Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Lyžuka, pas mane atskirais stiebais nujuodę. Labai gerai yra nugenėti iki žemės. Patręši ir atauga labai stiprios šakos.
Man irgi saulės trūksta. Bando išlįsti minutei ir vėl lietus.
Mūsų gatvės taip ilgai neišasfaltuoja, jau dvi vasaras praleido. Mol, vėl kažkam kitam pinigų prireikė. Tokios duobės išmaltos, net baisu važiuoti. Greideris gal kartą metuose užsuka, tai kiek sūnus su kaušu prabraukia, tiek pasilygina.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Mūsų keliukas irgi bože bože,pravažiuoti. bigsmile.gif Gerai,kaimynė seniūnės pavaduotoja,tai vis patvarko keliuką,jai pačiai į darbą važinėti. ax.gif
Atsakyti
IK ką patartum dabar eiliniam gėlininkui smile.gif nuo tripsų, nes pernai taip ir neparode viso grožiu Aliaska žiedus užpuole tripsai , bent aš taip galvoju, buvo daug besiskleidžiandčių pumpurų kurie ir neišsiskleide, ruoduodavo ir nunykdavo, ar cia tas pats mavrikas tiktu tik?
Atsakyti
Lyžuka, tas Mavrikas vos vos stipresnis už švęstą vandenį. Jei ant pačio tripso užpūsi, nusigaluos. O jei jie pumpuruose, tai tiek ir naudos.
Visiems besislapstantiems, čiulpiantiems sultis vienintelis botagas yra neonikotinoidai ar kokie stipresni sisteminiai insekticidai. Geriausias būtų Actara ( kiek silpnesnis yra Agita, jos anksčiau būdavo ŽS , skirta musėms naikinti, bet lyg tai žadėjo jos registraciją naikinti) Gal pas ūkininkus gausi Mospilan. Jei nieko nerasi, paskambink man, negi gerą žmogų bėdoje paliksi.
Atsakyti
Actara nuo visų kenkėjų geriausia.
Šiandien vaikiai buvo kioskan supuolę, ne kažką pavogė, po visko alia nusipirkau išvogtas prekes, bet vistiek patyriau stresą. Nesikreipiau į policiją, nes tie nupasakojimai ir atpažinimai man dar didesnis stresas ir sveikata brangiau. Nu bet kokie jie paturbinti, matytumėt, kaip jie veikia. Gerai, kad buvau redbulius kitaip sudėjus, matyt, jau buvo pro langus nusižiūrėję, ot, maži padliūgos. Ką rado, tą griebė. Palyginus, nedideli nuostoliai mano kišenei. Ne veltui juodus katinus sapnavau. Na paklius jie man, šį kartą nespėjau, mat pasiruošę buvo ir aš apsigavau, nes ne valkatėlės, šįkart normaliai apsirengę, maniau, kad atėjo nuolatinių autobusui pirktis. Kad jiems dantys išpūtų tomato.gif mažiems neužaugoms ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotraukaLabas rytas.
Atsakyti
Meri, tu jiems į dantis pipirinių dujų. Gal kitą kartą neitų.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labukas 4u.gif
oj, Iš Kaimuko, pralinksminai, negalima nykštukų skriausti, kad ir kokie jie negeriečiai būtų. Jiems čia ekstrymas, geras nuotykis, pramoga seną pardavėją išgązdinti. Kol kiti prie kompų sėdi, saujelė žulikauja biggrin.gif Gauna juk tėvai vaiko pinigų, galėtų saldumynų nupirkt, bet kas žino, kur juos panaudoja, o gal ir vaikai netyčiukai jiems nerūpi, savimi užsiėmę. Būna, mažas vaikas prašo gerti, o mamytė, ša, nėra pinigų, ir sau rūkyti perka. Visko prisižiūriu.
Negaliu priprasti ir jau nepriprasiu nei prie prašančių bomžų, nei girtuoklių, nei ax.gif
Yra kaip yra ir taip ilgai gerai gyvenau ir nevertinau ką turiu.
Atsakyti
Aciu IK, wub.gif , vis dar turiu ir aišku naudoju tavo signum , nenoriu per daug ikyreti, viena rožininke FB dave kontaktus kazkokio "frukto" kur pardavineja mazas pakuotes ant 10 l vandens actara su candit ir kita mospilan ir signum, dar neskambinau bet tikiuosi iš jo nusipirkt mirksiukas.gif

dar pasitikslinsiu ar reiktu purkšti nuo tripsu profilaktiškai ar tik kai pasimato pirmi pumpuru nykimo pozymiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 26 vasario 2024 - 07:45