Gali turėti sąskaitoje ne daugiau keturių tūkstančių eurų, gaus tie pensininkai, bet kiek nepatogumų, ne visi turi ir moka naudotis kompais ir t.t.
Aš tai ką, aisispausdinau išrašus, o jau vyras turėjo užsakyti, šiandien eis pasiimti. Gerai, kad iš katino nereik pažymos, tas irgi deklaruotas prie mūsų
Vėl nukeliu akvos valymą, nėra jėgučių, bandysiu per Vėlines tą juodą darbą, bus daugiau išeiginių, jei sena ragana carienė nelieps dirbti jos naudai, t.y. dykai, mat mes nedėkingosios, pasimirštame kas ir kur esame ir jai nereikia rašyti jokių įsakymų, užtenka brūkštelti pranešimą su išvardintais kioskais
Ai, nekirpsiu augalų, dar taip visur žalia, pagels, žiurkei, kuri sode gyvena, bus kur pasislėpti. Man ji pridaro nuostolių, mėgsta gėlių svogūnėlius. Bet graži didelė žiurkė ir ne baili, sugeba prie vitrinos stiklo save parodyti ir katę paerzinti, ką tu man,nieko negali padaryti. Jos tik senos, kaip ir žmonės, baisios
Laukiu iš Ali siuntinuko, atveš katei specialų kilimuką po wc, neišnešios smėlio po reikaliukų, dar reiks tokius aukštesnius bliūdus užsakyti savo princesei, kad kaklo nenuskaustų, kol ėda.