Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Radome, kas padarys skardą malkinei. O tai dabar toks pareikalavimas, kad visur iššluota.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Draudimas,bent vakat atsakė,kad agentas susisieks.O tai galvojau vis nuėjo mano žinutė.Nes pagal juos per tris paras reikia susisiekti. ax.gif
MB dabar skambinėja stogų klojėjams sužinoti bent kiek kainą,kad žinoti ko reikalauti iš draudimo.
IK,vakar prie žalio namo vakare taip neblogai voveraičių pasirinkau,jau net vietomis peraugę. blink.gif Du baravyki tiktais,šilbaravykiai pradeda dygti.
Atsakyti
Labas rytas.
Pas mus miške grybū nebent vienam kartui pavalgyti galima pririnkti, bruknių būtų gerai, nes kriaušių yra, bet nedaug bruknių ir smulkios. Pas mane tik gervuogių derlius geras,MB visur palieka jas, nes bitės nektarą renka nuo žiedų. Vakar pasidžiaugiau, kad bulvienojai dar nejuoduoja, o šiandien ryte buvo labai tirštas rūkas, tai jau bulvienuojai pajuoduos ir pakvips tikru rudeniu.
Ik, Liniuk, kaip šiais metais pas Jus grūdų derlius?
Atsakyti
Jau ta vasara kaip prašoko, Joninės ir psio, nespėjau ir pajusti.
Šiandien kuopiau akvą, teko ir filtrą plauti, tai skaityk dvigubas darbas O jau vanduo koks purvinas buvo, gerai, kad uoslės neturiu rolleyes.gif
Nežinau, kitą savaitę gal porininkė sugryš, taip tai viena dirbu, ačiū d., nereik kaskart perdavimui nervintis, kad ko nepamiršau mirksiukas.gif
Užsisakiau iš kinų virtuvei užuolaidas, dar ir dušui pakeisiu tuo pačiu. Tikiuosi ryškių spalvų, dušui, tai paprastas ėmiau. Po gero mėnesio gausiu.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Vasaros kaip ir nebėra. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Vakar nusikūlėme žieminius kviečius. Palyginti neblogai byrėjo, virš 6 t iš ha. Bet kiek dar ant žemės liko, nudaužytos varpos per tą ledynmetį. Būtų 7 tonos.
Dabar drebu, kad tik nepradėtų lyti. Vasariniai kviečiai dar lauke, vėžėse dar žalių yra. Savaitgalį išsispaudėme sultis, tai vakar dar baigiau iškaitinti. Reikia dar partiją nuvežti. Bet tingisi per karštį.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Aš palauksiu tetrapakų,kai dirbs,sultims. ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Paskaičiau, kad geležinkelį ties per Panevėžį, turėsit modernią stotį. Bet, kokia žmonių sulaužytų gyvenimų kaina, bais skaudu. Dar jaunas prisitaikys prie naujų pokyčių, bet pagyvenusiems tai jau tragedija ir jokie pinigai to neatpirks.
Šiandien laisva, su kate draugaujam. Geriausia mano draugytė wub.gif
Bože, vėl tie nepakeliami karščiai ateina, dar gerai, kad ne ilgam.
Šluotelinė hortenzija ko gero šiemet bus menkų žiedų, jei visai nenudžius, kažko naujoje vietoje sunkiai jai sekasi, ai, gal naują rasiu pirkt.
Lietaus mažai, o visos rožės su baisiais lapais, grybeliių ligų apsėstos. Beviltiškas reikalas. Kaip per teliką sakė, reik tokias mest ir keist atsparesnėmis, bet dideli krūmai, gailinu.
Atsakyti
Meri, hortenzijoms reikia rūgščios žemės. Gal pas tave ji labiau šarminė ? Tada nors paprastu actu paliek, stiklinė į laistytuvą kiekvieną kartą. O rožes nupurškus kad ir vario sulfatu prieš žiemą ir pavasarį prieš pabudimą tikrai sulauksi gerų rezultatų.

Ingrida, o kuo tau tie tetrapakai paklausūs ( beje, Molainiuose irgi varo į paketus) ? Ma tai bereikalinga chemija organizme. O jos ir taip praryjame pakankamai, nes bet kokį šūdniekį į plastiką pakuoja. Man tai stiklas ir dar kartą stiklas. Nepamainomas dalykas.
Atsakyti
IK, vaikai geriau vežasi tetrapakuose. mirksiukas.gif Molainiuose jau spaudžia?Nežinau tik kur.Bet nebus kada. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti