Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Merginos, ir užjaučiu jus dėl mamukų, ir pavydžiu. Savos jau 7 metai neturiu. unsure.gif O taip norisi tos meilės be jokių išlygų.

Šiandien toks šlapias rytas po naktinio lietaus. Tingisi ką nors beveikti.

Ingrida, Klaipėdos gatvėje užsidaro remontui Maksė, ta, kur priešais Rimi. Vakar sūnus užėjo su pusmarte, sakė, beveik viskam 50 proc nuolaida , tauta šluoja viską vos ne per muštynes. Tai pats prisipirko visokio šlamštmaisčio ilgo galiojimo, man vienkartinių rankšluosčiu prigriebė.
Reikėtų pačiai nuvykti, pirkčiau visokių prašmatnesnių aliejų ir padažų. Man labai patinka moliūgų sėklų ir sezamo aliejai. Dar kokių geresnių sūrių galima užsipirkti.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Neturiu ir aš mamos, paskutiniai 5 metai buvo sunkūs, bet sunkumai pasimiršo, liko tik tai, kas buvo šviesu.
IK, nežinau, kuo pradeda sirgti mano agurkai, nebandysiu jau gelbėti, išskabau pageltusius lapus. Gal netikroji miltligė, gal erkė. Pradėjo gelsti anksčiausiai pasodinti, nuo gegužės 22 d. derantys augaliukai, pirmas pradėjo sirgti po stoglangiu augantis. Vėliau sodinti dar žali ir neblogai auga, Čia šiltnamyje, buvo 14 agurkų pasodinta. lauke 8 augalai. Daugiau mums nereikia, Virš 30 stiklainių marinuotų, po puskibirį vis užraugiu greitam vartojimui. Pomidorų dar nekonservavau, bet jau reikia kauptis, daug nokstančių, Galvoju padaryti kelis stiklainiukus pagardo - kaukazietiškų slyvaičių su česnakais. Darydavau prieš daug metų, po to atsibodo, gal vėl patiks.
Atsakyti
Visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Neturiu ka pasakyt, 4u.gif , as vis dabar ieškau kur ir ka pražiurejau gal anksčiau reikejo kreiptis, aps gyd, bet ir šeimos gera, nu tai bakterijomis gyde tai aplamai nesigilino unsure.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
IK,du kartus sureisavau į maximą.Pasirodo visi žino,jei ne Tu nežinojųsi būčiau.
Maistui akcijų nėra,bet lentynas žmonės iššlavė.Ryte papirkau ko dar buvo žvakių ,kvapų namukui,pintą krepšį.Po pietų grybauju,bral liko dar vienas krepšys,o man gimtadienis savaitgalį,kaip tiktų į dovaną.Iš miško tiesiai į maximą.Pasistatyti mašiną klaiku nėra kur.Į šeimos vietą pastačiau,nufotins tai nufotkins į fb.Praslindau.Yra dar krepšys,prigriebiau,dar vazą dovanoms,baigia patuštinti lentynas.Gal savaitgalį maistui bus akcija?Nuo pirmadienio uždaro? mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas

vakar buvom kaime, kazlekiuku tokiu naktinio dyimo pasirinkom. Kol nudorojom biggrin.gif Nedaug ju, bet dorojimas marudnas, patys maziukai. Matem stirniuka, po kiek laiko isirdom sakas treskant.. Stirninas didziulis
Atsakyti
Ingrida, sakė mėsai ir sūriams nėra akcijos. Na, nebent sekmadienį. Dukra irgi du kartus buvo, visokių niekalų pirko. O aš taip ir nenuvažiavau. Pasitarėme su dukra, turiu kortelę Sanitexo, kada nuvarysime, užsipirksime maisto mėnesiui.

Ai , nenervuokite su grybavimu. Taip norisi, iki negaliu. Vakar paravėjau, šiandien važiavau į registrų centrą. Dabar koja ilsisi.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK,o man Sanitexse daug kas brangiau nei pvz.maximoje,Depe.Kad ir kavos.Šaldyti kurasanai,šaldytos bandelės,įsitikinau 20 centų skiriasi kaina.Sanitexse nebent sūriams dar būna akcijos. smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ganau katę pro atidarytas vitrinos duris biggrin.gif , nerišau šį kartą.
Ko neįveikė vėtros, nauja jauna kaimynė bedaužydama mašinos kilimėlius į mano tvorą, sugebėjo veidrodžius sudaužyti. Dabar galvoju, jei ji sudaužė, tai jai ir turėtų septynis metus nesisekti? Nieko nesakiau, ai... Jau su tais kaimynais taip jau būna, tik pasakyk ką prieš vėją, tuoj amžini pykčiai, priešų man ir taip pakanka. Dabar apaugę, bet kai augmenija nuslūgs, negražiai ta tvora atrodys, o ir po veidrodžiais buvo nedažyta...
Varo atostogų, kol kas atsikalbinėju, man geriau, kai šalta namie sedėti.
Uogų šiemet nepasiruošiau, tai pinigų nebuvo, tai vėl... nlb man jų ir reikia. Pernai juodus serbentus labai nugenėjau, tai užteko nuo krūmo.. Bus kitąmet. Tas Titanium serbentas tai nervuoja, visos uogos sunoksta vienu metu, nespėji nuskint, visos kartu ir nukrenta. Ir dar toks arklinis krūmas, mano sodeliui per gigantiškas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Galėtų jau tie lietūs ir pasitraukti kuriam laikui. Javai nedidukai, jei dar ir nenuimsim laiku, reikės vištukėms pirkti grūdų. Gervuogių nemažai šiais metais, mėgstu šviežias, dar šaldytos kažkiek susivalgo, ne dėl to, kad skanu, bet į košę sueina, uogienę kažkada viriau, neskanu buvo, Lepšiukų beržinėlyje prie namų prirenku, išsimeta daug ir neprabangūs grybai, bet geriau negu nieko.
Atsakyti
Labas

palijo.. giaustinio nebuvo, arba as miegojau kaip sernas ax.gif

Oi, kaip prajuokino ryte vyras, su trimis Ingridos karuciais biggrin.gif Sako, kol as apsiziureja, i jau trecia krauna.

Gero savaigtalio visoms wub.gif
Atsakyti