Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

o jo joj, kokie namalonumai ir dar tokiu laiku, bet dar gerai, kad ne žiemą unsure.gif
Pas mus nžn kokio dydžio, bet dabar pirkčiau dar mažesnį, nes kam dviems seniams didelis. Ai, tiesa, dar akvariumui naudoju.
11.11 Ali didelės nuolaidos, o ir maksėj mano ilgai lauktam veido kremui didelė nuolaida. Man to indelio užtenka trims mėnesiams. Db su kinietiškais serumais tepuosi, ne kažką, bet vistiek geriau nei nieko, svarbu, kad neargilizuoja. Dar padla nagų grybas pripuolęs, sako, kad dažnam diabetikui taip, visi brudai limpa, tai su Ali vaistais gydau. Pas juos prieinama kaina, čia LT man prabangu. Kažkada duktė iš lenkų buvo atvežus, nes ten vaistai pigesni, bet nebuvo efektyvus, Ali pastebimai tvarko, bet vieno buteliuko nepakako. Svajoju vasarą be kojinių gyvent ax.gif
Atsakyti
Boileris išlaikė 15 metų. Jis pas mus kombinuotas, galima nuo katilo, galima nuo elektros. O didelis todėl, kad su elektra arba katilu užkaitiname per naktį, tai šilto vandens būna iki kitos pavakarės. Mūsų skaitliukas dvejų tarifų. O vandens kasdien išturškiame daug. Kaifas pastovėti po karštu dušu prieš miegą, dar viename duše sumontuota masažinė sienelė. Jei netingiu, ropščiuosi pas vaikus į viršų savo lašinius prasimasažuoti.
Vakar pajungė plovyklos duše momentinį šildytuvą, bet bijojau nusitrenkti, tai nė nėjau. Jei klijai išdžius, šiandien jau kaifuosiu savo duše.

Meri, kas per Ali skystis? Man mažojo pirščiuko nagas amžinai deformuotas.

Reikės kitą savaitę prasisukti pas kirpėją. Visokie baliukai - tūsai prasideda. Bent plaukuosenai suteikti atspalvį. Rugsėjo pradžioje kirpėja dėjo tokią ryškiai bordinę kaukę, iki dabar spalva jaučiasi. Svarstau spalvą. Ar žydrą, ar rožinę. Bet plaukai tamsoki, gal rožinės nesimatys ? Gaila, nėra žalios spalvos. Pabūčiau varle kokį mėnesį. Gal stiptinoji ateina, kad labai traukia ant visokių crazy ...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 09 lapkričio 2023 - 18:55
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
aha Meri ir man parūpo tas ali nuo grybeliol, įmesk nuorodą mirksiukas.gif

