Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Meri, o ko tu atsisakai gerų pasiūlymų ? Juk turi sertifikatus, galėtum iš namų dirbti. Gal į darbą kokį kartą per savaitę nuvažiuoti. O inžinierių , projektuotojų žiauriai trūksta.
Kita vertus, juk turi parašo teisę dėti ant kitų projektų. Dabar yra daug jaunimo, pramokę projektuoti, tik dažnai ne viską gali. Mano brolvaikis galvoja, gal savo įmonėlę atsidaryti, bet va būtent jis neturi lietuviško diplomo, tik anglišką. Ir jam daug kur duris užtrenkia. O galėtų tokiam žmogui kaip tu mokėti. Tau tik patikrinti projektuką tereikėtų.

Kuopiu namus. Šiukšliadėžė pildosi.
Atsakyti
Kad panašiai kaip Merii ir aš kaip aptingus, o dar tas covidas išmokino biggrin.gif iš namu dirbti, neįsivaizduoju jau kaip pilna darbo dieną reikėtu kazkur išdirbti mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Gripinis oras tikrai,nesinori tarp žmonių blaškytis,bet į parduotuves reikia. ax.gif
Atsakyti
oj, jau ne ne ne, jokių naujų galvos skausmų, jokių naujų darbų, tik ramybė, užleiskim jauniems darbo vietas, lai kedenasi savo smegenines biggrin.gif Aš net vairuotojų teisių nepratęsinėju, kam man jos, mašinos pirkti ne planuoju, nors vairuoti nebijau kad ir dabar, bet tyngiu apsikrauti problemomis. Dabar vyras apipirkinėja maistą, aš retai į pardę einu, nebent į tą, kur šalia kioskės ir tai perku tik sau per pertrauką ko pagraušti ax.gif
Einu silkės užmakliuosiu, vyras geros nupirko, bais uzsimaniau nestuke.gif
Atsakyti
O man žiemą žiauriai veiklos trūksta. Tiesiog kažkas kunkuliuoja viduje. Tai nors namus kuopiu.
Kai studijavau, buvo viena kursiokė nepasėda. Kai ją užknisdavo sėdėjimas prie mokslų, eidavo laiptais aukštyn žemyn palakstyti.
Popiet pasiėmiau berną ir nuvažiavome į naują Maksę apsipirkti Kalėdoms. Na, kad būtų kas vežimą stumia, maišus suneša ir man nervus gadina.
Tai kaip viską dvejų dienų baliui ir susipirkome. Ir dar pusei žiemos
Paprastai tokių užpirkimų metu imu kelis pokus miltų, ryžių, grikių, kitų kruopų, visokių prieskonių, buitinių prekių, padažų, gazuoto vandens pusę mašinos.
Tada bent turiu iš ko gaminti. Daržovių , grybų , uogų yra namie, tai bet kada sriubą iš kirvio galima virti , kokį desertuką sumeistrauti.
Atsakyti
Mes irgi ryt apsipirksim, kažko daug neplanuoju, nemažai savam šaldikly rasiu.
Šiemet ir aš trinuos namuose, spintos, spintelės perkraustytos, išvalytos. Būtų darbo su malkomis, bet maniškis užsiėmęs savais darbais, o man reik traktoristo biggrin.gif . Nu gal po naujų, reik malkinę malkų pripjaut, sukapot ir sukraut biggrin.gif
Atsakyti
Liniukai, gal nuomojatės malkų kapoklę ? Man reikia tokios, kad malkas nuo 70 cm imtų.
Atsakyti
IK, ne. Man patinka su kirviu pasišvaistyti biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2023 12 14, 23:47)
IK, ne. Man patinka su kirviu pasišvaistyti biggrin.gif


Tau ? Tu čia rimtai ? Gal praeitame gyvenime buvai budeliu? Arba vikingu .
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2023 12 15, 12:01)
Tau ? Tu čia rimtai ? Gal praeitame gyvenime buvai budeliu? Arba vikingu .

Žinan, kiek paukščių galvų, ir ne tik krito nuo mano rankos, tai gal budelis biggrin.gif
Šiaip, man ir pjaustyt su elektriniu pjūklu patinka, vis mankšta smile.gif
Buvom apsipirkt, žmonių daug ir ne didmiesty. Nusipirkau kiaulės kumpio, pasidarysim dešrų, per dūmą perleisim, bus liuks.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti