Labas rytas.
Labas rytas.
Kaip ne laiku tuos šalčius paskelbė. Man dar 10 dienų gero oro reikia.
IK, tai dar turit darbelio?
Man lapė išpjovė visus 19 gaidžių broilerių. Vištos kitur atskirtos buvo. Pikta nežinau kaip.
Man lapė išpjovė visus 19 gaidžių broilerių. Vištos kitur atskirtos buvo. Pikta nežinau kaip.
Labas rytas.
Vat kodėl mb neleidžia laikyti vištų.Kaimynų būrį vištų išpjovė.Žiemą matydavome lauku einant dienos metu. Nuostolis tikrai Liniuk.
Vaje Liniux
mano vos ne kasmet praretina parazitė lapė, dabar kai išeinu į darbą su tamsa neleidžiu lauk ir aplamai leidziu kai aš anmuose ir šuo paleistas, nes teko vasara matyt apie 7 ryto kai saule jau dangum ritinejosi lakste nedorėlė netoli ūkinio matyt tikrino ...
mano vos ne kasmet praretina parazitė lapė, dabar kai išeinu į darbą su tamsa neleidžiu lauk ir aplamai leidziu kai aš anmuose ir šuo paleistas, nes teko vasara matyt apie 7 ryto kai saule jau dangum ritinejosi lakste nedorėlė netoli ūkinio matyt tikrino ...
Liniau, ką jau bedarysi. Nuostolis baisus.
Kitą vasarą žadu auginti. Tik irgi labai bijau. Gal reikės betonuoti aplink gardą.
Kitą vasarą žadu auginti. Tik irgi labai bijau. Gal reikės betonuoti aplink gardą.
Nesitikėjau, kad į kiemą ateis. Dar kaip tyčia, šuns koja sutinusi, pagailėjau, prieangy guli. Jei būtų lauke, gal būtų pajutęs. Nu brudas, ne lapė
Labas rytas.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2023 11 15, 21:54)
Liniau, ką jau bedarysi. Nuostolis baisus.
žiuriu dabar kas auginasi tokius veislinius kur kainuoja ar kad ir paprastu daiugiau visi darosi voljerus su viršumi irgi dengtu kad neįlystu niekas
Labas rytas.
Atvariau keturias po dvylika valandų, viena diena ypač buvo sudėtinga, oi, kokie pikčiurnos pasitaikė
Užsiregistravau kraujo tyrimams, mums diabetikams daro kas tris mėnesius. Dar reiktų kada pas endokrinologę, kol dirbam dviese, galvoju ir ortopedinius batus užsisakyti, žiūrėsiu, gal iš kinų užsisakyti pigiau gautusi, nes vistiek ortopediniame nemenkai primokėti reikia.
Gaila, jau sunešiojau upsus, tokie patogūs buvo, nuplyšo visas pado šonas. Kažin ar verta ieškoti meistro.
Va ir pasikalbėjau pati su savimi, starost ne radost
Užsiregistravau kraujo tyrimams, mums diabetikams daro kas tris mėnesius. Dar reiktų kada pas endokrinologę, kol dirbam dviese, galvoju ir ortopedinius batus užsisakyti, žiūrėsiu, gal iš kinų užsisakyti pigiau gautusi, nes vistiek ortopediniame nemenkai primokėti reikia.
Gaila, jau sunešiojau upsus, tokie patogūs buvo, nuplyšo visas pado šonas. Kažin ar verta ieškoti meistro.
Va ir pasikalbėjau pati su savimi, starost ne radost