Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 03 16, 22:39)
Žiūriu, ne man vienai nuo naujų batų ašaros bėga. biggrin.gif

ne tik ašaros,kartą naujus žieminius nusiavus buvo kraujo pilnas kailis,antrą kartą taip ir neišėjau su jais,o pirkti pas spekuliantę turguj,rubliais pusantro šimto mokėjo,kailis tikras,odiniai,o gražūs kokie,gavau kaip dovaną gimtadieniui,nes mūsų šeimai jie buvo laaabai brangūs

durniausia,kad jokie kauliukai neišsikraipę,jokių nuospaudų,trūkimų neturiu,keltis normali,pėda normali,neplati,jau ir nesiaura,bet nepataikau ir gana,aš plonaskūrė,trina net tapkės jei kiek kietesni apsiuvai,ar kulną dengia,jokių šniūrelių,gumelių,košmaras
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2017 03 16, 20:49)
http://lt.lt.allcons...dorai-goldkrone
įdėtos sėkliukės mažam plastiko pakelyje,parašyta l.saldūs,geltoni,maži  biggrin.gif ,Para išsižadėjo,bus tavieji  mirksiukas.gif

Tada Paros. Man gaila maišeliams biggrin.gif , mano popiergaliuose priklijuoti ir spausdintom raidėm parašyta. Aš tokių kaip rašai neauginus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 03 16, 23:08)
Tada Paros. Man gaila maišeliams biggrin.gif , mano popiergaliuose priklijuoti ir spausdintom raidėm parašyta. Aš tokių kaip rašai neauginus. biggrin.gif

tai,kad ji atsižegnojo biggrin.gif ,čia tuose mažučiuose pakiukuose kur kraštas užsispaudžia,o raštas judviejų panašus,neskiriu
man šitie geltoni ir tavo žaliukai buvo skaniausi,tiesiog įlendi į šiltnamį ir kemši,bėda tik tame,kad šiltnamis mažiukas,o viena jame vos kelias minutes gaunu pastovėt,tuoj sulenda kaip skėriai visi ,,kaimynai,, biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2017 03 16, 17:57)

durniausia,kad jokie kauliukai neišsikraipę,jokių nuospaudų,trūkimų neturiu,keltis normali,pėda normali,neplati,jau ir nesiaura,bet nepataikau ir gana,aš plonaskūrė,trina net tapkės jei kiek kietesni apsiuvai,ar kulną dengia,jokių šniūrelių,gumelių,košmaras

VA va,mano irgi plona skura,uz tai ir nutrina..Nors as ir kauliuka turiu..bet per ji tik i kai kuriuos batus neikisu kojos,o trina tai kulna pagrinde...
As naujus batus deduosi ir apsiklijuoju visus galus,kiek imanoma biggrin.gif Dar butinai nesuosi jau pranesiotus,nebetrinancius,kad jei kas persiauti mirksiukas.gif

Sakau,isbandyk Geox.Bent jau man tai vienintele firma,kuriuos uzsidedu ir galiu drasiai eit(bet vistiek pleistru kalna turiu rankinuky biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 03 17, 00:17)
Sakau,isbandyk Geox

geox basutes turiu bet smagiausiom nepavadinčiau,išslysta pėda nors kulnas visai žemas,gal trys cm ,vaikiui irgi pirkom,to pėda nesveiko siaurumo ir ilgio,kaip slidė,tai tiesiog nepaneša sunkių batų,skauda kaulus,tiko geox ir vieni Nike ,kainos aišku nedžiugina,bet ką daryt,o suvaro per pora mėn. plius pėda dar auga,baisu

reikės pradėt basučių ieškot,užtruksiu kol rasiu,nes būna visų dydžių išskyrus ieškomų biggrin.gif

mes čia dažniausiai avalynę perkam,lengvi,patogūs,būna ir kainos pusė bėdos http://www.schuhcent...ers-schuhe.html
Atsakyti
Na reiks kada užmesti akį į tą geox kas ten per stebuklas mirksiukas.gif
Atsakyti
aš tokius http://www.schuhcent...0290000148.html nuo rudens pradžios iki šiol nešioju,niekur netrynė,lengvi,pėdų neskauda,labai patogūs,nekaista pėdos,neprakaituoja,aišku ne kablai,bet į restoranus nevaikštau,o į darbą ar parduotuvę labai gerai,ypač prie kelnių,nes ir sijono neturiu ax.gif
Atsakyti
As dabar tokius nesenai pirkau-i darba man gerai mirksiukas.gif Minksti,lenvi,greit apsimauna biggrin.gif KAip nekeista,bet nenutryne niekur biggrin.gif
http://www.tkmaxx.co...s/invt/25216296

O su dydziais tai joooo biggrin.gif Va tam paciam TKMaxxe buna labai geros kainos,bet nebuna dydziu biggrin.gif Nesenai uzveze Ted Bakerio bateliu(ner labai patogus,bet siaip myliu sita firma biggrin.gif )ir ka,38 dydis didziausias ax.gif O mano koja-nesiojamiausia-39 ax.gif Dar bandziau igrust koja,bet be sansu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 03 17, 02:15)
As dabar tokius nesenai pirkau

O mano koja-nesiojamiausia-39 ax.gif Dar bandziau igrust koja,bet be sansu biggrin.gif

matyt,kad smagūs,aš tik į panašius ir pasižiūriu,nes jokių odinių kietų negaliu nešiot,man atradimas tokie sportiniai,vaizdas gal ne ,,damskas,, ,bet kai aš tokia dama,tai man dzin,išeiginius turiu kažkur spintoj,bet du metus nebuvau ištraukus,vis progų nėra biggrin.gif ,kada kablus nešiojau,tai aplamai reikia istorijos vadovėliuose ieškot,nepomniu

mano 41 ,irgi nešiojamiausia,nes būtent tokios ir nėra,dukra 39 nešioja,pasirinkimas didelis,lengvai randa,o va kitos slidė 42-43,tai irgi vargsta,nes jei be kulno,tai snieglentės,jei su kulnu,tai nepaeina,kojas skauda

bet vaikio 45-46 ir panašu,kad sekantys bus dydžiu didesni,o pats aukštas ir kūdas,jau pradeda stresuot dėl išvaizdos,gerai,kad klasėj yra kūdesnių ir pėdos didelės,ne taip išsiskiria,būtų kompleksų rinkinys
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 03 16, 20:08)

Laba,

Goldkrone turiu. Tik jau nipomniu ar jie kasas turi. blink.gif ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas
ko cia pomidoru issizadat abi biggrin.gif
Atsakyti