Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas rytas,
man kazkas is vakaro negerai su sveikata buvo. Skaudejo visus pilvo organus, net inkstai dave apie save zinot bigsmile.gif Meldziau Dievuliuko, kad tik ryte atsikelciau. Lyg pykinimas buvo, vis seiles rijau.
Atsakyti
Mergikėįs, laikykitės. Pavasaris, tuoj visos ligos išdulkės.
Koks šiandien ir vakar paukščių skridimas wub.gif Tiesiog girksi gagena iš visų pusių. Buvau nulėkusi į Lesto, pastačiau mašiną ir ten virš galvų paukščiai traukia. smile.gif
Nusipirkau lipnios juostos, plėvelės . Eisiu šiltnamio lopyti. Vakar iškarpiau vynuoges, šiltnamyje jau pumpurai pučiasi. Šiemet turėsiu uogų. wub.gif tfu tfu kad neprisikalbėjus.
Atsakyti
Oi jaučiasi,kad nugarytę turiu.Susiakiau ežią,pasodinau žirnius. ax.gif Bet gal kg pakris?
Kaip pykino nuo gliukozės,kasai buvo šokas.Seselė bijojo,kad neišgriūčiau,liepė,sėdėti dvi valandas.Nu jo sėdėsiu aš,gydytoja irgi liepė atsinešti megzti.O per tas dvi valandas tiek reiklaų susitvarkiau. ax.gif
Laukiu nako susirinkimo,[rasideda.....
Kaip man atsibodo,nori du durniai už namo padaryti parką kvartalo(pakliūti į tv,ne kitaip).Reikia visų sutikimo,vėl pinigų rinkliavos prasidės,talkos...... ax.gif Jau užtenka vasarą kieme,susirenka viso kvartalo vaikai ir iki dvylikos negali eiti miegoti. blink.gif Triukšmas,kur gi ne tiek visko pristatyta.O už lango ramu,antys gagena,lakšingalos,ne reikia sukultūrinti.Tai šįvakarą namo susirinkimas,ketvirtadienį,aplinkinių jau namų.Jau užtenka rinkome pinigus vežėme smėlį kasmet į smėlio dėžę visam kvartalui.Mūsų name nei vieno vaiko nebėra,ne nu reikia dviems durniams pasireikšti. rolleyes.gif
Atsakyti
Laba

Ingrida, tai gal isplauksit i tarptautinius vandenis g.gif

Sapniuk, apsinuodijai?
Atsakyti
nesinuodijo sapniukas, tikrai ne biggrin.gif
dare man pries kelias dienas pilvo organu ir inkstu echo, yr truputi negerumu.
Ingrida, man vasara vos ne palangej batutas neviltin varo. Viso miesto vaikai susirenka blink.gif
Atsakyti
Niu tai dabar žiūrėkite per tv3,mūsų namą vėl rodys,išsikvietė televiziją. ax.gif Savivaldybė neduoda žemės. unsure.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

triukšmas daugiabučiuose ko gero neišvengiamas,nors pas mane vaikai toliau nuo langų,tik daugiavaikė turkų šeima išveda savo gal devynis parėkaut,o mušasi,o pliekiasi blink.gif ,gretimoj laiptinėj gyvena,kai bute ,,žaidžia,, irgi girdisi,įsivaizduoju kaip šalia jų gyvenantiems smagu,užkabink iš karto ,,persekiojimas,,
man kita bėda- laukiniai karveliai,kiekvienam medį lizdas,burkuoja nuo aušros iki sutemos,retai dar būtų nieko,bet beveik visus metus non stop,tai erzina,nes visai prie langų

buvom pasivaikščiot su mazge,bet nėra dar labai šilta,vėjas smarkokas,o abi kosėdamos vaikštom,tai apsukom ratą ir namo,o taip norisi laukais lėkt biggrin.gif
dukra sode buvo,pradeda žydėt irisiukai,savaitgalį turėčiau rast žiedų daugiau wub.gif

ryt nešu apgamus priduot,nežinau koks malonumas,tai neramu,gali būt,kad visus tris paliksiu,bet bus viskas,daugiau neturiu negražių

sutvarkiau orchidėjas,išmečiau tris,stovi salotos,nei ten,nei ten,nos gyvos,bet tingiu persodinėt,apsieisiu,bus vietos daugiau
kai pagalvoju kiek į jas pinigų sukišus... pačiai baisu,bet tuo metu toooks kaifas buvo ieškot,rast,stebėt žydėjimą
ale nebloga kelionė būtų išėjus tuos pinigus į kojinę kišant,tai dabar jau protingesnė,neperku biggrin.gif
perku rožes,tų du šimtus neturiu kur pasodint,liks ir kelionei hihihi.gif

priviriau barščių su jautiena,guliašo puodą,rytoj nieko nedarysiu,dar kažkaip pamiegot būtų gerai,nes vėl miegas pabėgo
Atsakyti
Radau recepciuka sanariams gydyti. Nebandziau, bet lyg ir patrauklus pasirode My Webpage gal prie ukio pravers ax.gif
Atsakyti
Ingrida, išgėrus gliukozę negalima niekur valkiotis, reikia ramiai pabūti. Man neleido net iki kiosko nueiti, prigąsdino, kad duomenys netikslūs bus.

Meri, aūūūū. Kaip tavo reikaliukai???
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 03 14, 23:33)
Ingrida, išgėrus gliukozę negalima niekur valkiotis, reikia ramiai pabūti. Man neleido net iki kiosko nueiti, prigąsdino, kad duomenys netikslūs bus.

ane? o mane išleido ir liepė pareit po dviejų valandų unsure.gif
tik nemėgstu saldumo,tai paskanino tą gliukozę citrinos sultim,nešdavomės citriną šitam tyrimui
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Aš jei ten būčiau likųsi ,mane ten būtų akimis suvalgę.Nuvažiavau 8 valandai,jau ten milžiniška eilė buvo. blink.gif O seselė,iš anksto sakė,eiti be eilės.Niu ką taip ir padariau,koks šaršalas kilo.Net seslė išlindo raminti,sako kai jūms gliukozę tirs ir jūs eisite be eilės,nustokite zyzti. ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 15 kovo 2017 - 07:41
QUOTE(sapniukass @ 2017 03 14, 09:31)
man kazkas is vakaro negerai su sveikata buvo. Skaudejo visus pilvo organus, net inkstai dave apie save zinot bigsmile.gif Meldziau Dievuliuko, kad tik ryte atsikelciau. Lyg pykinimas buvo, vis seiles rijau.

Panašu į panikos priepuolius. Galbūt rūpesčių perdaug susikrovė tau vienai?
Atsakyti