Šalčiai artėja, o pas mane sniego - mizeris.
Šiek tiek pridengiau rožes, bet dangalų neužtenka.
Labas rytas.
Bus kaip bus.
Nu taip netikėtai važiavom į Rokiškį. Buvom Rokiškio dvare, Salų dvare. Piešėm šokoladu, sūrio degustacija, dvarų apžiūrėjimas, neįtikėtina drožinių ekspozicija. Nu labai fainai, tik kelionė ilga. Bet kai veža ir dar viskas veltui, tai labai liuks
Labas rytas.
Į mano mb gimtinę Liniukai važiavote.nU ne gimtinė,bet vaikystė,jaunystė.Gimtinė-Tomskas.
Pas mus -22.Šalta name ryte. Vakar vakare bent vandenį išleidome kubile vėlai.Manau klientams patiko,tokiu oru.
Visą dieną laikėsi -22 -23. Žiauriai šalta. Todėl iš namų kojos nekeliu.
Eglutę nupuošiau, pilna visur spyglių. Kiek radau sušlaviau, dabar Ksiomė cypaudama važinėjasi
Eglutę nupuošiau, pilna visur spyglių. Kiek radau sušlaviau, dabar Ksiomė cypaudama važinėjasi
Labas rytas.
Labas rytas.
Sveikos nesušalot?
aš tai ne bet kaip kuras eina , o ir šiaip lyg namas apšildytas bet nustoji kurent ir krenta temp greit , ant roziu prieš šalčius lyg tyčia sniego užmečiau kie radau, nu pas mus buvo jo nemažai, pavasaris parodyS ar užeko , ŠIANDIEN JAU TIK -9 GAL PAGALAIAU baigsis šitie sibiriniai šalciai
aš tai ne bet kaip kuras eina , o ir šiaip lyg namas apšildytas bet nustoji kurent ir krenta temp greit , ant roziu prieš šalčius lyg tyčia sniego užmečiau kie radau, nu pas mus buvo jo nemažai, pavasaris parodyS ar užeko , ŠIANDIEN JAU TIK -9 GAL PAGALAIAU baigsis šitie sibiriniai šalciai
Nebe sakyk Lyžuka apie šalčius.Mūms vakar namuko vanduo ,vamzdis kur nueina į namuką,užšąlęs buvo.Klientai skambina ryte ,aš dar lovoje,neturime vandens.Su mb tokiame šaltyje ardėme vamzdį,užteko su drėle prgarežti šiek tiek.Bet ardymo kiek buvo.
Šiandien ankščiausiai atsikėliau,jau per nervus trenkia,kol kas tylu,mačiau jau atsikėlę svečiai.Kaip trenkia per nervus tokie šalčiai.
Tai gerai protingi svečiai atsisakė kubilo tokiu oru.Šiandien jau kitiems reikės kubilo,bent oras jau normalus žada būti.
Šiandien ankščiausiai atsikėliau,jau per nervus trenkia,kol kas tylu,mačiau jau atsikėlę svečiai.Kaip trenkia per nervus tokie šalčiai.
Tai gerai protingi svečiai atsisakė kubilo tokiu oru.Šiandien jau kitiems reikės kubilo,bent oras jau normalus žada būti.
tai va tie šalčiai kaip sakoma parodo visas silpnasias vietas, o dar kiek žmonems mašinu neužsivede, vakar darbo vairuotojas sako pilnos pakeles autostradoje paliktu mašinu
QUOTE(Lyžuka @ 2024 01 09, 09:46)
tai va tie šalčiai kaip sakoma parodo visas silpnasias vietas, o dar kiek žmonems mašinu neužsivede, vakar darbo vairuotojas sako pilnos pakeles autostradoje paliktu mašinu
Tai klientai kažkur važiavo,paskambino,kad padėtume užkurti mašiną.Gerai,mūsų kūrėsi. Jaučiu mieste kiek buvo nesikūrenčių.Pilnas fb ,siūlymai pdėti užkurti mašinas.
Mes savo mašinas susivarydavome nakčiai į garažą ir į sandėlį. Bet dukros prie namų nakvojo, sakė, gerai užsikūrė.