Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Na IK,paiilsėjai?
Aš po truputi lubas pinotexu dažau.Dar vis nesugalvoju kuo rastus dažyti?Jaučiu pinotexu irgi,tik nesugalvoju spalvos.Ko gero kuo šviesiau,kad šviesu būtų kambaryje. ax.gif
Atsakyti
Aha. Ilsėjausi. Iki pietų parduotuvės, po pietų gėlyną vieną išravėjau. Tiksliau, bandžiau išnaikinti pūstataurių plotą. Nežinau, ar neatžels. Labai sausa, neįmanoma iškasioti žmoniškai.

Šiandien reikėtų skalbti skalbti ir skalbti. Tik neaišku, kaip džius.
Atsakyti
oi, jūs darbininkėlės, jūsų pasai meluoja ax.gif
Kokių gražių gėlių svogūnėlių gavau motulėj maksėj ir dar vieną stebuklą, tokio, kap Lyžuka turi, bijūno atžalėlę. Na, gal ne visai tokio, bet vistiek, kad tik prigytų. Oranžinis.
Dar sesei į akvą povandeninę lempą Ali atsiuntė, galės grožėtis wub.gif
Carienė paskutinę savaitę netrukdė. ai, o mano porininkė nabagė, čia jau kitoj darbo vietoj, gavo į galvą su grąžos lėkštute, kvietė policiją..., medikus..., blyn, dar sako, mūsų darbas ne pavojingas.
Gulim su kate, kaupiames pirmadieniui, nekenčiu pirmadienių ax.gif Po Svajonių sodų, eisim mudvi sodinti.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Ryt nusimato kiekvieną kiosko šūdniekį iškyloti ir po skaneriu kišti, paukštukai pačiulbėjo, kad revizija. Reiks jau ryte pradėti gerti nuskausminančius, kaip tyčia,visa kaip sudaužyta ir kojos kaip kaladės, tokio sunkumo, kad vos pavelku pusiau dūsdama. O gal nebus? Būna visaip rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 03 spalio 2023 - 17:32
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Tfu tfu,Meri sėkmės. 4u.gif
Atsakyti
Meri, sakiau, kad turėtum dujinį balionėlį.
Tavo porininkės vietoje aš būčiau, tai tas chuliganas į priėmimą važiuotų. Ir kitą sykį bevelytų džiunglėse su tigru susitikti, o ne su įniršusia boba.

Buvau jaunesnė, tai tokius du vagišius su peiliais puoliau, paskui gavo iš akmenio į buferį biggrin.gif Ai, kai būsiu sena, galėsiu knygą parašyti apie savo nuotykius.

Dabar važinėju po laukus, ir kiekvienas metras primena kokį kuriozinį nutikimą. biggrin.gif

Vakar važiuoju burokėlių sužiūrėti. Ten apačioje prie upelio vienais metais strioko buvo. Du tokie ereliai nurinkinėjo bulvių vagas. Na, kai reikia važiuoti su kombainu, tai darome taką, kad nesutrinti gerų vagų. Su kratomąją išpurtome po tris vagas ir nurenka. Išdalinau visiems vagas, visi nurinko gal iki trečios ir namo. O tie du varguoliai vis į miestelį kursavo dopingo. Supykau, sakau dabar patys ir susikrausite. Oi, gerai gerai, jau jie sutinka. Palikome traktorių su priekaba laukuose, jau temstant atvarome , kad jie savo maišus sukrautų . Sutemo, pradėjo lynoti. Sukosi galulaukėje ir priekabai ratą kažkur pradūrė. Vyras griebė mano autobusiuką, nulėkė atsarginio rato. O vienas talkininkas nuo gėrimo nuolatos nuomariu iškrisdavo. Stovi jie prie priekabos , rūko, tas tyk pyyyyzt ir jau tamposi. O tie epileptikai atsigavę visada nuovoką praranda. Vyrukas atsigavo, atsikėlė, apsidairė ir movė į tamsą. O ten tokiam durpyne upelis. Nu bliamba, dar įkris ir priburbuliuos. Lakstom šūkaudami tamsoje ir nerandam. Atvaro vyras, čiumpu autobusiuką ir pašviesdama maluos galulaukėm. Pagaliau suradome, įgrūdome į būdą ir vežu namo. Jo kolegai prigrasinau, kad iki lovos palydėtų. Išleidžiu prie namų, žiūriu , pastovėjo prie durų ir kad rovė vos ne ant prakasų už kampo į miestelio girdyklą. blink.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
IK,rašyk,Tu sugebi. 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Tai taip ir nutiko, nebuvo tos revizijos. už tai susipažinau su būsima porininke. Na ką aš žinau, porinikė aštuoniasdešimties metų blink.gif , pati carienė sakė. Tipo gera moteris. Šį kartą į valdišką mobilų skambino, nes asmeniniame ją užblokavau ax.gif Toookio amžiaus, ne veltui per tokias babces pensijinį amžių nukelia. Nesuprantu, ko jaunų nepriima.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Na va Meri,viskas gerai baigėsi. 4u.gif
Atsakyti