Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Galėčiau kasdien grybauti. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Ko čia taip rudeniškai ?
Žvėriškas karštis ir dulkės. Norėjome pabaigti susivežti vieną lauką svogūnų, bet vis tiek į priekabą netilpo. Važiuoja surinkėjas ir atrodo, kad gaisras jį vejasi.
Laukiu, kol kiek atvės. Vakar paravėjau gėlyną. Nors ir pavėsyje , parėjau kaip maišu daužta. Paskui kvėpsavau ant sofos išsipleikusi prieš ventiliatorių.
Atsakyti
Labas vakaras.
Žmonės grybų prisirenka, o pas mus nėra. Beržinėlyje prie namų lepšių prirenku pakepinti, gerai, kad sveiki, vieną kitą tik išmetu. Į mišką nėra prasmės važiuoti, nieko nėra. Tris dienas kasėm bulves, liko viena vaga, neįstengėm šiandien. Bulvės neblogos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarema: 13 rugsėjo 2023 - 21:29
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
dulkiu visur ore pilna ir tokios kibios, kad pradek tik ka veikti tuoj kojų neatplausi smile.gif, ne veltui delfis raše kad pastarosios kelios dienos viršija jau tu daleliu koncentracija lauke ir kuo mažiau but patare mirksiukas.gif

IK gal turi šita švedijos karaliene? Kaip ji, skaičiau kad griet žeidlapius numeteo, bet labai jos spalva man wub.gif
https://eu.davidaust...queen-of-sweden

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas

as vakar maudymasi ezere baiiau, na gal dar bus silumos. Taip fainai, prie ezeriuko virs desimties masinu, zmones maudosi, deginasi, nu tikra vasaros prailinimas wub.gif

Bulbas nusikasiau, grazios biggrin.gif Sode dar truputi liko.

Pele kazkur per sienoju griauziasi, tipo atsalo/
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Tik Turkijoje šiemet maudžiausi,lt,neteko. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
IK,rudmėsės dygsta.Aš jau dvi dėžutes susikepiau ir žiemai pasidėjau į šaldiklį. mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar dirbu senoje vietoje, gal nuo pirmo išvarys? Ėt, gerai būtų, kad leistų iki galo padirbt ax.gif
Užsisakiau b vitaminų, nuovargis neišpasakytas, nors ir tų darbų, nuo ko pavargt, nėra. Šiaip miegočiau ir miegočiau...
Diedą dar sugebu aprėkt, toks netikęs, ko nusiūsi, tai ne tą parneša ir dar akis drasko, kai sau, tai viską randa ax.gif
Atsiuntė iš Ali užuolaidas, tai ne taip pažymėjau, gavau be juostelių kabliukams, dabar problema jas nupirkt ir dar prisiūt, visai nėra tam jėgų anei noro, bliamb, kaip nesužiūrėjau. Nekabinsi gi tiesiai už medžiagos, katė laipioja, moment nudriks.
Ai, katė vėl man į lovą atnešė pelę, o kitą teko traukti tiesiai iš nasrų, paskui toji paspruko bigsmile.gif Eina pelės į namus...
Nėra nuotaikos niekam, sunkiai ir darbe išbūnu, nežinau kaip ištrauksiu..., ale ir su diedu būt namuose dar blogiau, taip išnervina rolleyes.gif Tapau visiškai nesugyvenamo būdo,viskas man blogai, nieks nedžiugina, ai... ax.gif
Atsakyti
Meri, tau lieka tikėtis, kad diedulis pirmas užsilenks. Tokia statistika., 10 m skirtumas. biggrin.gif
Nėra geriau užuolaidoms, kaip įmušti žiedai. Perdarau po truputį visas užuolaidas. Pas mus tai ne katės, o šeimos vyrai. Trūkt, trūkt skubėdami, kabliukai sulūžta. Nespėju keisti.

Nusikaliau. Ir langus valiausi, ir skalbimo sočiai. Ir kasdien grybai.
Negaliu kaip Ingrida varyti miškais po 10 km, tai praktiškai prie kiekvieno grybo privažiuoju.
Užvakar parvežiau darbininkę, ai, galvoju, užsuksiu į tokį kampelį prie laukų. Ten ir anksčiau su sūnumi važiavome. Ir ką, 7 baravykai, keli lepšiai dar gražūs. O kazlėkų - marios. Kaip tyčia, neturėjau kibiro. Sakau, gal marškinėlius nusivilkti ir susirinkti ? Bet aplink du traktoriai ratus suka, žieminius sėja. Išlįs buba iš miško su nutįsusiu paponešiu, kaip jiems tada tą vaizdą atnatyti ?
Tai kazlėkus palikau, vakar su kibiru važiuoju pasiimti. Nu rupke, dauguma spėjo sukirmyti. Bet dar 5 baravykus radau. Nutariau dar 100 m į priekį pavažiuoti, tokias pušis patikrinti. Kelias baisus, miškovežių išartas. Aišku, trinktelėjau į duobę, nulūžo buferio kelios kabės mano lupenai. Įeinu į mišką ... Bože bože, ten būta grybų karo. Baravykų vien lavonai. Tiltais. Na kodėl aš ten anksčiau neprasisukau... Bet vis tiek surinkau apie 30 . Didelius sudžioviau miltams, mažesnių porą stiklainių užkonservavau.
Ir šiandien dar nulėkiau. Bet jau negausiai, nors po centimetrą aptikrinau tą plotelį. Tai ėjau pėsčia, dabar vos pasivelku.
Atsakyti