Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Lyžuka, vienoje vietoje tai garšvą iškasiau ir išrinkau šaknis. O kas atžėlė, gavo miksiuką Roundap + Banvel. Tai kaip ir neliko. Kitoje vietoje užskėtė virš žemaūgių irisų , purškiau ir nifiga neveikia. Gal kad seni lapai. blink.gif Reikės po žydėjimo perkasti ir irisus kitoje vietoje išsodinti. Šiemet kaupiausi ir pritrūko jėgų.
Užsisakiau iš Žalios stotelės pundą augalų. Išpardavimai. Penktadienį tai dar visko reikėjo, šiandien galva atvėso, pusę išmėčiau iš užsakymo. Bet dar sočiai liko.
Radau visur prisisėjusios kolkvicijos ir daigą pūkenio. Teks pavasarį išsodinti. Kolkvicija man labiau patinka už veigėlę. Aukštesnė, ilgiau žydi. Nors gal ne tokie puošnūs žiedai.

Ingrida, tau rezervuotas daigas robinijos, išaugo viščiukų aptvare.
Atsakyti
as žemaųgius vilkalgius pernai persodinau, ale kaip taisykle vienos spalvos bile kiek žiuriu šiemet žydejo, kitu kukliai, gal dar kokias silpnesnes šakeles išmečiau pati mirksiukas.gif, turiu ta vienadienę kur žydi du kartus metuose, bet baigia garšvos suėst ją blink.gif , reikes butinai gelbeti ir senoviškiems bijūnams turbut irgi pakenkia nes kazkokie mazi labai žiedai buvo, nors pamenu kaime pievoje augo tie bijunai ir niekas ten jiems nekenke
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 23 spalio 2023 - 10:51
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Pavydžiu Jums, baltai, žinoma, tvarkotės, apie gėles kalbat O aš virusą pasigavau, temperatūra iki 38.8 pakyla, galva plyšta, sąnariai neklauso nuo viruso ar nuo gulėjimo. Jei ruduo manęs nepalauks su šalnomis ir sniegu, liksiu nepasodinusi svogūnų shakespeare ir česnakų.
Atsakyti
Vasarema, aš tau į kompaniją. Snarglys nutįsęs iki bambos ir dar kosulys.
Bet kadangi reikia dirbti, imu save už gerklės ir sodinu į mašiną
Šiandien dar su dukriumi buvome susitvarkyti nagučius.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Kas čia per visrusai sklando?Sūnus koso,mažajai laikosi bloga temperatūra apie 37.2.Nei sloga nei koso.
Atsakyti
Sveikatytės mielosios 4u.gif
Aš vargstu su skrandžio skausmais, matyt nuo tų prieš diabetinių tablečių, nu vienžo... ax.gif
Sloga tokia, kad nei kinietiški vaistai neįveikia. Gerai, kad kioske yra plastikinė pertvara, vis šiokia tokia apsauga nuo pirkėjų. O tai sergantys ir su temperatūra eina darban ir man pasakoja. Bijo prašytis porą dienų išsigulėjimui.
Ai, tas buvčęs žmogaus kepėjas įsisuko kasdien ateiti kavos, net nupurto šleikštulys, vien jį pamačius.
Būna ir gerų rytų, kartais užsuka pasisveikinti Ispanijos lietaus šuo, pasižiūri į šeimininką ar tas leidžia, tuomet uždeda letenėles ant prekystalio ir net galiu jas paglostyti wub.gif
Atsakyti
Meri, gal čia lietuviškas Swynis Todas pas tave lankosi biggrin.gif Neimk iš jo jokių pyragėlių su įdaru.
Atsakyti
Tai kad jis ubagas, nors demonstratyviai rodo piniginę, pridėtą šimtinių, veu...

Bandys maniškis gaut kompensaciją malkoms, kokia nesąmonė, reik pažymų iš banko, kad esi biednas. Nors gal turtingi naglesni, moka visur prasisukti. Pernai gavom.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Čia rimtai tokios pžymos prašo dabar iš banko?Tai pusę pensininkų nebe gaus kompensacijų?
Atsakyti
Gali turėti sąskaitoje ne daugiau keturių tūkstančių eurų, gaus tie pensininkai, bet kiek nepatogumų, ne visi turi ir moka naudotis kompais ir t.t.
Aš tai ką, aisispausdinau išrašus, o jau vyras turėjo užsakyti, šiandien eis pasiimti. Gerai, kad iš katino nereik pažymos, tas irgi deklaruotas prie mūsų biggrin.gif
Vėl nukeliu akvos valymą, nėra jėgučių, bandysiu per Vėlines tą juodą darbą, bus daugiau išeiginių, jei sena ragana carienė nelieps dirbti jos naudai, t.y. dykai, mat mes nedėkingosios, pasimirštame kas ir kur esame ir jai nereikia rašyti jokių įsakymų, užtenka brūkštelti pranešimą su išvardintais kioskais rolleyes.gif
Ai, nekirpsiu augalų, dar taip visur žalia, pagels, žiurkei, kuri sode gyvena, bus kur pasislėpti. Man ji pridaro nuostolių, mėgsta gėlių svogūnėlius. Bet graži didelė žiurkė ir ne baili, sugeba prie vitrinos stiklo save parodyti ir katę paerzinti, ką tu man,nieko negali padaryti. Jos tik senos, kaip ir žmonės, baisios biggrin.gif
Laukiu iš Ali siuntinuko, atveš katei specialų kilimuką po wc, neišnešios smėlio po reikaliukų, dar reiks tokius aukštesnius bliūdus užsakyti savo princesei, kad kaklo nenuskaustų, kol ėda.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti