Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

o va kai nesusiduri atrodo tas šiuolaikinis jaunimas toks išauklėtas, mandagus.... mirksiukas.gif unsure.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Meri, o kiek tau iki pensijos ?
Gal geriau pasaugok savo nervus ir eik į kokį prekybcentrį kasininke. Ten nors apsauga yra.

Jetau, kaip nusibodo tą buhalteriją krapštinėti. Gal šiandien priduosiu registrus . Ko tai visai akys nusilpo. nebeįžlibinu kompo ekrane tų smulkių skaičiukų.
Turiu gavusi kuponą dovanų iš akinių salono, reikės eiti ir nusipirkti naujus. Tik laukiu atšilimo. Slidu visur , o galiu po operacijos įsimauti tik į tokius kelis gan slidžius batus. O mano gerieji ilgaauliai netinka, per keltį koja netelpa dabar. Turėtų prasidėti žiemos išpardavimai, reikės naujus Riekerius nugriebti.
Man patogiausia su kedais, bet jie per šalti per tokį sniegą, greitai peršlampa.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2024 01 18, 09:06)
o va kai nesusiduri atrodo tas šiuolaikinis jaunimas toks išauklėtas, mandagus.... mirksiukas.gif  unsure.gif

Koks ten jaunimas, vaikigalių banda nuo šešių iki keturiolikos metų, tas vyriausias labai aršus, eina penkiese ir daugiau, dar pas mane nebuvo, bet vasarą tas dičkis pas mane buvo, bandė pavogti cigarečių, tik pagrasinus pipirinių dujų balionėliu, atsitraukė. Tą dieną, net du jo išpuolius turėjau.

QUOTE(Iš Kaimo @ 2024 01 18, 10:57)
Meri, o kiek tau iki pensijos ?
Gal geriau pasaugok savo nervus ir eik į kokį prekybcentrį kasininke. Ten nors apsauga yra.

Iki keturiolikos vaikigaliai nepakaltinami.
Pensija gegužę, dar negreit.
Na aš po revizijos. Taip tie du blokai cigarečių ir neatsirado, priedo, senė apkoliojo revizorę, lyg ta būtų juos pavogusi. Nu vienžo, darbe vieni nervai. Per visą karjerą tokių nuostolių nebuvo, kiek tų porininkių buvo. Nesakau, kad ji vogė, gal kiti vogė, ji nesužiūrėjo, taip būtų realiausia, nes kam jai vogti, nėra jokios logikos. Kaip įprastai, trūko nemažai energetijių gėrimų, tuos tai pastoviai vagia, ypač redbulius, nes jie brangiausi.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2024 01 21, 11:00)
nes kam jai vogti, nėra jokios logikos. Kaip įprastai, trūko nemažai energetijių gėrimų, tuos tai pastoviai vagia, ypač redbulius, nes jie brangiausi.

na Merri jei abi dengiat per puse nuostolius tai jai nusipirkt puse kainos "apsimokėtų" va tau ir būtų paaiškinimas, toks teorinis mirksiukas.gif

šuo mano susirgo babezioze verysad.gif, niekas nebučiau patikejus kad žiema gali, o pasirodo tas erkes ikandimo nuodų inkubacinis periodas gali butu keli men verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 22 sausio 2024 - 08:07
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Lyžuka,tai dabar antibiotikų kursas?Kaip pastebėjote?
dukra ir žiemą,atveždama pas mus suduoda tabletę nuo erkių.Sakau,na kur tau žiem.Ne,nerizikuosime. ax.gif
Atsakyti
taip antibiotiku ir 2 k nuo erkiu, pirma jau suleido iš kart , antra po dvieju savaičiu, dar nuo 3 dienos antibiotiku kazkokius leidžia kas antra diena papildomai smile.gif, neuzsirašiau kokiu ir taip galva plyšta pusiau, naktimis keldavausi, nosį vilgiau šaltu vandeniu, tai užkloju, tai atkloju, kaip jis vargšas kratesi nuo temperaturos...o pamačiau labai paprastai, ryte dar i lauka išleidau lygt kaip visad, ede gerai, po pietu grižtu, guli paslikas, keliasi užpakalines kojos velkasi, svyruoja, galvojau gal koks paralyžius, vet paėmė krauja ir rado tuos sukelejus, plius šlapimas i antra diena jau rudas, liežuvis balšvas...vis foresto antkakli dedavau, bet sako jau treti matai matyt priprato organizmas ir nesuveike
Atsakyti
Ojei, Lyžuka, na tikrai vidury žiemos tokia liga. Buvo ir mūsų vilkšunis ja susirgęs, bet kažką suleido veterinorė, sakė arba-arba. Pasveiko, jaunas buvo, gal kokių 2 metų.
Bet tai tas dirželis vienam sezonui, tai gal pasigavo jau besibaigiant veikimui.
Atsakyti
oi, Lyžukiuk, sveikatos šuniukui 4u.gif
Aš vakar katei kaltūnus iš po papilvės tvarkiau, nesiduoda toj vietoj šukuojama, tai visas rankas apdraskė, apkandžiojo. Stipri katė, vos išlaikau. Neradau žirklučių nagams, kažkur nukišus. Nabagė prisikentėjo, na, bet reikia, nėra ką daryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 22 sausio 2024 - 20:50