QUOTE(Lyžuka @ 2023 12 18, 08:46)
sveikos,
matau visos apsipirkinejate

aš irgi šį bei ta pirkau, nugarines

bet reiks dar papildyti, nes pasirodo sveciu padauges

, vyno pirkau ta dideli tetrapaką kur 3 l
Nuvylei mane. Vyną tetrapakais ????? Čia marinavimui mėsos šitiek ? Nes jei gėrimui, tai kaip priderinti prie karštų patiekalų

O ir skonio gal šiaip sau ?
Mb šiandien dar suprieskoniuotą ančiuką nupirko, bus dar dideliausias naminis broileris. Bet ką su tuo ančiuku daryti, tai nesugalvoju. Šiaip jį dera kepti tarp kokių kruopų, bet gi dar orkaitėje keps ir višta, tai teks į atskiras rankoves sudėti.
Gal turite minčių, kaip jį pagaminti, kad tiek taukų nepaleistų ? Gal pripjaustyti daug pastarnokų, jie gerai taukus sugeria?
Žodžiu, būčiau nupirkusi nugarinės, kokių zrazų su baravykais prisukusi. Ai, čia vyro giminė renkasi, jei kas, jį apkaltinsiu dėl valgiaraščio.