Labas rytas.
Ką tik parvariau iš miesto savo mašiniuką. Stiklą pakeitė. Bijau į lauką net nosį kišti, bet reikia dar vieną užsakymą nuvežti.
Labas rytas.
Važinėsime mes su suskalditu stiklu.Keleiivio pusėje,tik neseniai technikinę praėjome.
Ačiū Iš Kaimuko už patarimus, niekaip neleido sm prisijungti, jau maniau, kad esu užblokuota
Kažin kiek čia dusins tas karštis, naktį ant mūsų kalno gerai nulijo su žaibais
Darbe paukštukai pačiulbėjo, laukiu revizijos. Mums kas ketvirtį būna plius metinė. Po metinės eisiu atostogų, bet čia tolokai, reik dagyventi
Nusipirkau naują pelę kompui, tai sugebėjau čipą taip padėti, kad rasčiau..., teks kartoti pirkimą, kažin ar rasiu
Kažin kiek čia dusins tas karštis, naktį ant mūsų kalno gerai nulijo su žaibais
Darbe paukštukai pačiulbėjo, laukiu revizijos. Mums kas ketvirtį būna plius metinė. Po metinės eisiu atostogų, bet čia tolokai, reik dagyventi
Nusipirkau naują pelę kompui, tai sugebėjau čipą taip padėti, kad rasčiau..., teks kartoti pirkimą, kažin ar rasiu
Labas rytas.
Karštis varo iš proto. Kvėpsuoju kaip varlė ant kranto. Bet kad nors kilas taukų nutirptų..
Dar agurkų priskyniau vakar, turginiai išsislapstė, nedirba, teko pačiai susikonservuoti.
Dar agurkų priskyniau vakar, turginiai išsislapstė, nedirba, teko pačiai susikonservuoti.
Labas rytas.
https://www.part.lt/...50344688542.jpg
Labas rytas.
Marš grybauti,aš jau iš miško.O kad užėjau peraugūsių baravykų,širdį skauda.
Labas rytas.
Marš grybauti,aš jau iš miško.O kad užėjau peraugūsių baravykų,širdį skauda.
Ingrida, nenervuok. Negaliu zylioti, dar koją skauda. Užvakar po savo egle kelias ūmėdes radau. Tai nors tas parsinešiau.
Labas rytas.
Oi kaip norėčiu iki Tavęs ik,attvažiuoti pagrybauti.Laiko nėra,prie namų nors nulekiu.
Labas rytas.
Labas rytas.