Meri,o būna gerų dienų?Pas Tave vis blogai tik?O būna darbo dienų gerų?
Lyžuka,dabar pagalvojau gi Tu irgi lankaisi sodybiečiuose,nenori atlėkti sekmadienį iki manęs?Sapniuką tikiuosi pamatyti?
Jau vien tik ėjimas į darbą yra BLOGIS, niekada nežinai kas kaip replikuos, mes ne automatai ir ne monekenės su dirbtinom šypsenom, mums ir skauda ir psichologiškai apkrautos ir t.t., kabinėjasi kas ne tyngi. Aplamai, su žmonėmis ir pinigais dirbti O ir šalta, dvylika valandu dešimties laipsnių temperatūroje, nieko tas pečiukas ne prišildo, atidaro dusris ir visą šilumą ištraukia. Juk nesedėsi su paltu, nepatogu prekes paduoti, ai...
Čia aš keikiu valdžią, kad pensijinį amžių pailgino ir žada dar toliau nukelti.
Va ir aš supiktybėjau, nieko keisto
Čia aš keikiu valdžią, kad pensijinį amžių pailgino ir žada dar toliau nukelti.
Va ir aš supiktybėjau, nieko keisto
Meri, yra tokių gerų rusiškų keiksmažodžių. O ir lietuviškai pati ant pikčiurnų išsikrauk. Na, pasiskus , ir ką ? Labai daug norinčių į tavo vietą ?
Niekaip negaliu rankų atsišildyti. Labai skubėjome su užsakymais, trūko žmonių, pati vyniojau pekinus. Be pirštinių, nes su jomis plėvelės nesugraibyčiau. O dabar dar ir užkimau.
Niekaip negaliu rankų atsišildyti. Labai skubėjome su užsakymais, trūko žmonių, pati vyniojau pekinus. Be pirštinių, nes su jomis plėvelės nesugraibyčiau. O dabar dar ir užkimau.
Labas rytas.
IK-imk
Labas rytas.
Labas rytas.
QUOTE(IngridaB @ 2023 11 17, 09:56)
Meri,o būna gerų dienų?Pas Tave vis blogai tik?O būna darbo dienų gerų?
Lyžuka,dabar pagalvojau gi Tu irgi lankaisi sodybiečiuose,nenori atlėkti sekmadienį iki manęs?Sapniuką tikiuosi pamatyti?
Ačiū Ingrida už pakvietimą , bet kad labai suplanuoti savaitgaliai pas mane tai tas tai anas , jau ir taip ieškau kas šuni pašers per ateinanti nes su nakvyne išvažiuosiu , o beto vienai vaziuot su mašina neįdomu visai, ko ten ir važiuot jei 100 gr pakelt nebus galima
Labas rytas.
Labas rytas.
Šiandien vežėme savo Baskervilį pas veterinarą. Tapo "ono" lytimi. Gal baigsis bėgimai iš namų pas panas.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2023 11 22, 16:37)
Šiandien vežėme savo Baskervilį pas veterinarą. Tapo "ono" lytimi. Gal baigsis bėgimai iš namų pas panas.
ot kokie , gal šuniukas net nespėjo susipažint su kūniškais malonumais aplamai
Labas rytas.
Pūga?