Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Frau, ar ne medovaja kaplia?

Sveikos 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2017 03 15, 21:12)
pomidorienės gelbėkit  ax.gif ,kaip vadinasi geltoni maži pomidoriukai,kekės ilgos,pilnos,vaisiai saldūs,derėjo ilgiausiai iš visų sodintų,paskutines kekes iki naujų išlaikiau,sunoko virtuvėj jau,neatranku sėklų,nes pavadinimo neprisimenu,sėklos Paros arba Atės atsiūstos,tik dabar apsižiūrėjau,kad nepasėti tokie

pardon,radau  ax.gif  biggrin.gif

o va aladino lempos neturiu  unsure.gif  cray.gif

Geltoni, maži bus Ate pomidorai.
Aladino lempų neturiu, man gerai ir ledai tongue.gif Pasakų prisiskaitei, ania? hihihi.gif nail.gif Bet rusai išradingi su tais pomidorų pavadinimais.

Labukas, pleputės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 16 kovo 2017 - 16:01
Šiandien sėsiu pomidorų pagrindinę masę šiltnamiui antram.
Pavargau, užsakymų šiandien blink.gif nė į miestą nevažiavau. Vakar radau labai simpatiškus Rieker aulinukus demisezoninius, kaina gal 60 , na bet kam man antri. unsure.gif Apsižiūrėjau neblogus batukus, jei neišpirks.
Kaž-in kaip atrodytų, jeigu nešiočiau a la kedukus prie suknelės. Tokius pastorintu padu. g.gif Galvotų, kad bobai kukū ? smile.gif
Atsakyti
Labukas

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 03 16, 13:10)
Pavargau, užsakymų šiandien  blink.gif  nė į miestą nevažiavau. Vakar radau labai simpatiškus Rieker aulinukus demisezoninius, kaina gal 60 , na bet kam man antri. unsure.gif Apsižiūrėjau neblogus batukus, jei neišpirks.
Kaž-in kaip atrodytų, jeigu nešiočiau  a la kedukus prie suknelės. Tokius pastorintu padu. g.gif Galvotų, kad bobai kukū ? smile.gif

Na tai kad mada dabar kedai prie sukneliu mirksiukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

O as jau basankes galvoju nusikelt nuo palepes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 03 16, 16:10)
Pavargau, užsakymų šiandien  blink.gif  nė į miestą nevažiavau. Vakar radau labai simpatiškus Rieker aulinukus demisezoninius, kaina gal 60 , na bet kam man antri. unsure.gif Apsižiūrėjau neblogus batukus, jei neišpirks.
Kaž-in kaip atrodytų, jeigu nešiočiau  a la kedukus prie suknelės. Tokius pastorintu padu. g.gif Galvotų, kad bobai kukū ? smile.gif

Aš irgi galvojau dar vienus aulinukus pirktis bet tikrai kam man jie biggrin.gif, jei tuoj bateliu reiks, o rudeni gal jau fasonai bus kiti tongue.gif, o kedukus dabar nešioja čia būtum laaabai madinga tokiu stiliumi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 16 kovo 2017 - 16:19
QUOTE(Para @ 2017 03 16, 18:00)
Pasakų prisiskaitei, ania?

toks parašytas buvo pavadinimas,o pomidorai labai skanūs ir derlingi,sėklų tikrai liko,bet kur nukišau niekas nežino
kažkur saugiai pasidėjau krapus,agurkų pora pakiukų ir pomidorų kažkiek,išverčiau kur tik sugalvojau ir baba,nėra
rasiu kai bus šaukštai po pietų

įtariu bronchitą turiu,nuo vaikystės taip nekosėjus doh.gif

pašiltintus batus turiu dvejus,šią ,,žiemą,, su abejais buvau po kartą išėjus iš namų,net nesupurvinau,vėl prikimšiu popieriaus ir į spintą...,visą ,,žiemą,, paprasčiausių batelių užteko,tuoj basučių reikės,tai į batus net akių nesuku,tokiem oram turimų dar dešimtmečiui užteks biggrin.gif
va basučių,tai noriu patogių,smagias turiu,bet dvi vasaras atnešiojau,reikia atsinaujint,kas yra didelė problema,atrodo nusiperku geras,o kartą pereinu miestą ir numetu,tai trina,tai smunka,tai veržia...
Atsakyti
Oi,kaip as sunkiai batus renkuosi...Man apsoliuciai visi batai bateliai basankes nutrina..Bet paskui batas prisitaiko ir kojos ir gerai buna mirksiukas.gif
Dar galiu parekomenduot Geox firma.Brangoki,bet idealus mirksiukas.gif VA sitie maziausiai nutrina mirksiukas.gif Ir labai patogus mirksiukas.gif Net ant kulno batai labai patogus,kaip basa jautiesi mirksiukas.gif Turiu ir sezoninius ir basankes,ir batelius mirksiukas.gif

Zieminius batus-su kailiu-buvau 2x sia ziema uzsidejus mirksiukas.gif Bet demisezoninius labai nesiojau mirksiukas.gif Kojom man salta buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2017 03 15, 22:12)
pomidorienės gelbėkit  ax.gif ,kaip vadinasi geltoni maži pomidoriukai,kekės ilgos,pilnos,vaisiai saldūs,derėjo ilgiausiai iš visų sodintų,paskutines kekes iki naujų išlaikiau,sunoko virtuvėj jau,neatranku sėklų,nes pavadinimo neprisimenu,sėklos Paros arba Atės atsiūstos,tik dabar apsižiūrėjau,kad nepasėti tokie

pardon,radau  ax.gif  biggrin.gif

o va aladino lempos neturiu  unsure.gif  cray.gif

Tai jei radai, kaip vadinas?
Atsakyti
Liuks. Tada perkuosi kedukus.
Man irgi žiauriai nutrina. Pernai vasarinius plonus odinius batelius buvau nusipirkusi. Kaip tik pirmas rimtas išėjimas buvo į laidotuves. Gal trys kilometrai žvyrkeliu procesijoje per 30 laipsnių karštį. blink.gif Netekau pusės pirštų skūros. Paskui prasinešiojo ir nebuvo smagesnių. Bet į vasaros pabaigą suplyšo. Reikės tokius pačius pirktis, jei rasiu.
Žiūriu, ne man vienai nuo naujų batų ašaros bėga. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 03 16, 22:22)
Tai jei radai, kaip vadinas?

http://lt.lt.allcons...dorai-goldkrone
įdėtos sėkliukės mažam plastiko pakelyje,parašyta l.saldūs,geltoni,maži biggrin.gif ,Para išsižadėjo,bus tavieji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 03 16, 20:39)
Liuks. Tada perkuosi kedukus.
Man irgi žiauriai nutrina. Pernai vasarinius plonus odinius batelius buvau nusipirkusi. Kaip tik pirmas rimtas išėjimas buvo į laidotuves. Gal trys kilometrai žvyrkeliu procesijoje per 30 laipsnių karštį. blink.gif Netekau pusės pirštų skūros. Paskui prasinešiojo ir nebuvo smagesnių. Bet į vasaros pabaigą suplyšo. Reikės tokius pačius pirktis, jei rasiu.
Žiūriu, ne man vienai nuo naujų batų ašaros bėga. biggrin.gif

Tai čia ne batai kalti, kad durni organizatoriai
Atsakyti