Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(giega @ 2017 03 15, 11:55)
Nuo 11 ryto iki tamsos mirksiukas.gif

na tokioj saules atokaitoj, tai pas mane petunijos tiesiog iškepdavo, o va pelargonijos super atlaike su bakopa šonuose smile.gif
Atsakyti
Buvau tokiu specialiu granuliu nupirkus,kurios sukaupia dregme ir po truputi atiduoda...Bet as jas negerai sudejau,tai bardakas buvo gavesis biggrin.gif Dabar kai sodinsiu is naujo tuos vazonus,teisingai tas granules ibersiu,tai gal gerai bus biggrin.gif
Geliu jau atsiranda,bet dar mazytes..Palauksiu,kai normaliai su ziedais bus mirksiukas.gif

VA,pafotkinau savo sodeli biggrin.gif biggrin.gif Katina besisildanti ant saulutes.MAtos kokie roziu lapai jau mirksiukas.gif
https://scontent-lhr...amp;oe=59613A17

Vazonelis su Zydrem mirksiukas.gif Ir uzpernuksciu ciklamenu mirksiukas.gif Pernai tiek karsta buvo,kad net gebene dviejuose vazonuose nudziuvo...
https://scontent-lhr...amp;oe=596E7204

Sitam dar yra gebene..
https://scontent-lhr...amp;oe=592EA57B
Atsakyti
o ta grilianda gal nuo saules pasikrauna ?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 15, 09:40)
o ta grilianda gal nuo saules pasikrauna ?

Taip,pasikrauna...Paskui truputi paziba tamsoj biggrin.gif
Atsakyti
Labas,
giega, pas jus su gelem abipuse nemeile biggrin.gif
Lyzuka, taip vaizdingai nupasakojai, kad rodos net matau tavo palocius ir grozius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 03 15, 10:40)
O tai ko neleidi zydet tom pelarginijom biggrin.gif
As su jom kazkaip nesusidraugauju ax.gif Kiek sodinau,tiek neaugo jos man..Nors ir nelepios skaitos...Vis galvoju,ka naujo pasodint i kabancius vazonus...Gebene,kad kabetu ir kazko reikia,kad stovetu biggrin.gif BAndziau pelargonijas-neaugo,bandziau fukcijas irgi kazkas nepatiko..Ciklamenai auga,bet kazkokie maziukai labai ax.gif

Nieko nerimto nepagalvojau. bigsmile.gif rolleyes.gif
Labukas
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 03 15, 19:41)
Nieko nerimto nepagalvojau.  bigsmile.gif  rolleyes.gif
Labukas

užteko paryškint kelis žodžius ir kaboklių pilnos grindys biggrin.gif

pati tingėjau,laukiau kol kuri darbštesnė susipras biggrin.gif

Laba 4u.gif

parėjau sveika,operacijai laiką nukėlė į rugpjūtį,kodėl nežinau,buvau nusiteikus šiandienai

sakė cista tame apgame,baisaus nieko,tepalo kelias tūteles įdavė ir čius unsure.gif

lauke vėjas stiprus ir visai savaitei tokį piešia,kur tas pavasaris dingo?
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 03 15, 13:38)
Labas,

Labai taikliai pasakyta biggrin.gif Tik rozes ir orches gana neblogai auga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 03 15, 16:38)
Labas,
Lyzuka, taip vaizdingai nupasakojai, kad rodos net matau tavo palocius ir grozius wub.gif

Sapniuk būsi kaip svečiuose buvus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Para @ 2017 03 15, 17:41)
Nieko nerimto nepagalvojau.  bigsmile.gif  rolleyes.gif
Labukas

Sutinku, kabantys dalykai problema, čia ne šposai tomato.gif
Atsakyti
Lyzuka, as tavo kraste arciausiai esu buvusi Traku raj. Alesnyku kaime. Prie Vievio. Zmones geri, vieta gera ir dar drauges brolis bais simpotnas. Deja, musu keliai i skirtingas puses nuejo, o bernas buvo vertas grieko.
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 03 15, 16:15)
Labai taikliai pasakyta biggrin.gif Tik rozes ir orches gana neblogai auga biggrin.gif

Labukas,
pelargonijos pas mane,kaip jurginai,dideli ziedai,turiu motinini kruma,kuris jau pas mane gal 5m.Cia nenusala,jei pajauciu,jog gali but salcio,velku prie duru,apdengiu,tai jis gyvas lieka ilgai.Lapus apmeto,paskursta,bet neistysta,atejus pavasariui is tu likusiu kambliu ber lapu ,iskleidzia grazius lapus,sakeles ir ima zydet.Pelargonijos megsta trasas,tai as tresiu taip:Kai reikia laistyt,viena kart su trasom,kita svariu vandenuku ir taip pakaitom.
Cia mano pernai metu kiemelyje,vijokline roze

vartotojo įkelta nuotrauka

Kai tik pastatys nameli,isnesiu i soda,ji ten suklestes.

Cia mano grazuole roze vazone vargsta

Cia mano roze vijokline tuo metu,kai zydejo kalijos vazone

[URL=http://www.part.lt/perziura/c1c0173c9dd5e338457a5a7203ed6045140.jpg]
vartotojo įkelta nuotrauka[/URL]

Mano darzelio bendras vaizdas:kalijos,petunijos,pelargonija...

Dar vienas bendras vaizdas

Atsakyti
pomidorienės gelbėkit ax.gif ,kaip vadinasi geltoni maži pomidoriukai,kekės ilgos,pilnos,vaisiai saldūs,derėjo ilgiausiai iš visų sodintų,paskutines kekes iki naujų išlaikiau,sunoko virtuvėj jau,neatranku sėklų,nes pavadinimo neprisimenu,sėklos Paros arba Atės atsiūstos,tik dabar apsižiūrėjau,kad nepasėti tokie

pardon,radau ax.gif biggrin.gif

o va aladino lempos neturiu unsure.gif cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frau J*: 15 kovo 2017 - 22:17