Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(IngridaB @ 2017 03 14, 07:21)
Lyžuka kiek pas tave žemės aplink namą,kad tu viską sutalpini? bigsmile.gif
Sodyboje aplink namą 50 arų,kažkada dariau gėlynus,spjoviau,nebe turiu jėgų,nupjauname žolą,kelios  rožės,,dvi hortenzijos,tulpių,krokų,narcizų iš ankščiau dar išlenda,pinavijos nužydi,dar kokios gėlės išlenda.Užtenka žolę pjauti. ax.gif

pas mus 34a, iš ju aišku užima pastatai, tada 3 a prūdas, gana nemažas kiemas ir įvaziavimas pas mus ilgas apie 30 m ilgio , o visa kita kažkiek zonom paskirstyta , pvz už prudo visas galas sklypo prieš apvadines tujas susodinta eilė lazdynų ir ta vieta iki prudo skirta visokiems tokiems idomesniemas augaliukams: žilakrumui, šermukšniams keliu rūšių , aronijai, seduloms, putinui, gudobelei ir dar tam kur pradžioj vasaros žydi baltais žiedais biggrin.gif , kur arbata skani ( nu aiškiai čia aprašiau) , tada kita puse prudo gėlynas toliau daržo minimumas mirksiukas.gif , šiltnamis, šone sodas, o jau link gatves vel kvietkai tongue.gif, esmej kaip pagalvoju visur visko pilna, dabar dar juodai magnolijos užreikė nežinau kur sodinti, ten kur jai geriausia vieta auga tokia gydobelė dekoratyvine , mb jokiu būdu jos neleis naikint , nes ten jo paties iš sėklu išaugintas mirksiukas.gif

Gliukozę kai geriau irgi liepe sedet ir niekur nelakstyt, bet ji man nebuvo šleikšti, tik gal kiekis iš kart išgert didokas

Sveikos 4u.gif

Na va ir atlaikem laidotuves, jau tokie vargani laidojimo namai,pikta net ima toookius pinigus , o net kediu normaliu nera atsisesti, senienos kažkokios
Atsakyti
Labukas

WOw,Lyzuka,kokie polociai pas tave bigsmile.gif bigsmile.gif
Magnolijos jau zydet pradeda mirksiukas.gif KAzkada svaigau,kad kai nusipirksiu savo nama,butinai magnolija pasisodinsiu biggrin.gif Bet kad jos labai greitai perzydi ir lieka paprasciausias,niekuom neispudingas medis...

Gliukoze tyriau turbut tik nescia g.gif Tikrai nepamenu ar sedejau ar ejau kur biggrin.gif

KAzko galva skauda...Jau nuo vakar,bet vakar biski su sportais persistengiau ax.gif Galvojau issimiegosiu,kavos isgersiu ir bus geriau,bet va kava tik dar suaktyvino ta skausma..Na nieko-praeis biggrin.gif

Orelis wub.gif wub.gif
Atsakyti
oi ne jokie palociai pas mane, va sakyčiau IK tai jau palociai, vien gelynu kokie plotai mirksiukas.gif

bet man vistiek gražu, kai ji žydi, nes tuo metu dar aplamai žiedu trūksta ir iš žiemos akys būna pasiilgę tokio grožio, o beto nieko ir nera kad amžinai žydetu smile.gif viskas turi savo laiką bigsmile.gif
Atsakyti
PAs mus trumpas tas nieko nezydejimas biggrin.gif Va dar gruodi zydi kokios kinrozes,o jau sausi vasari nercizai pradeda zydet mirksiukas.gif

Amzinai zydinciu nera,bet yra,kur zydi bent 2-3 menesius mirksiukas.gif Arba nauda kokia nesa-pvz kokia vysnia,obelis mirksiukas.gif
Atsakyti
Nors pagalvojau yra tokiu pelargoniju kur turbut ištisai žydetu bigsmile.gif , jei joms kas leistų biggrin.gif
Atsakyti
O tai ko neleidi zydet tom pelarginijom biggrin.gif
As su jom kazkaip nesusidraugauju ax.gif Kiek sodinau,tiek neaugo jos man..Nors ir nelepios skaitos...Vis galvoju,ka naujo pasodint i kabancius vazonus...Gebene,kad kabetu ir kazko reikia,kad stovetu biggrin.gif BAndziau pelargonijas-neaugo,bandziau fukcijas irgi kazkas nepatiko..Ciklamenai auga,bet kazkokie maziukai labai ax.gif
Atsakyti
man svyrančios pelargonijos labai pasiteisino, , o kad stovetų gal begonijas didžiaziedes sodink, butet tokias nes tos smulkiais žiedais tai man nelabai apdziuve ir nupiepe buvo kažko, esmej jos labiau lietui jautrios yra

https://scontent-waw...amp;oe=596DCD1F

va ji bliude ant kelmo , nes ten kelmas užmaskuota kadagiu, o ten tokia veju pagairė ir lietaus gauna kaip reikiant bet nieko jai nenutinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 15 kovo 2017 - 11:45
Sodinau ri begonijas,irgi kazkas joms nepatiko...Ir petunijas-tos is vis tuoj pat numiro...
Zinau,kas ten jom netinka biggrin.gif LAistyt reiktu dazniau,o as neturiu laiko tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 03 15, 11:45)
Sodinau ri begonijas,irgi kazkas joms nepatiko...Ir petunijas-tos is vis tuoj pat numiro...
Zinau,kas ten jom netinka biggrin.gif LAistyt reiktu dazniau,o as neturiu laiko tiek ax.gif

tada dirbtiniu pakaišyk biggrin.gif

o jei rimtai tai nusipirk lovelius su dvigubu dugnu, jau pas mus ju yra tai pas juos tuo labiau bus, ten apačioj yra tokie vandeniui loveliai ir šniurai eina i žeme, per juos keliauja dregme, pripiili ten ir tikrai kasdien liet nereikia mirksiukas.gif man tokie vazonai ir loveliai tai tikras atradimas buvo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 15 kovo 2017 - 11:50
Cia uzpernyksciai vazonai...Tik susodinti,tai graziai atrodo biggrin.gif
https://scontent-lhr...amp;oe=5972EF14

Cia pernykste begonija..Irgi ka tik pasodinta,paskui numete tuos ziedus ir daugiau nebezydejo ax.gif
https://scontent-lhr...amp;oe=592CC7B7

Nesijuok-labai audziu tokia mnti-dirbtiniu geliu mirksiukas.gif Tuo labiau,kai dabar ju tokiu buna,kad dar paciupinet turi ar tikra mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 15 kovo 2017 - 11:50
dar reikia žiuret ar ten saule siekia ir kuriuo dienos metu ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 15 kovo 2017 - 11:51
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 15, 08:51)
dar reikia žiuret ar ten saule siekia ir kuriuo dienos metu ?

Nuo 11 ryto iki tamsos mirksiukas.gif
Atsakyti