai darbininkas šiandien bandė sutvarkyti visokių šiukšlių himalajus aplink saugyklą. Nors praeitą savaitę išvežėme plastikus perdirbimui cielas dvi traktorines priekabas. Ir dar priekaba bus.
Naujai įsigytame sklype yra toks apgriuvęs rūsys. MB sakė, pastumk su traktoriaus kaušu ir sulygink. Pastūmė...Joma jooo...Taigi ten praktiškai slėptuvė nuo bombų, suvirinta iš geležies. Bet jei jau siena išgriauta, nelabai pasislėpsi. Tiek to, palauksime naujo ministro ir naujų nurodymų.
Atsakyti
aha priešgaisrines dirba smile.gif mus įmonę turi ateit balandi tikrinti, tai aišku šefas laukia paskutinio tik kita savaitę atvažiuoja firma privalomus mokymus atlikti ant karštųjų smile.gif
Atsakyti
https://i.pinimg.com...6d3372678b7.jpg


Labas rytas.
Kaip ramu gyventi.Kiek primokėta priešgaisrinei.O dar jų būstinė šalia buvo.Nepasislėpsi.
Važiuosime briketų,rodosi pritrūksime.3 tonas sudeginome,žinosime kiek pirkti kitiems metmas.Sezonui panašiai 4 tonų reikia.Labai gerai kubilą sušildyti,gerą kaitrą duoda,nepilnas maišas sueina.Pabandėme,patiko.
Atsakyti
Po pietų darbe revizija ir perdavimas, gal D. duos, paskutinė. Vežu du pareiškimus, vieną atostogų, kitą išėjimo į pensiją.
Kažkaip nesitikėjau, kad viskas gausis lengvai ir sklandžiai, nieks net nekalbino pasilikti, gal taip ir geriau, be jokių ten sąžinės graužimų ir lia lia... Tik pasakė atvežti prašymus ir tiek. Pagaliau bus laisvė papūgoms, kaip seniau sakydavom.
Atsakyti
https://i.pinimg.com...e1592b77a21.jpg

Labas rytas.
Meri,labai geros naujienos.Būsi sau ponia.Man dar 4 metai.
Atsakyti
Labas rytas. Merii, džiaugiuosi, kad tapsi laisva. Aš net valdiškoje įstaigoje turėjau nepatogumų su gaisrine - laiptinėje prižiūrėjau nemažą kinrožę. Kiekvieną kartą, kai turėjo ateiti gaisrininkai tikrinti, prašydavau kelių bendradarbių, kad atitemptų augalą į tokią vietą, kur netrukdė gaisrininkams. Šiandien einu į teatrą, vakar susitvarkiau antakius, pasidažiau plaukus ir nusikirpau, šių paslaugų kainos oi, kaip auga, bet ir jiems išgyventi reikia, vien kiek mokesčių moka.
Atsakyti
Meri , tikrai laisvė papūgoms. Nors nervai pailsės ir kojelės.
Turi siuvimo mašiną , kam kokį rūbelį pataisysi, užuolaidas apsiūsi. Bus taupyklėn vienas kitas euriukas.
Atsakyti
https://i.pinimg.com...eb360a382ca.jpg

Labas rytas.
Na kodėl neleidžia Į TEMĄ NORMALIAI?
Atsakyti
https://i.pinimg.com...d3aefe32406.jpg


Labas rytas.
Vakar buvome vynininkų susitikime.Labai puikiai pabendravome.Išragavome krūvą vynų.
Atsakyti