pas mus vienam duše yra lietutis bet gal pora kartų gyvenime naudojau jį, nzn neprilipo kažkodel gal masažine sienele ir geriau but unsure.gif , mus boileris 150 tai ant naktinio tarifo prišildo ir gana iki kitos nakties smile.gif užtekdavo ir 4 asmenu šeimai tokio :, dabar gal ir nereiktu bet dejausi vien del pajungimo kad tiktų viskas smile.gif
Atsakyti
www.aliexpress.com ryt išpardavimai. Gaila, algos nepervedė ir negalėsiu pasinaudoti.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Meri, o kaip dabar su siuntimu į LT iš Ali ? Siunčia tiesiogiai ? Kaip muitus sutvarkyti ?
Anksčiau daug ką pirkdavau, dabar net nežinau kokie apribojimai įvesti.
Atsakyti
Nežinau kaip seniau, bet su jais viskas normaliai, jokių apribojimų nepajaučiau. Yra gražinę ir pinigus už negautą prekę. Man tinka, kainos prieinamos ir gera kokybė, kol kas nenusiviliau, ir suknelių yra didelių dydžių ir šiaip visokių buitinių dalykų, pati žinai.
Vakar buvau žiauriai nubausta, išėjau per pertrauką nupirkt katei maisto, gryžtu, nukrito žaliuzės, o telefas kioskėj, lėkiau į artimiausią kioską, kad suskambinti staliui, blyn, tas tipo, nutrauktas finansavimas, pareiškė, nevažiuosiu, aš vėl prie savo kiosko, dvi valandas lauke be striukės tik su megztuku pradrebėjau, paskui tamsta atvažiavo, įleido pasiimt šmutkes ir namo, nieko netaisė. Bet nieko, esu prisipumpavusi B vitaminų, gal nesusirgsiu. Dar pareiškė, kad šimtas eurų būtų už remontą, eina jis kaku, dar už nesavo kioskę mokėsiu. Nieko nemokėjau. Bet dar ilgiau, jau būčiau apsiverkusi iš nevilties. D.už kažką nubaudė ir tik jis vienas težino už ką.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nepyk,Meri,bet kažkoks kosmosas Tavo darbas. bigsmile.gif
Atsakyti
Darbas kaip darbas, nupuvo varžtai ir tiesiog sutapo, kad nukrito apsauginės durų žaliuzės bigsmile.gif o, kad stalius nevažiavo, kas norės už dyką ir taip jam trupinius moka, o jis visų galų meistras. Negaliu nei jo smerkti, nei ką, kad iš karto nevažiavo, o branginosi savo laisvu laiku. Čia carienė kalčiausia, nesugeba organizuoti darbų, juk mes dirbam ir savaitgaliais, tai mūsų ponai atsipūtę, būna išsijungę telefonus, kad netrukdytume. Visokių situacijų būna, ir užpuolimai ir nesusikalbėjimai ir tokios situacijos. Paprasto žmogiškumo reikalas. Visa laimė, kad turime žmonišką revizorę, be jos prapultume, dieną naktį kelia telefoną, bei organizuoja darbą, nors ir jai moka grašius, galima tiesiai sakyti, dirba iš idėjos.
man ant lietaus pabuvus, stuburą rakina, bet ir tai praeis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 12 lapkričio 2023 - 10:44
Meri, tik nepasiligok. 4u.gif Angeliškos tu kantrybės moteris.

Koks tingulys šiandien apėmęs. Atsikėliau suplanavusi šimtą darbų, o išviriau tik balandėlių puodą, užkonservavau kibirą žiedinių kopūstų ir cidonijų uogienės puodą išviriau.
Na, dar vis skalbinius naujus užkraunu į skalbyklę.
Viskas, pasidovanosiu sau Kalėdoms skalbinių džiovyklę. Žiūriu, galima rasti ir už 500 euriukų.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2023 11 11, 16:41)
Meri, o kaip dabar su siuntimu į LT iš Ali ? Siunčia tiesiogiai ? Kaip muitus sutvarkyti ?
Anksčiau daug ką pirkdavau, dabar net nežinau kokie apribojimai įvesti.

labai paprastas siuntimas. ali visus savo pardavejus ka jie beparduotu iš karto apmokestino pvm, tai zodžiu mes ji sumokam perkant prekę, net ir raso prie kainos kad VAT iskaičiuota, o del muitu nzn aš neesu pirkus tokiu prekiukur muitas dedasi, jei brangios nu ten >100 eur ar usd reiktu žiuret kad siuntimas iš es sandeliu, tada jau tikrai problemu nekils esam taip šviestuva pirke atveže dhl iš čekijos per 3 dd mirksiukas.gif , bet turiu ir liudna patirti, kai kazkada kai dar nebuvo šito pvm tvarkos iš turku puodelius pirkau atejo sudaužyta nes supakuta be ryšio bile kiek su turku rašinejaus ir vistiek tik puse sumos gražino, aiškindamas kad lekštutes tai sveikos blink.gif , žodziu nuo to karto jokios keramikos ir pan dalyku nesisunciu tuo labiau už didesne suma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 13 lapkričio 2023 - 07:46